amin inşallah canım acaba over kistiyle gebe kalan varmı?
olumunekankayizsmilekankim güzel haberlerle döneceksin ins ben inaniyorum :1huglumunekankayizsmile
adetim düzenli, canım inşallah sağol içim rahatladı
evet balıkesirdeyim merkezde değil ama
adetlerin de düzenliymiş hiç canını sıkma...
kaydirigubbakcemile5bende yaptim canim sogan suyunu adetim ilk defa 10 gün gecikmisti ozaman yaptim sonraki aylar yine ayni tarihinde olmaya basladim ins sendede ise yaramistir kistinden kurtulursun biran önce öpüyorum canimolumunekankayizsmileinşşşahh kankim yaaa 1 ay dogum kontrol hapı kualalndım..işte haftaya bakcak ultrasyonda bide sogan suyu içtim..4 adet gibi olduu...bidahada olamdı kanamaaCADIARZU
adetlerin de düzenliymiş hiç canını sıkma...
adetin düzenli olması ne anlama geliyor yani ii bi faktörmü:S
adetlerin düzenli olması genellikle (genellikle diyorum çünkü zaman zaman tersi de olabiliyor) yumurtlamanın düzgün olduğunu gösterir...Pko ( polikistik over) olan bayanların çoğunun adet düzensizliği vardır yani her ay düzenli yumurtlamazlar...ya da düzenli yumurta çatlaması olmaz...adetin düzenli olması beynin ve vücut fonksiyonlarının normal çalışmasının göstergesi olabilir..çünkü yumurtlama aslında beyinle ve beyindeki salgılarla ilgilidir onun için gebelikte ve adette stress, depresyon vsvs etkenler önemlidir...bu yüzden hamile kalmak istiyorsanız çok kafanıza takıp düşünmeyin, oluruna bırakın denir...
ha düzenli olması kesinlikle sorun olmadığı anlamına gelmez tabiki ama göstergesi sayılabilir...tabi bunu en iyi sizi tanıyan doktorunuz bilir...ben üniversite zamanlarından beri kistlerle uğraşmış ve bir bebek kaybetmiş birisi olarak şimdilik bu kadarını söyleyebilirim...söylediğim gibi bunu en iyi doktorunuz bilir...zemuszemus
canım sen yasmini günde kaç kez kullandınbilmiyorumkismile
mesela ben kistlerim varken 3-4 ayda bir adet görüyordum...sositososito şimdi gün sekmiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?