Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi bende geçen gün düşünmüştüm canım..CADIARZUbence mavi koltukları oturma odana al diğerlerini salona. salondaki tv ünitenle oturma odandaki takım daha uyumlu bence.kullanım koşullarını bilemem ama bir dene istersenyerimseniben
Saolasın canım...canım odan ve salonun çok hoş güle güle mutlu oturman dileğiyle canım
Oh valla iyisin.Telefon da hemen bilgisayarin yanibasindadelikafadulden
Güle güle otur canim
Saol canım...ne guzel evin var, gule gule mutlulukla oturun insallah
Tamam canım..saol...bence mavi koltukları oturma odana al diğerlerini salona. salondaki tv ünitenle oturma odandaki takım daha uyumlu bence.kullanım koşullarını bilemem ama bir dene istersenyerimseniben
Haklısında canım yukarda anlattığım gibi ...az zor olucağı için şimdilik duruyo...teşekkürler...Bencede cnm koltukların yerini değişsen salonla odanın daha iyi olur gibi.Birde sehpalar evet ortada olmamış.İyi günlerde oturun...
Amin canım ...cümlemizin ağzının tadı yerinde olsun....ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım. Ben oturma odandanki halıyı çok beğendim. Markasını öğrenebilirmiyim canım. şimdiden teşekkürler
hani mutfakkkkklava:klava:klava: