- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Gezmeyi inanın ben de çok seviyorum. Ama dediğim gibi tek degilBen genelde tek geziyorum - kalabalıktan , turdan , birilerine uyum saglamaktan çok hoşlanmıyorum tatillerde
Yani bilemiyorum ben öyle hissediyorum, bence kendisini güzel bulanlar başkaları tarafından da öyle görülüyor:)Valla ben kırışmaya başladığım için gençlik fotolarıma bakıp ah diyorumbazıları yaş ilerledikçe daha güzel oluyolar demek siz de öylesiniz
5 senedir 30lardayım, hiç bir kötü yanını görmedim, pek memnunumHanımlaaar....
Bir şeylere geç kalmış gibi hissediyorum. Yaş ilerledikçe bu hissim artıyor. Evlilik ,çocuk bu konuları düşündükçe üzülüyorum.Çevremde çoğu arkadaşım evlendi ,çocuğu olan bile var...sanırım o yüzden geç kalmış gibi hissediyorum ve de göz çevremde mimik çizgilerim oluşmaya başlamış bakım yapıyorum ama onları gördükçe kendimi kötü hissediyorum.
Bu başlığı açtığım için çoğu kişiden tepki alacağım biliyorum.
Sizden ricam bu saçma düşünceleri nasıl kafamda atabilirim. Saçma diyorum çünkü düşünmek insanı strese sokmaktan ve üzmekten başka bir işe yaramıyor. Ve de mutluluğu 1 kişiye bağlamak hata.
Takmayanlar, sorun etmeyenler ya da tersi düşünmemi sağlayacaklar nasihat verebilir mi lütfen ya da bu yaşlarda böyle hissetmek normal miŞimdiden teşekkürler ..
Bir görsel ekledim okur musun onu:) ve şunu söylemek istedim bana yıllar önce kuzenim hava atmıştı 25 yaşında evleniyordu bayağı bildiğin açık açık söylüyordu yanii sen de geç kalıyosun elini cabuk tut falan sanki bunlar insanın elindeymis gibi 27 yaşında boşandı ben de 27 yaşında evlendim 28 yaşında anne oldumHanımlaaar....
Bir şeylere geç kalmış gibi hissediyorum. Yaş ilerledikçe bu hissim artıyor. Evlilik ,çocuk bu konuları düşündükçe üzülüyorum.Çevremde çoğu arkadaşım evlendi ,çocuğu olan bile var...sanırım o yüzden geç kalmış gibi hissediyorum ve de göz çevremde mimik çizgilerim oluşmaya başlamış bakım yapıyorum ama onları gördükçe kendimi kötü hissediyorum.
Bu başlığı açtığım için çoğu kişiden tepki alacağım biliyorum.
Sizden ricam bu saçma düşünceleri nasıl kafamda atabilirim. Saçma diyorum çünkü düşünmek insanı strese sokmaktan ve üzmekten başka bir işe yaramıyor. Ve de mutluluğu 1 kişiye bağlamak hata.
Takmayanlar, sorun etmeyenler ya da tersi düşünmemi sağlayacaklar nasihat verebilir mi lütfen ya da bu yaşlarda böyle hissetmek normal miŞimdiden teşekkürler ..
Ah ah sizin gibilere öyle bi özeniyorum ki ben gülünce çok kırışıyorum. Göz çevresi yani ve gülünce kırışıklığım aklıma geliyor karşımdaki kesin oraya bakıyor diyorum5 senedir 30lardayım, hiç bir kötü yanını görmedim, pek memnunum
Ve bence evlilik, çocuk için bana en uygun yaşlar 30lardı, sanki 20lerimde bu işi kotaramazmışım gibi geliyo.
Mimik çizgileri de 20yaşında bile çıkan var, 35 yaşındayım göz kenarlarımda bir tane çizgi yok. Biraz genetik ve biraz da sigara kullanımı, su tüketimi vb etkenlerle alakalı. Takışmayın bun, sevin onları
Ben de her şeyin bir zamanı var diye düşünenlerdenim. Ama düşünmek ,üzülmek çare degil o yüzden verilen tavsiyeler de güzelbence tamamen normal hiçbir zaman geriye gidemiyoruz ve ileriye gitmek kim ne derse desin her zaman iyi olmuyor aksini düşünen aşırı polyannacıdır. Bir kere yaşlanıyosun yalnızlaşıysun heyecanlar hevesler gidiyor özelliklede biri yoksa hayatında. Ama bunu yaşayan siz değilsiniz bizden öncekilerde yaşadı bizden sonra gelenlerde yaşayacak dünyanın kanunu bu doğmak büyümek ve gittikçe yok olmak. Bu durumu kabullenmek zorda olsa insanı huzura erdirir. Yaşlanmayı yalnızlaşmayı kabullenmemiz gerekiyor. Size tavsiyem bu kabulleniş sırasında kendinizi bi şeylere vermeniz olur iş uğraş vb akla gelmeyince insan çokta düşünmüyor.
Kesinlikle katılıyorum ama o istek ,heves kalmıyor bi saatten sonra da. Off ya da saçmalıyorum. HAYIRLISIBir görsel ekledim okur musun onu:) ve şunu söylemek istedim bana yıllar önce kuzenim hava atmıştı 25 yaşında evleniyordu bayağı bildiğin açık açık söylüyordu yanii sen de geç kalıyosun elini cabuk tut falan sanki bunlar insanın elindeymis gibi 27 yaşında boşandı ben de 27 yaşında evlendim 28 yaşında anne oldumo şu an 31 yaşında sevgilisi bile yok. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin sen gonlundekileri Allah'a aç o bı kabına sokacaktır
Benimki genetik bence, babannem 80 yaşında o da yaşıtlarına göre daha az kırışık. Göz çevresi kremini son 1 yıldır kullanıyorum, çok düzenli de değil. Ama kendimi bildim bileli çok su içerim, güneşe pek çıkmam, sigara hiç kullanmadım, bunların da illa ki etkisi olmuştur.Ah ah sizin gibilere öyle bi özeniyorum ki ben gülünce çok kırışıyorum. Göz çevresi yani ve gülünce kırışıklığım aklıma geliyor karşımdaki kesin oraya bakıyor diyorumgülmek istemiyorum.
Göz çevreniz için krem kullandnz mı? Kaç yaşında başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?