- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 18
- 33
ALlah razı olsun sendenCanım benim için rahat etsin şu an çünkü daha çok erken inşallah güzel haberler alacağız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALlah razı olsun sendenCanım benim için rahat etsin şu an çünkü daha çok erken inşallah güzel haberler alacağız![]()
Canım bende aynı zamanda normal gebelik testi de yaptım ama net değillerBen ovulasyon testinde gebelige cok inanmiyorum canim, en iyisi gebelik testi yapmak,
Ee bunlar gayet pozitif canimCanım bende aynı zamanda normal gebelik testi de yaptım ama net değiller![]()
Senden de canımALlah razı olsun senden
Yaa gerçekten mi inşallah öyledirEe bunlar gayet pozitif canim![]()
Pozitif canimYaa gerçekten mi inşallah öyledirdoktorda kesin bişey söylemedi bi kaç gün bekle kan testi yaptır dedi
![]()
hayırlı olsun canım benim testimde bugün silik çöktü iki farklı erken gebelik testi yaptım ilki dün baya silik bugünki görülür bir silikHamileyim canim, insallah sende hamilesindir![]()
İnşallah canım kan vermeye korkuyorum o yüzdenBelki daha çok yenidir bi kaç gün sonra tekrar edin ben günlük denedim daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden sonuçlardan çok korkuyorum
İnşallah siz sağlıkla sihatle çocuğunuzu kucağınıza alırsınız silikte olsa bence bi umut var![]()
Hayirli olsun insallahhayırlı olsun canım benim testimde bugün silik çöktü iki farklı erken gebelik testi yaptım ilki dün baya silik bugünki görülür bir silik
bende evde gebelik testi olmadığı için şüphe edip yumurtalama testine bakmıştım 2 çizgi gördüğümde inanamadım çünkü yumurtlamış olamazdım adetime 3 gün vardı ..hemen acile gidip kan verdim ve emin oldum :)Yaa gerçekten mi inşallah öyledirdoktorda kesin bişey söylemedi bi kaç gün bekle kan testi yaptır dedi
![]()
Benimde öyle oldu pozitif çıktı sonradanMerhaba arkadaşlar
Ovilasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler var mı bende denedim yumurtlamadan sonra sadece kontrol çizgisi gözükürken 9.gününde silik çizgi çıktı git gide koyulaşmaya başladı acaba hamile olabilir miyim gebelik testi de yaptım 11.günü 13. Gün Erken gebelik testi yaptım ve 14. Gün yine silik çizgi çıktı yalancı gebelik olmasından çok korkuyorum
İnşallah güzel haberler alırızİnşallah canım kan vermeye korkuyorum o yüzden
Hayırlı olsun gözünüz aydın darısı bize inşallahbende evde gebelik testi olmadığı için şüphe edip yumurtalama testine bakmıştım 2 çizgi gördüğümde inanamadım çünkü yumurtlamış olamazdım adetime 3 gün vardı ..hemen acile gidip kan verdim ve emin oldum :)
Şimdi 2buçuk yasinda allah gönlüne göre versin sizindeHayırlı olsun gözünüz aydın darısı bize inşallah![]()
İnşallah benim de öyle olur kan testi vermeye korkuyorum düşük çıkarsa sonuç diye en azından bi kaç gün daha bekleyeceğim kimyasal gebelik şüphesi kalksın diyeBenimde öyle oldu pozitif çıktı sonradan
Oo maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallahŞimdi 2buçuk yasinda allah gönlüne göre versin sizinde![]()
Evet insalahhhh hamileysen eğer sabredebilirsen 1 hafta sonra git cunku cok erken öğrenmiş olunca 2 günde bir kan ver diyecekler artışlar düzenli mi diye... sonra kalp atışını duymayı daha çok bekleyeceksin ...Ben 6 tup bebekten sonra doğal yoldan hamile kaldığımı birde ovulasyon testiyle öğrendim kalp atisini duyana kadar aklım gitti gitti geldi ...allahimm isteyen herkese nasip etsinİnşallah benim de öyle olur kan testi vermeye korkuyorum düşük çıkarsa sonuç diye en azından bi kaç gün daha bekleyeceğim kimyasal gebelik şüphesi kalksın diyeama beklemek çok zor
![]()
Aminnn inşallah çok zor bi süreçEvet insalahhhh hamileysen eğer sabredebilirsen 1 hafta sonra git cunku cok erken öğrenmiş olunca 2 günde bir kan ver diyecekler artışlar düzenli mi diye... sonra kalp atışını duymayı daha çok bekleyeceksin ...Ben 6 tup bebekten sonra doğal yoldan hamile kaldığımı birde ovulasyon testiyle öğrendim kalp atisini duyana kadar aklım gitti gitti geldi ...allahimm isteyen herkese nasip etsin