• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma odası için yardımm

eylul1616

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
19
2
1
35
Sonraki
8E570722-259A-43BA-87EF-61D8AD2FB91C.webp
önceki
9CB1552B-BB19-470F-BE3E-8D3CAA47979C.webp
düşündüğüm perde
57AFD117-5707-4338-98F7-DFB996FBFC10.webp
arkadaşlar merhaba benim oturma odam epey bi küçük eski ve şimdiki halini atıyorum köşe yi yeni aldım nasıl duruyor olmuş mu
Birde başka ne değişikler yapabilirim
Çatı katında oturuyorum avize nasıl olmalı birde resim deki perde koltuğa uyar mı lütfen yardımm

Tabi simdi bi odayi degerlendirirken. Parkesi duvar boyasi cok degisiklik katiyor eve..
Koltuklarinizin rengi cok koyu oncelikle.. hali da uyumlu olmamis. Perde tek başina guzel koltuga katarsaniz haliyi degistirmeli bide degisik tablolarla canlandirabilirsinz. Tabi hicbisey yapamazsaniz kalir oyle..
Halinz direk beyaz ve cicek desenli olmasi yerine füme kirik beyaz sade hali olabilirdi..

SonrakiEki Görüntüle 2078686 önceki Eki Görüntüle 2078687 düşündüğüm perde Eki Görüntüle 2078690 arkadaşlar merhaba benim oturma odam epey bi küçük eski ve şimdiki halini atıyorum köşe yi yeni aldım nasıl duruyor olmuş mu
Birde başka ne değişikler yapabilirim
Çatı katında oturuyorum avize nasıl olmalı birde resim deki perde koltuğa uyar mı lütfen yardımm
odaya renk katman gerekiyor canım, benim de koltuklarım seninkinin bir açığı, biz turkuaz yastıkla renklendirdim. senin de canlı bir renk koyman gerkeiyorki odaya patlasın yani, bunu kırlentle halledebilirsin. perdeni tam algılayamadım tül mü?

Tabi simdi bi odayi degerlendirirken. Parkesi duvar boyasi cok degisiklik katiyor eve..
Koltuklarinizin rengi cok koyu oncelikle.. hali da uyumlu olmamis. Perde tek başina guzel koltuga katarsaniz haliyi degistirmeli bide degisik tablolarla canlandirabilirsinz. Tabi hicbisey yapamazsaniz kalir oyle..
Halinz direk beyaz ve cicek desenli olmasi yerine füme kirik beyaz sade hali olabilirdi..
teşekkür ederim peki avize nasıl olmalı bende renkli tablolar düşünmüştüm

odaya renk katman gerekiyor canım, benim de koltuklarım seninkinin bir açığı, biz turkuaz yastıkla renklendirdim. senin de canlı bir renk koyman gerkeiyorki odaya patlasın yani, bunu kırlentle halledebilirsin. perdeni tam algılayamadım tül mü?
Tül değil canım ip perde diye geçiyor

Ben onceki halini cok daha fazla begendim. Yeni koktuk biraz fazla karanlik. Perde uyum saglar Ama yastiklarin rengini degistirirseniz daha hos durur. Ayrica oturma odaniz benim salinum kadar nerdeyse :) hic kucuk degil:)

Otantik tablolar ve avizeler secilebilir..
Mesela yasik renklerine uygun tablolsr seceblrnsnz o renklere m avi siyah karisimli tablo gri füme renklerinde yada acik renk eskitme renklerinde avize cok cesitli avizeler var otantk bi oda olabilir.. bide duvardan duvara fonlu perdeler var fonlari gene tülden olabilir o sekilde guzel renk katicak pastel tonlar olabilir.. ben duvardan duvara perdelerini yerine gore cok sık yerine gore sportif bluyorum:)

Sarı kırmızı kırlent koltuk rengine pek uymamış.Belki sadece sarı olabilir.Ama bu renge en çok mavi - turkuaz tonları yakışır.
Halı çok uyumsuz değil ama uzunlamasına serseniz daha mı iyi olur acaba.

Eklentiler

• Screenshot_20171214-005928~2.webp
    Screenshot_20171214-005928~2.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 156
Sarı kırmızı kırlent koltuk rengine pek uymamış.Belki sadece sarı olabilir.Ama bu renge en çok mavi - turkuaz tonları yakışır.
Halı çok uyumsuz değil ama uzunlamasına serseniz daha mı iyi olur acaba.
Fotoda daha koyu çıkmış kırmızı değil de vişne gibi yastıklar

Koltuk çok güzel ama o kırlentler olmamış canım maalesef, bence değiştir açık krem rengine dalan yönel. Halı da daha düz olursa o perdelerle şahane durur. Koltuk güzel ama dediğim gibi o sarı ve bordolar olmamış.

Perde uyumlu evet. Halı da kararsızım :/ ama güzel asla kötü bir halı değil :) Allah ağız tadı versin

Koltuğu diğer türlü çevirseniz de pencere önü boş kalsa. Pufu da pencere kenarına koyarsınız. Odanın diğer kısmında ne var? Oda kaç metrekare?

Perde uygun olur beğendim halı da güzel fakat koltuk takımına uymamış. Kırlentler krem rengi olabilir. Kahve krem uyumunu seviyorum. Avizeyi evin yüksekliğine göre seçin. Mesela benim evimin tabanı alçak o yüzden sallanan avize almadım her ne kadar beğensemde:KK56:

Ben koltuk takiminizi cok begendim. Güle gule oturun. Kirlent olarak turuncu yanina krem veya krem yanina kahve cicekli kirlent olabilir. Hali ortusu kullanmayi dusunuyorsaniz onu da krem tonlarinda sade bir hali kullanabilirsiniz. Perde olarak gosterdiginizi anlayamadim fon mu tul mu. Imkanimiz varsa kruvaze krem perde kullanabilirsiniz. Bir de duvara tablo gayet guzel olur.

Kirlent renkleri kesinlikle olmamis.
Turkuaz olmaliydi.

Ip perde guzel.

Hali tek renk krem olmali .

Keşke almadan önce konu açsaydınız

Kırlentlerin tonları yanlış

Oda içerisinde iki farklı atmosfer var

Halı füme vizon hardal bej bu tonların en az birini içerirse daha uyumlu olur
Halıyı değiştirmek yerine kılıfta kullanabilirsiniz
Yenileyecekseniz de halı yerine çok renkli modern kilimler düşünebilirsiniz.

Gösterdiğiniz ip perde olur, yere kadar yaptırın.
Yada parlak olmayanını seçin ama yapacağınız değişiklere göre perdenin tonunu belirleyin

Pufu iade şansınız varsa iade edin

Koltuğun şeklini değiştirip diğer duvara dayama şansınız varsa değiştirin pencerenin önü açılsın

Duvar rengide uyumsuz kalmış
Kapatmak için duvar kapıdı kullanabilirsiniz yada tablo kullanarak biraz canlılık ekleyebilirsiniz.

Sehpaya gerek yokfakat almayı düşünürseniz laminatlarınızla aynı ton alın.

Hayırlı olsun güle güle oturun.

Puf ile uyumlu olan vişne yastıklar kalırsa sari yastıklara krem kılıf alabilirsiniz.. hali böyle olacaksa bence perde çok sade olmalı..
Tuval olarak ben olsam bos tuval alır vişne kahve boya alır bi güzel boyarim çok hoş olur:)

Back
X