- 17 Ocak 2012
- 29
- 9
- 38
Merhaba bayanlar :) ben 1 senelik evliyim eşimle eşyalarımızı kendimiz aldık durumumuz yettiği kadar ufak ufak tamamlıyoruz eksiklerimizi :) mükemmel bi evim yok ama çok şükür buna da eşimle düğün zamanı evi tutmadan önce eşyaları almak zorunda kalmıştık o nedenle eşyalar evime fazla geldi sıkış tepiş oldu biraz. geri vermek istedik ama o da olmadı..evim 2+1 bir odam yatak odası , biri oturma odası aynı zamanda salon diğeri de çoook küçük bi oda.. eşyalar fazla olunca hiç içime sinmedi istediğim gibi düzenleyemedim evimi hiç..bir de zamanında eşyalarımı çok aceleyle almıştım ve çok seçeneğim yoktu önümde o nedenle de bi türlü içime sindiremedim sanırım neyse çok uzattım dertliyim de bu konuda biraz :)) sizden oturma odamı nasıl düzenleyebilirim , ne tür aksesuarlar alabilirim (hatta bildiğiniz gördüğünüz aksesuarlar varsa söylerseniz çok mutlu olurum), eksiklerim neler fazlalarım neler bu konuda fikirlerinizi bekliyorum....bu konuda çok yetenekli sayılmam o nedenle fikirleriniz benim için çooook değerli
( siz söylemeden söyleyeyim konsolu kaldır diyceksiniz ama baska hiiiç yerim yok ondan öyle biçimsiz kaldı malesef bir de halımı değitirdim en alttaki fotoda sizce koyu renk halım mı daha iyi hangisi dursun ?)
( siz söylemeden söyleyeyim konsolu kaldır diyceksiniz ama baska hiiiç yerim yok ondan öyle biçimsiz kaldı malesef bir de halımı değitirdim en alttaki fotoda sizce koyu renk halım mı daha iyi hangisi dursun ?)