• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

peki ben saat 5 te içiyorum aksam üstü ama oruc tutmam lazım bunu saat 10 cıkartsam birşey olurmu

bir sefer saat değiştirmekten bişey olacağını sanmıyorum yaaa... ben de zorunlu durumlarda değğiştirmiştim...ama korunmak için de kullanıyosan bir kaç gün dikkat et yine....bu arada senin avatarına bayılıyorum söylemeden edemicem... :)))

bir sefer saat değiştirmekten bişey olacağını sanmıyorum yaaa... ben de zorunlu durumlarda değğiştirmiştim...ama korunmak için de kullanıyosan bir kaç gün dikkat et yine....bu arada senin avatarına bayılıyorum söylemeden edemicem... :)))

çok güzel dimi :hulya:

bende seviyorum yeşill yeşilll

keşke tam anlamıyla öle olabilsemakannehir

RABBİMakannehir nasip etsin inşallah:Saruboceq:

inşşallah canım... ben de hiç yok ama çok istiyorum... Rabbim bir gün nefsimi yenmeme vesile olur inşallah...:Saruboceq:
soğun kürüne başlıcam ben de yarından itibaren...

ayyy hem de nasıl 3*4 ayda bir 10 gün 15 gün sürüyodu... kafayı yedirtiyodu yani... ben diane 35 kullandım çok şükür şimdilik yok diyo doktorlar ama tabi pco da tekrarlama riski yüksek maalesef...

kadın olmak zor zanaat...valla bazen sırf bu yüzden bile erkeklerden daha üstün görüyorum kadınları kaydirigubbakcemile3

ben hiç yaşamadım benimde kendimi bildim bileli 25-26 günde bir olur...

saat 5 te alırken 10 yaparsan hiç bir sorun olmaz...doktorlar her ilacın genelde aynı saatte alınması gerektiğini söylüyorlar...ama antibiyotikler ve antidepresanlar saati saatine alınmalı benim bildiğim..yasminin saatini değiştirmende bi mahsur yok canım...

kadın olmak zor zanaat...valla bazen sırf bu yüzden bile erkeklerden daha üstün görüyorum kadınları kaydirigubbakcemile3

ben hiç yaşamadım benimde kendimi bildim bileli 25-26 günde bir olur...

saat 5 te alırken 10 yaparsan hiç bir sorun olmaz...doktorlar her ilacın genelde aynı saatte alınması gerektiğini söylüyorlar...ama antibiyotikler ve antidepresanlar saati saatine alınmalı benim bildiğim..yasminin saatini değiştirmende bi mahsur yok canım...

ne güzel... amann nazar değmesin walla...:nazar: ben de iki senedir rahatım tık günüde hiç sekmiyo... tüüü tüüü tüüü nazar değmesin bize...:)))):nazar:

inşşallah canım... ben de hiç yok ama çok istiyorum... Rabbim bir gün nefsimi yenmeme vesile olur inşallah...:Saruboceq:
soğun kürüne başlıcam ben de yarından itibaren...

amin inşallah:Saruboceq:

bir haftadır içiyorumguclubacismile

kistimi ilk duydugumda kaç gün ağladım öyle annem yanımda olsun istedim sonra annem geldi hadi kalk baska doktora gidelim diye :olmaz: böle olmaz belki yalnıslık vardır dediakannehir

yok anne ne alakası var dedim bende neyse adetin bitsin gel dedi akannehir

gittimeyvahedigeldismile

deli kadrı doktor bana randevu verdiği heyvahedigeldismilealde hastanede yoktuualsanaalsanasmile

hem korkuttu ccoook büyük kistin var diye hemde yoktu doğuma gitmiş:sinifsinif:

bende hemen baska doktor buldum anam randevusuzda almıyorlar zar zor 2 saat bekeledim eyvahedigeldismile

RABBİM cok ii bir doktor cıkarttı karsıma elhamdurillah kaydirigubbakcemile5

adetinin 4 yada 5. günü gel dedi bakalım gitmişmi gitmediyse ilaç vericem dedieyvahedigeldismile

kan tahlilllerim ii cıktı bakalım kısmet kaç ay daha doktora giderimeyvahedigeldismile

bebek istiyorum daha önceki gebeliklerim sonuna kadar gitmedi cok hevesim var bütün çevremdeki arkadaşlarımın cocukları var :2:

resman bana hava atoyorlar cocuklarınlamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

çok büyük dediğide 4 bucuk cm miş doktorum aynen böyle dedi ve sağ yumurtalıkların epey güzel gözüküyor dedi kaydirigubbakcemile3

oda sanırım soğan küründen dedim doktorakaydirigubbakcemile3

adetlerin düzenli olması genellikle (genellikle diyorum çünkü zaman zaman tersi de olabiliyor) yumurtlamanın düzgün olduğunu gösterir...Pko ( polikistik over) olan bayanların çoğunun adet düzensizliği vardır yani her ay düzenli yumurtlamazlar...ya da düzenli yumurta çatlaması olmaz...adetin düzenli olması beynin ve vücut fonksiyonlarının normal çalışmasının göstergesi olabilir..çünkü yumurtlama aslında beyinle ve beyindeki salgılarla ilgilidir onun için gebelikte ve adette stress, depresyon vsvs etkenler önemlidir...bu yüzden hamile kalmak istiyorsanız çok kafanıza takıp düşünmeyin, oluruna bırakın denir...

ha düzenli olması kesinlikle sorun olmadığı anlamına gelmez tabiki ama göstergesi sayılabilir...tabi bunu en iyi sizi tanıyan doktorunuz bilir...ben üniversite zamanlarından beri kistlerle uğraşmış ve bir bebek kaybetmiş birisi olarak şimdilik bu kadarını söyleyebilirim...söylediğim gibi bunu en iyi doktorunuz bilir...zemuszemus

hımm anladım cnm teşekkür ederim aydınlattıgın icin. Benim adetlerim hep düzenli olur ama çok sancılı olur :S

çok büyük dediğide 4 bucuk cm miş doktorum aynen böyle dedi ve sağ yumurtalıkların epey güzel gözüküyor dedi kaydirigubbakcemile3

oda sanırım soğan küründen dedim doktorakaydirigubbakcemile3

iyi demişsin... hatırlıyorum senin moralini baya bozmuştu... neyse şimdi iyisin ya önemli olan da o... o kistte akıp gidecek bak göreceksin... ben neler çektim işini iyi yapamayan doktorlardan... anlatsam ağlarsınız walla... ben bişey söylüyodum adam daha yeni duymuş oluyodo düşün yaneeee...:)))

kaydirigubbakcemile5bende yaptim canim sogan suyunu adetim ilk defa 10 gün gecikmisti ozaman yaptim sonraki aylar yine ayni tarihinde olmaya basladim ins sendede ise yaramistir kistinden kurtulursun biran önce öpüyorum canimolumunekankayizsmile
saol kankimm rabbimin izniyleeee:Saruboceq:

[
canım sen yasmini günde kaç kez kullandınbilmiyorumkismile
ben yasmini günde 1kere içiyorum oda akşamalrıı canımCADIARZU

[

Back