Yemek masam biraz fazla kocaman küçük odaya onu koydum komple orayı doldurdu diyebilirimEger odayi yanlis yorumlamadiysam sizin yerinizde olsan konsolu degil tv. Unitesini xikarirdim. Bosuna bir duvar kapliyor. Oraya yemek masasini koyar konsolun uzerine de tv. Numu asarim konsol aynasini da uclu koltugumun aynasina ya da evde herhangi baska bi yere asardim. Bir de koltuklari yanyan dizmek yerine daha kucuk bir hali kullanip ikili koltuklari eve dogru cevirirdim arkasinda da masa kalirdi.
evetbir bebiş gördüm sanki.
aslında ilk o şekildeydi sonra sıralı biçimde durunca çok boğdu beni bi de böyle yapayım dedim şimdi ise resimdekinden de farklışu tekli koltukları lütfen ayırmayın,
ben onları bir arada seviyorum, daha samimi oluyor ve estetik
bunu deneyin bence
pencere ve kapı durumdan pek fazla değişiklik öneremiyorum
ek olarak halıların ikisini de çok sevdim,
ikisi de uyumlu olmuş ama aydınlatması açısından ikincisi daha kullanışlı evet
ve seçimlerinizi sevdim, mutlu günleriniz olsun inşallah
aslında ilk o şekildeydi sonra sıralı biçimde durunca çok boğdu beni bi de böyle yapayım dedim şimdi ise resimdekinden de farklısürekli yer değiştiriyorum ama sonuç hep hüsran aynen dediğiniz gibi kapı ve pencere elimi kolumu bağlıyo ama tv ünitesini çıkarmayı deniycem evde tv ünitesine yer bulabilirsem sizce nasıl olur o şekilde
teşekkür ederim yorumlarınız içinolabilir tabii, televizyonunuz duvara da monte edilebilir olmalı bu alternatifi deneyin bence
dilerim gönlünüze göre bir yol bulursunuz, kolay gelsin
bu çok güzel bi fikir :) fakat konsolu koymamı önerdiğiniz duvarda kolon var tam ortada oraya konsolu koyunca ortada kalmış gibi olur mu tam duvara dayanmayınca sizceCanim tv ünitesinide küçük odaya koyabilirsen o duvara yan yana tekli koltukları koysan konsolun üstüne tv yi koysan yineodada boş bir duvara aynayı montelesen konsolu şu an odaya girince tam karşı duvara kouysan konsoldan boşalan duvarada kanepenin birini koysan iyi olur.yani pencerenin önünde bir kanepe karşısında bir kanepe teklilerde girişte sağda olcak
Ne yazıkki o duvara sığmaz bi taraf giriş kapısı diğer tarafı balkon kapısıeger sıgarsa konsolu su an tv ünitesinin durdugu yere alın aynasını cıkartıp baska duvara asın televizyonunuz konsolun üzerinde dursun ( bu aralar sıklıkla rastlıyorum bu tarz dekorasyona ) ve bence tv ünitesinide kullanmayın verin yani zaten 2 cekmecesi var. Sırt minderlerinizi cicekli olanları bence koltugun kendi rengine kaplatın birde o zigonlar yerine bence daha güzel ahsap zigon alın . Eger konsol fikrim içinize sinerse ve pratikte mümkünse baya baya yer acılır oturma grubuna gonlunuzce yerlestirirsiniz
kesinlikle hatta fiskosu sipariş veriyorum hemen çok sabırsızlandımya da arkdasın da dedigi gibi direk tv yi konsolun oraya tasıyın , tv ünitesni kaldırın tamamen , sonrası kolay zaten tekliler oraya gelir ortalarına da ufak bir fiskos masası mis gibi olur
abajurlar ve takımları hoş olacak sankiBence samdan sadece sus icin kullanacam derseniz evet. Yoksa yakamazsiniz tv onunde. Takimlar var uzun kayik tabagi olan degisik sekilsiz vazolari filan oluyor ya uada konsolun basina bir abajur ortaya da abajurun takimlari filan. Dur becerebilirsem resim koyayaim. Ay cok severim evin seklini semalini degistirmeyi geliyim birlikte yapalim diyesim geldi
yanlıs anlamayın benimki algıda secicilik ben cıcek deseninden pek hoslanmam ondan galiba:) önemli olan sizin sevmeniz gerisi bosNe yazıkki o duvara sığmaz bi taraf giriş kapısı diğer tarafı balkon kapısıtv ünitesini at diyorsunuz yani mantıklı zaten evde yer yok atayım gitsin büyük bir eve geçince ya pişman olursam demiyor değilim şu an içimden ama bu şekilde evde boğuldum artık atayım gitsin yaa sırt minderlerimi çiçekli olanları seviyordum aslında çok mu göze batmış zigonum görümcemin ev hediyesi ve mobilyamla kel alaka çünkü eşime seçtirmiş o da sağolsun bunu almış ama değiştirmeyi düşünüyorum maddi olanaklar el verir vermez teşekkürler yorumunuz için
yoooo yanlış anlamadım zaten :) fikirlerinizi belirtmeniz için koydum fotoları zaten :) çiçek severim ben bayaaa :)) o zaman sanırım kötü değil dursun şimdilik çok teşekkürler fikriniz içinyanlıs anlamayın benimki algıda secicilik ben cıcek deseninden pek hoslanmam ondan galiba:) önemli olan sizin sevmeniz gerisi bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?