Oturma odam ve salonum kızlar....idare edin..:)

Mb@Fb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
807
0
Burası oturma odam......evimde en sevdiğim yer diyebilirim.....CADIARZU

Ben çiçekleri çok seviyorum....opuyorumnanaktanbuda en sevdiğim minişim....ama çok yavaş büyüyo....

Son düzenleyen: Moderatör:
karamelek arkadaşıma katılıyorum sehpaların ortaya olmamış canım yaa :kedi:

Burasıda salonum.....fazla kalabalığı sevmiyorum ..zaten fazlada yer yok .....hı bide perdelerim çok demode biliyorum ama yakında değiştirmeyi düşünüyorum...:1rolleyes:sositososito

Burası sizlelerle birlikte olduğum yer....:enbuyukkk::1hug:

Bu kadar kızlar.....yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler kızlarda...odam küçük olduğu için bazan ortaya koyuyorum sehpaları...
Bazanda kenara alıyorum...resim çekerken öleydi....kalmış öyle işte......
:kedi:

canım odan ve salonun çok hoş güle güle mutlu oturman dileğiyle canım

Oh valla iyisin.Telefon da hemen bilgisayarin yanibasindadelikafadulden
Güle güle otur canim

bence mavi koltukları oturma odana al diğerlerini salona. salondaki tv ünitenle oturma odandaki takım daha uyumlu bence.kullanım koşullarını bilemem ama bir dene istersenyerimseniben

bence mavi koltukları oturma odana al diğerlerini salona. salondaki tv ünitenle oturma odandaki takım daha uyumlu bence.kullanım koşullarını bilemem ama bir dene istersenyerimseniben
Aynı şeyi bende geçen gün düşünmüştüm canım..CADIARZU
Ama koltuklar öle genişki ikiside parçalanması gerekiyo....
Odalarda kapıları çok yakın birbirine....biraz zor olucağı için vazgeçtim..ama aklımda ..saolasın...yerimseniben

canım odan ve salonun çok hoş güle güle mutlu oturman dileğiyle canım
Saolasın canım...

Oh valla iyisin.Telefon da hemen bilgisayarin yanibasindadelikafadulden
Güle güle otur canim

Teşekkürler canım..

ne guzel evin var, gule gule mutlulukla oturun insallah
Saol canım...

Tamam canım..saol...

Bencede cnm koltukların yerini değişsen salonla odanın daha iyi olur gibi.Birde sehpalar evet ortada olmamış.İyi günlerde oturun...

ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım. Ben oturma odandanki halıyı çok beğendim. Markasını öğrenebilirmiyim canım. şimdiden teşekkürler

Bencede cnm koltukların yerini değişsen salonla odanın daha iyi olur gibi.Birde sehpalar evet ortada olmamış.İyi günlerde oturun...
Haklısında canım yukarda anlattığım gibi ...az zor olucağı için şimdilik duruyo...teşekkürler...

ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım. Ben oturma odandanki halıyı çok beğendim. Markasını öğrenebilirmiyim canım. şimdiden teşekkürler
Amin canım ...cümlemizin ağzının tadı yerinde olsun....
Halımın markası Royal.....ben teşekküler ettim....

uzun zamandır bekliyordum nihayet.tam tahminim gibi temiz tertipli bir ev.
sanırım kırmızı jaluzi kullanıyorsun.bende salonuma ilerde düşünmüştüm.kullanışlıdır heralde?çiçeğinde çok tatlı
bu sıcak evde mutluluk huzur ve sağlıkla oturun canım.

daha nolsun opuyorumnanaktancanım o çiçeğin saksısı ufak bizde de var kocaman oldu değiştir derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…