Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma odam:))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
I

iklim__

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi iklim__
kızlar bu grubu beğendim. yaknız rengine karar veremedim. renk kartelasını koyuyorum.sizce hangisi olsun?

• Konu Sahibi iklim__
görünmüyormuş sanırım. bir de böyle ekledim. görünür inşallah.

Eklentiler

• $GetAttachment.aspx.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $GetAttachment.aspx (1).jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 87
  • $GetAttachment.aspx (2).jpg
    17 KB · Görüntüleme: 84
  • Konu Sahibi iklim__
cnm kartelda mor var dimi yanılmıyorum?bence mor yani:)

• Konu Sahibi iklim__
evet var canım.mor ve kırmızıda kaldı aklım.karar veremiyorum.eşim de mavi diyor..

• Konu Sahibi iklim__
cnmmm kırmızıdan bıkmam dersen kırmızı güzel.. bende kırmızı istedim sonra araştırdım falan göz yorar modası gecer begenilmez genelde denildi ..ben kahve tonlarında aldım..ama snein bu koltuga kahve güzel olmas..ya kırmızı yada beyaz olup siyah çiçekli olan..
ben olsam siyah alırdım kırmızı siyahlı halı perde aksesuarla güzle olur hem çok kırmızı olmas odayı bozmaz hemde modern olur..

• Konu Sahibi iklim__
aslında pastel bir yeşil olsa, çağla yeşili falan, kesin o derdim de katalog bu maalesef.

• Konu Sahibi iklim__
bence kırmızı. çünkü mor canlı durmuyor. eğer canlı duruyorsa moru seç ama durmuyorsa kırmızı olsun derim. halı ve perdeyi beyaz ağırlıklı kırmızı ve siyah seçersin olur biter bence. benimde salon koltuklarım siyah halım kırmızı perdem siyah beyaz kırmızı.

• Konu Sahibi iklim__
çok hoşş sevimli ve cıvılcıvıl bencede lila güzel..markası ne acaba??bende oturma odama bu tarz düşünyorum..halılarımı önceden aldım halımda lila çiçekli bu kanepeyle takım gibi hemen hemen.hihoyyyt

• Konu Sahibi iklim__
bence lila değilde koyu mor var ise koyu mor..

• Konu Sahibi iklim__

canım, çanakkalede çavuşköylü diye bir mobilyacı var. oradan alacağız. modelin adı santana. ama maalesef nette bulamadım.yerel bir şey yani. ama bursadaysanız inegöl mobilyadan olduğunu biliyorum.

• Konu Sahibi iklim__
bence kırmızı daha canlı durmus cnm dieri biraz soluk..diger renklerdende hangisi daha canlı olursa onu sec bence acık olmasın burdan pek seçilmio ama yakından daha ii anlarsın

• Konu Sahibi iklim__
canım, çanakkalede çavuşköylü diye bir mobilyacı var. oradan alacağız. modelin adı santana. ama maalesef nette bulamadım.yerel bir şey yani. ama bursadaysanız inegöl mobilyadan olduğunu biliyorum.

mafoldumben anladım canım sağol napalım artık buna benzer bulmaya çalışcam.güle güle kullan çok hoşlar ciddenvereliniortak

• Konu Sahibi iklim__
normalde kirmizi begenmem ama
bence bu koltuga en cok kirmizi yakismis , oyum kirmizidan yana , gule gule guzel gunlerde kullanin insallah

• Konu Sahibi iklim__
bnce bi siyah bi kırmızı kombine harika olur

• Konu Sahibi iklim__
tutma kısımları cıkar gibime geliyor.. böyle mobilyalar pekte kullanıslı degil sanırım.. gene siz bilirsiniz.

• Konu Sahibi iklim__
cnm bencede ya koyu mor yada kırmızı ikisinden biri güzel durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…