- 16 Mart 2019
- 5.738
- 14.697
- 248
Simdi gitsem cıkar mı acaba .. kan testiKan testi ver canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi gitsem cıkar mı acaba .. kan testiKan testi ver canım
Hemen çıkmaz yarın veya bir sonraki güne verirler benceSimdi gitsem cıkar mı acaba .. kan testi
Varsa çıkarSimdi gitsem cıkar mı acaba .. kan testi
Yarın sabah gidicem vallahhVarsa çıkar
Yaz bizedeYarın sabah gidicem vallahh
Tamam cnmYaz bizede
İnşTamam cnm
İnşallahh canım cok sağol rabbm hepinize nasip etsin inşallahhİnşhamișsindir
Ederim hep bu duyguyu cok iyi biliyorum darısı hepinize inşallahh . Bide ben ovulasyon testi ile yumurtlama gününü buldum testin adı da lequic miydi ne .. internetten almıstım cnmayyy hadi bakalım bizede umut ol güzel haberler verrr inşallah hamişsindir kuzum... bizede dua et
Eşine keçi boynuzu suyu içir yada pekmezini yedir cnm sabah aksam ac karna inan faydasını görürsünüz.ben 1 ay araştırdım en sonunda ilk defa bu ay ovulasyon testine başladım.. ama eşimin ileri sperm hareketi %1
bendeki umut işte.. rabbim nasip etsin
Uygula canım benim eşim hataylı orda hersey organik oralardan alsaydın keske vede cok ucuz oluyo ben keci boynuzu pekmezini 10 lirqya almıştım sanırıminternetten keçinoynuzu özü, çakşır suyu ve keten tohumu suyu siparişi verdim bakalım hayırlısı
aaa bende hataylıyım ama şuan keçiboynuzunun yeni mahsülü malesef yok 20 gün snra çıkacakmış bende vakit kaybetmiyim dedimUygula canım benim eşim hataylı orda hersey organik oralardan alsaydın keske vede cok ucuz oluyo ben keci boynuzu pekmezini 10 lirqya almıştım sanırım
Neresindensin canım 1 ay sonra eşimin yıllık izninde gidicez hataya eşim kırıkhan hassa lı ..aaa bende hataylıyım ama şuan keçiboynuzunun yeni mahsülü malesef yok 20 gün snra çıkacakmış bende vakit kaybetmiyim dedim
defne :)Neresindensin canım 1 ay sonra eşimin yıllık izninde gidicez hataya eşim kırıkhan hassa lı ..