OveG 'in Evi ( 2 aylık yeni gelin evi )

• Konu Sahibi Konu Sahibi oveg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım mutlulukla oturmayı nasip etsin..evin çok hoş helede salon çok hoşuma gitti herşey birbirine çok uyumlu..

çok hoşmuş zevkli seçimler olmuş... spor ve kullanışlı her biri :) güle güle oturun inşallah

evin çok güzelmiş canım allah güle güle huzur içinde oturmayı nasip etsin,

Allah içine sindirsin canım,çok güzelmiş evin:)

allah ağzınızın tadını bozmasın salon çok güzel yaptırdın mı hazır mı aldın tekli koltuk güzel benimde istediğim öyle çok güzel

çok güzel özellikle salonuna bayıldımmmmmmmm ...güle güle oturun canım :) maşallah

teşekkürler arkadaşlar
özel yaptırmadım hazır bir takımdı
.opuyorumnanaktan

Özellikle yatak odan ve salonun harika fıstık gerçi banyo ve mutfakta çok hoş Rabbim güle güle huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah canım benim opuyorumnanaktan

canım evin çok güzelmiş her odan mutfağın banyon heryer tertemiz baylırım temiz evlere güle güle otur cnm :)))

salonuna bayıldım , insanın içi açılıyor. güle güle oturun arkadaşım, huzurla ve sağlıkla inş.:nazar:

Canım benim çok güzel bir evin var...
Rabbim hayırlısı ile oturmayı nasip etsin ....
bol bereket huzur mutluluk versin inşallah

işte bu yaaa
herşey oldukça sade, uyumlu,sıcak ve samimi geliyor insana

evin gerçekten çok güzel, yuvanızda sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturmak nasip etsin Allah
Allah nazarlardan korusun evini :nazar:

çok zevkli salon renkleri çok güzel nerden aldıgınızı sorabiliryim koltuklar ve vitrin takımını Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin :)

Back
X