• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oturma odamı düzenlemek istiyorum fikirlerinizi alabilir miyim :)

naksit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
29
9
38
Merhaba bayanlar :) ben 1 senelik evliyim eşimle eşyalarımızı kendimiz aldık durumumuz yettiği kadar ufak ufak tamamlıyoruz eksiklerimizi :) mükemmel bi evim yok ama çok şükür buna da:KK16: eşimle düğün zamanı evi tutmadan önce eşyaları almak zorunda kalmıştık o nedenle eşyalar evime fazla geldi sıkış tepiş oldu biraz. geri vermek istedik ama o da olmadı..evim 2+1 bir odam yatak odası , biri oturma odası aynı zamanda salon diğeri de çoook küçük bi oda.. eşyalar fazla olunca hiç içime sinmedi istediğim gibi düzenleyemedim evimi hiç..bir de zamanında eşyalarımı çok aceleyle almıştım ve çok seçeneğim yoktu önümde o nedenle de bi türlü içime sindiremedim sanırım :KK43: neyse çok uzattım dertliyim de bu konuda biraz :)) sizden oturma odamı nasıl düzenleyebilirim , ne tür aksesuarlar alabilirim (hatta bildiğiniz gördüğünüz aksesuarlar varsa söylerseniz çok mutlu olurum:oops:), eksiklerim neler fazlalarım neler bu konuda fikirlerinizi bekliyorum....bu konuda çok yetenekli sayılmam o nedenle fikirleriniz benim için çooook değerli :KK16:
( siz söylemeden söyleyeyim konsolu kaldır diyceksiniz ama baska hiiiç yerim yok ondan öyle biçimsiz kaldı malesef:KK43: bir de halımı değitirdim en alttaki fotoda sizce koyu renk halım mı daha iyi hangisi dursun ?)
akJdod.jpg
oasORT.jpg
kjbubM.jpg
DOriWH.jpg
HxOglZ.jpg

Hyesws.jpg

Eger odayi yanlis yorumlamadiysam sizin yerinizde olsan konsolu degil tv. Unitesini xikarirdim. Bosuna bir duvar kapliyor. Oraya yemek masasini koyar konsolun uzerine de tv. Numu asarim konsol aynasini da uclu koltugumun aynasina ya da evde herhangi baska bi yere asardim. Bir de koltuklari yanyan dizmek yerine daha kucuk bir hali kullanip ikili koltuklari eve dogru cevirirdim arkasinda da masa kalirdi.

Eger odayi yanlis yorumlamadiysam sizin yerinizde olsan konsolu degil tv. Unitesini xikarirdim. Bosuna bir duvar kapliyor. Oraya yemek masasini koyar konsolun uzerine de tv. Numu asarim konsol aynasini da uclu koltugumun aynasina ya da evde herhangi baska bi yere asardim. Bir de koltuklari yanyan dizmek yerine daha kucuk bir hali kullanip ikili koltuklari eve dogru cevirirdim arkasinda da masa kalirdi.
Yemek masam biraz fazla kocaman küçük odaya onu koydum komple orayı doldurdu diyebilirim :( odam da çok fazla geniş değil o yüzden masa buraya sanırım sığmaz ama bunu düşüneceğim sığarsa acayip mutlu olurum tam istediğim gibi olur :) ama bu tv ünitesini çıkarıp oraya ikilileri koyma fikri çok mantıklı hiç o şekilde düşünmemiştim bunu hemen denemeliyim :KK58: çok teşekkürler :KK9:peki konsolun üstüne tv yi asarsam sizce konsola şamdanlar falan mı almalıyım

şu tekli koltukları lütfen ayırmayın,
ben onları bir arada seviyorum, daha samimi oluyor ve estetik
bunu deneyin bence

pencere ve kapı durumdan pek fazla değişiklik öneremiyorum

ek olarak halıların ikisini de çok sevdim,
ikisi de uyumlu olmuş ama aydınlatması açısından ikincisi daha kullanışlı evet

ve seçimlerinizi sevdim, mutlu günleriniz olsun inşallah

şu tekli koltukları lütfen ayırmayın,
ben onları bir arada seviyorum, daha samimi oluyor ve estetik
bunu deneyin bence

pencere ve kapı durumdan pek fazla değişiklik öneremiyorum

ek olarak halıların ikisini de çok sevdim,
ikisi de uyumlu olmuş ama aydınlatması açısından ikincisi daha kullanışlı evet

ve seçimlerinizi sevdim, mutlu günleriniz olsun inşallah
aslında ilk o şekildeydi sonra sıralı biçimde durunca çok boğdu beni bi de böyle yapayım dedim şimdi ise resimdekinden de farklı :-)sürekli yer değiştiriyorum ama sonuç hep hüsran :-) aynen dediğiniz gibi kapı ve pencere elimi kolumu bağlıyo :KK43: ama tv ünitesini çıkarmayı deniycem evde tv ünitesine yer bulabilirsem sizce nasıl olur o şekildeo_O

aslında ilk o şekildeydi sonra sıralı biçimde durunca çok boğdu beni bi de böyle yapayım dedim şimdi ise resimdekinden de farklı :-)sürekli yer değiştiriyorum ama sonuç hep hüsran :-) aynen dediğiniz gibi kapı ve pencere elimi kolumu bağlıyo :KK43: ama tv ünitesini çıkarmayı deniycem evde tv ünitesine yer bulabilirsem sizce nasıl olur o şekildeo_O

olabilir tabii, televizyonunuz duvara da monte edilebilir olmalı bu alternatifi deneyin bence
dilerim gönlünüze göre bir yol bulursunuz, kolay gelsin;)

Canim tv ünitesinide küçük odaya koyabilirsen o duvara yan yana tekli koltukları koysan konsolun üstüne tv yi koysan yineodada boş bir duvara aynayı montelesen konsolu şu an odaya girince tam karşı duvara kouysan konsoldan boşalan duvarada kanepenin birini koysan iyi olur.yani pencerenin önünde bir kanepe karşısında bir kanepe teklilerde girişte sağda olcak

Canim tv ünitesinide küçük odaya koyabilirsen o duvara yan yana tekli koltukları koysan konsolun üstüne tv yi koysan yineodada boş bir duvara aynayı montelesen konsolu şu an odaya girince tam karşı duvara kouysan konsoldan boşalan duvarada kanepenin birini koysan iyi olur.yani pencerenin önünde bir kanepe karşısında bir kanepe teklilerde girişte sağda olcak
bu çok güzel bi fikir :) fakat konsolu koymamı önerdiğiniz duvarda kolon var tam ortada oraya konsolu koyunca ortada kalmış gibi olur mu tam duvara dayanmayınca sizce o_O

eger sıgarsa konsolu su an tv ünitesinin durdugu yere alın aynasını cıkartıp baska duvara asın televizyonunuz konsolun üzerinde dursun ( bu aralar sıklıkla rastlıyorum bu tarz dekorasyona ) ve bence tv ünitesinide kullanmayın verin yani zaten 2 cekmecesi var. Sırt minderlerinizi cicekli olanları bence koltugun kendi rengine kaplatın birde o zigonlar yerine bence daha güzel ahsap zigon alın . Eger konsol fikrim içinize sinerse ve pratikte mümkünse baya baya yer acılır oturma grubuna gonlunuzce yerlestirirsiniz

ya da arkdasın da dedigi gibi direk tv yi konsolun oraya tasıyın , tv ünitesni kaldırın tamamen , sonrası kolay zaten tekliler oraya gelir ortalarına da ufak bir fiskos masası mis gibi olur

eger sıgarsa konsolu su an tv ünitesinin durdugu yere alın aynasını cıkartıp baska duvara asın televizyonunuz konsolun üzerinde dursun ( bu aralar sıklıkla rastlıyorum bu tarz dekorasyona ) ve bence tv ünitesinide kullanmayın verin yani zaten 2 cekmecesi var. Sırt minderlerinizi cicekli olanları bence koltugun kendi rengine kaplatın birde o zigonlar yerine bence daha güzel ahsap zigon alın . Eger konsol fikrim içinize sinerse ve pratikte mümkünse baya baya yer acılır oturma grubuna gonlunuzce yerlestirirsiniz
Ne yazıkki o duvara sığmaz bi taraf giriş kapısı diğer tarafı balkon kapısı :KK43: tv ünitesini at diyorsunuz yani mantıklı zaten evde yer yok atayım gitsin :KK71: büyük bir eve geçince ya pişman olursam demiyor değilim şu an içimden ama bu şekilde evde boğuldum artık atayım gitsin yaa :-) sırt minderlerimi çiçekli olanları seviyordum aslında çok mu göze batmış :110: zigonum görümcemin ev hediyesi ve mobilyamla kel alaka çünkü eşime seçtirmiş o da sağolsun bunu almış ama değiştirmeyi düşünüyorum maddi olanaklar el verir vermez teşekkürler yorumunuz için :KK68:

ya da arkdasın da dedigi gibi direk tv yi konsolun oraya tasıyın , tv ünitesni kaldırın tamamen , sonrası kolay zaten tekliler oraya gelir ortalarına da ufak bir fiskos masası mis gibi olur
kesinlikle hatta fiskosu sipariş veriyorum hemen çok sabırsızlandım:KK9:

Bence samdan sadece sus icin kullanacam derseniz evet. Yoksa yakamazsiniz tv onunde. Takimlar var uzun kayik tabagi olan degisik sekilsiz vazolari filan oluyor ya uada konsolun basina bir abajur ortaya da abajurun takimlari filan. Dur becerebilirsem resim koyayaim. Ay cok severim evin seklini semalini degistirmeyi geliyim birlikte yapalim diyesim geldi

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-21-21-19-29-1.png
    Screenshot_2014-10-21-21-19-29-1.png
    623,2 KB · Görüntüleme: 111
  • Screenshot_2014-10-21-21-19-13-1.png
    Screenshot_2014-10-21-21-19-13-1.png
    162,6 KB · Görüntüleme: 119
Bence samdan sadece sus icin kullanacam derseniz evet. Yoksa yakamazsiniz tv onunde. Takimlar var uzun kayik tabagi olan degisik sekilsiz vazolari filan oluyor ya uada konsolun basina bir abajur ortaya da abajurun takimlari filan. Dur becerebilirsem resim koyayaim. Ay cok severim evin seklini semalini degistirmeyi geliyim birlikte yapalim diyesim geldi
abajurlar ve takımları hoş olacak sanki :KK9:hatta onlarla takım da lambader falan :KK9: ben de acayip severim ama bu salonda çoook çaresiz fikirsiz kalmıştım tıkandığım noktada zihnimi açtınız çok teşekkürler :KK68:antalyadayım ve yardıma ihtiyacım var atlayıp gelin yapalım birlikte benim için harika olur :KK5:

Ne yazıkki o duvara sığmaz bi taraf giriş kapısı diğer tarafı balkon kapısı :KK43: tv ünitesini at diyorsunuz yani mantıklı zaten evde yer yok atayım gitsin :KK71: büyük bir eve geçince ya pişman olursam demiyor değilim şu an içimden ama bu şekilde evde boğuldum artık atayım gitsin yaa :-) sırt minderlerimi çiçekli olanları seviyordum aslında çok mu göze batmış :110: zigonum görümcemin ev hediyesi ve mobilyamla kel alaka çünkü eşime seçtirmiş o da sağolsun bunu almış ama değiştirmeyi düşünüyorum maddi olanaklar el verir vermez teşekkürler yorumunuz için :KK68:
yanlıs anlamayın benimki algıda secicilik ben cıcek deseninden pek hoslanmam ondan galiba:) önemli olan sizin sevmeniz gerisi bos

yanlıs anlamayın benimki algıda secicilik ben cıcek deseninden pek hoslanmam ondan galiba:) önemli olan sizin sevmeniz gerisi bos
yoooo yanlış anlamadım zaten :) fikirlerinizi belirtmeniz için koydum fotoları zaten :) çiçek severim ben bayaaa :)) o zaman sanırım kötü değil dursun şimdilik çok teşekkürler fikriniz için :KK68:

Back