Çok saol hemşom......uzun zamandır bekliyordum nihayet.tam tahminim gibi temiz tertipli bir ev.
sanırım kırmızı jaluzi kullanıyorsun.bende salonuma ilerde düşünmüştüm.kullanışlıdır heralde?çiçeğinde çok tatlı
bu sıcak evde mutluluk huzur ve sağlıkla oturun canım.
Mutfağımı çekemedim şeker...zaten pek kayda değer bişey yok orda...hay allah senden razı olsun
lafı ağzımdan aldın heeee:roflol:
mutfağın nerede şeker
Tamam canım..saol...daha nolsun opuyorumnanaktancanım o çiçeğin saksısı ufak bizde de var kocaman oldu değiştir derim
sıcacık bı yuva
mutlulukla oturun
Teşekkürler canım...oturma odanızın halısı çoh güzel..
Allah güle güle oturmayı nasip etsin...
Saolasın canım..takmıyorum zaten.....rabbim gönül güzelliği versin...)güzel evinde mutluluk içinde otur canım ,perdelerinide kafana takma hiçde demode değil pırıl pırıl ve çok şirin. güle güle otur. a.s.
küçük sade ve şirin bir ev huzurla oturun ama ben diğer odalarıda merak ettim
Saol canım...hepimize ağız tadı ve huzur....)Çok cici canım..Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin opuyorumnanaktan
Evet biraz öle gibi ama oturma koltuklarım kullanışlı olduğu için öle yaptım...saol canım...oturma odası salon ,salonda oturma odası gibi ..ama güzel ,güle güle otur ..
Saolasın canım benim....herkes mutfağı istiyo ama mutfağımı o kadar beğenmediğim için koymadım...idarelik bişey işte....ama koyabilirim çekince fotolarını.....evin çok güselmiş güle güle otur cnm bende mutfağı görmek istiyorum vallaa