• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Özellikle yumurtlama testleriyle takip ettim 11 ve 12 de yumurtlama gördüm çatlama ise 13 mart
Dediğim gibi daha önce yumurtlama olmuş olabilir bende bazı aylar 2 kere yumurtluyorum pcosum. 11 martta ki ilişkinizden bebek olsa da şimdi çıkması imkansız döllenme yeni meydana geliyor olması gerekirdi. Pozitifse eğer geri çekilme zamanından olmuştur. Hayırlısı olsun inşallah vardır Allah gönlüne göre versin 🤲🏻

Canım daha belli olması imkansız bende yumurtlamayi 9-10 da gördüm. Gidip test yapmak ihtiyacı duymadım. Sabretmelisin yalancı pozitif çok var testlerde.. eğer geçmiş aydan gebelik olduysa bilemem geçen aydan bu aya regl oldun mu

Dediğim gibi daha önce yumurtlama olmuş olabilir bende bazı aylar 2 kere yumurtluyorum pcosum. 11 martta ki ilişkinizden bebek olsa da şimdi çıkması imkansız döllenme yeni meydana geliyor olması gerekirdi. Pozitifse eğer geri çekilme zamanından olmuştur. Hayırlısı olsun inşallah vardır Allah gönlüne göre versin 🤲🏻
Çok sağol canım

Canım daha belli olması imkansız bende yumurtlamayi 9-10 da gördüm. Gidip test yapmak ihtiyacı duymadım. Sabretmelisin yalancı pozitif çok var testlerde.. eğer geçmiş aydan gebelik olduysa bilemem geçen aydan bu aya regl oldun mu
Haklısın canım en iyisi sabretmek

24 şubatta son adet tarihim
Ee tamam regl de olmuşsun bu ay çok erken test için. Ve erken yapılan gebelik testlerinde de yanlış sonuç alinabilirmis. Şuanda regline bile daha vardır. Kaset testlerde genelde ilişki üzerinden 15 gün geçtikten sonra olumlu sonuç veriyor şuanda kanda bile cikmaz.. erken gebeliklerde reglineen az ,6 gün kala deniliyor

Back
X