OveG 'in Evi ( 2 aylık yeni gelin evi )

• Konu Sahibi Konu Sahibi oveg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok beğendim evinizi allah ağzınızın tadıyla oturmanızı nasip etsin..

umarak emin olarak beğendik güle güle otur salonun mobilyasını nerden aldın

hangi marka

güle güle eskititn eşyalarınızı cnm hepsi de çok güzelller kırmızı perdeler mütiş ..salonunda sevdiğin kadar var harika görünüyor
içten güzel yromuun için teşekkürler cnm:)opuyorumnanaktan

salon takımını nerden aldın acaba?
maskodan aldım cnm.
çok güzel eviniz eşya seçiminizde çok zevkli :nazar:
opuyorumnanaktan
çok beğendim evinizi allah ağzınızın tadıyla oturmanızı nasip etsin..
amin saol cnmzemuszemus
salonun harika olmuş Allah güle güle oturmayı nasip etsin :nazar:
teşekkürler cnmopuyorumnanaktan
Ayyyy süpperrr yaaa güle güle otur yeni gelin :)
:)saol cnmopuyorumnanaktan
cok guzel eviniz var degisik tarz biraz ama cok hos Yuvanizda mutluluklar dilerim
teşekkür ederimopuyorumnanaktan
umarak emin olarak beğendik güle güle otur salonun mobilyasını nerden aldın

maskodan aldım cnmopuyorumnanaktan

hangi marka

canım evin çok güzelmiş güle güle oturun inşaallah

canım güle güle oturun insallah.cok güzelmiş evin.

salonunuz çok güzel koltuklarınızı çok sevdim

çok zevkli mobilyalar

salonunu ben de çok beğendim özellikle televizyonluğunu, o üste doğru uzanan raflar hazır mıydı, sen mi yaptırdın, bir de onlar monte değil mi?

mutfaklarımız benziyor, hatta dizaynları aynı sayılabilir, hatta ve hatta buzdolabındaki pembe bebek şekeri benim kızımın olmasınn::))

güle güle otur canım salondaki koltukların açılabiliyormu yatılı misafir için uygun bi takımmı acaba

Evin çok güzel güle güle oturmayı nasip etsin allahım. Ama söylemeden geçemiycem özellikle salon takımına bayıldım.Ben de aynen öyle bir oturma grubu düşünüyorum.Nerden aldığınızı öğrenmemin sakıncası var mı?

Canım cok güzel evin varmıs,zevkli döşenmiş allah ıyı günlerde oturmayı nasip etsin inşallah

canım güle güle oturun... yatak odası salon çok güzel olmuş...
Mutluluklar... :nazar:
Teşekkürler cnmopuyorumnanaktan
salonunu ben de çok beğendim özellikle televizyonluğunu, o üste doğru uzanan raflar hazır mıydı, sen mi yaptırdın, bir de onlar monte değil mi?

mutfaklarımız benziyor, hatta dizaynları aynı sayılabilir, hatta ve hatta buzdolabındaki pembe bebek şekeri benim kızımın olmasınn::))

Hazır cnm kendi tasarımımız ama ikeadan aldık hazır yani cd lik
valla o bizim nikah şekerimiz allah banada bebeğimin şekerini asmayıda nasip etsin:)
güle güle otur canım salondaki koltukların açılabiliyormu yatılı misafir için uygun bi takımmı acaba
valla misafir için iki kanepem var kalabalık olunca yastıkları kaldıryırm gayet rahat yatılabiliyor.
Evin çok güzel güle güle oturmayı nasip etsin allahım. Ama söylemeden geçemiycem özellikle salon takımına bayıldım.Ben de aynen öyle bir oturma grubu düşünüyorum.Nerden aldığınızı öğrenmemin sakıncası var mı?
Beğenmene sevindim cnm maskodan aldık.opuyorumnanaktan
Canım cok güzel evin varmıs,zevkli döşenmiş allah ıyı günlerde oturmayı nasip etsin inşallah
inşallah teşekkürleropuyorumnanaktan
maşallah canım yaaa çok güzel opuyorumnanaktan
teşekkürleropuyorumnanaktan

evin çok güzel gerçekten.oturma odanı nerden aldığını sorabilirmiyim.öyle birşey arıyorumda

Back
X