- 29 Haziran 2020
- 63
- 34
- 3
- 32
İnşallah öyle çıkmaz canım kimyasal olursa 1 hafta sonra değerler düşüyorCanım bende öyle yapacağım
Her sabah idrar ile takip edicem![]()
Bende kşmyasaldan çok korkuyorım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyle çıkmaz canım kimyasal olursa 1 hafta sonra değerler düşüyorCanım bende öyle yapacağım
Her sabah idrar ile takip edicem![]()
Bende kşmyasaldan çok korkuyorım
Hamileyim canim, insallah sende hamilesindirYaa aynı neredeyse benim sonuçlarla siz hamilemisiniz![]()
Yav güzel düşünİnşallah öyle çıkmaz canım kimyasal olursa 1 hafta sonra değerler düşüyor![]()
Kac dakika da cikti bu cizgi cnmCanım bu çok iyi ya
Sabahki yaptığım test benim bu şekilde
Daha 8.gündeyim
Bu kuruma çizgisi midir ? Eki Görüntüle 2655968
Ya bilmiyorum ki sabah attım çantaya yok diyeKac dakika da cikti bu cizgi cnm
Oyleyse guvenme canim, kimyasal bile olsa ilk 10 dk da cikiyor silik cizgi. Zaten 20 dk dan sonrasini onemsemryin diyorlar testteYa bilmiyorum ki sabah attım çantaya yok diye
Şirkete geldim. Şimdi çantamı karıştırırken gördüm ana çizgii
Ayy maşallah Allah tamamına erdirsin canım hayırla kucağına al inşallahHamileyim canim, insallah sende hamilesindir![]()
İnşallah öyledir hayırlısıBelki geç döllenmeniz olabilir kan testi yaptırsanız iyi olur içiniz rahat eder
Oyleyse guvenme canim, kimyasal bile olsa ilk 10 dk da cikiyor silik cizgi. Zaten 20 dk dan sonrasini onemsemryin diyorlar testte
Bu arada sizin testler ne zaman koyulaştı tekrar yapmışmıydınızHamileyim canim, insallah sende hamilesindir![]()
Canım yarın yapma çünkü yarında aynı çıkar 1gün bekle öyle yap çünkü ben yaptım değişmedi HCG 2 günde bir iki katına çıktığı için daha kesin olmuş olsunHadi ya neyse artık yarınaaa
Yarın sabah yime yapıcam dikkatli bakarım bari
Tamam kuzumCanım yarın yapma çünkü yarında aynı çıkar 1gün bekle öyle yap çünkü ben yaptım değişmedi HCG 2 günde bir iki katına çıktığı için daha kesin olmuş olsun
Ayy maşallah Allah tamamına erdirsin canım hayırla kucağına al inşallah
Darısı da bizlere inşallah ben de şuan çok ümitliyim inşallah ümitlerimiz yıkılmaz![]()
Allah nasip eder insallah canim, 7.gun itibariyle ovuladyon testleri koyulasmaya baslamisti, ama ben onemsemedim. Gebelik testi yaptgim gun ozellikle yaptim buralarda merak edenler oluyor diye,alttaki de ovulasyonun 14.gunu bu sekilde ciktiBu arada sizin testler ne zaman koyulaştı tekrar yapmışmıydınız
Canım senin için diyorum valla aynı şeyleri ben de yaşadığım içinTamam kuzum
Öyle yapıcam
Gebelik testi de adet gunune kadar yaptim canim, bu adet gunuBu arada sizin testler ne zaman koyulaştı tekrar yapmışmıydınız
Canım ovitrelle içinde bulunan hcgden kaynaklı pozitif çıkıyor olabilir. Ben geçen ay kanda negatif gördüğüm halde 13. Gün idrar testinde silik çizgi vardı koyulaşmasını bekle ya da kan testi yaptır canım
Maşallah canım hayırla kucağına al inşallah benim 14. Günde soluk çizgi çok hevslenmesem iyi olacak galibaAllah nasip eder insallah canim, 7.gun itibariyle ovuladyon testleri koyulasmaya baslamisti, ama ben onemsemedim. Gebelik testi yaptgim gun ozellikle yaptim buralarda merak edenler oluyor diye,alttaki de ovulasyonun 14.gunu bu sekilde ciktiEki Görüntüle 2655982
Ben ovulasyon testinde gebelige cok inanmiyorum canim, en iyisi gebelik testi yapmak,Maşallah canım hayırla kucağına al inşallah benim 14. Günde soluk çizgi çok hevslenmesem iyi olacak galiba![]()
Canım senin için diyorum valla aynı şeyleri ben de yaşadığım içinbu kez niye koyulaşmadı diye üzüleceksin o yüzden
Canım benim için rahat etsin şu an çünkü daha çok erken inşallah güzel haberler alacağızSorma ya doğru söyliyorsın.
Ama meraktan da ölüyorum
Aynı şeyler olur farkedemem diye