• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

turuncu sen ankaradamıyaşıyosun canımm
bende ankk benimde kidtim var...eger dururm biraziysee
sana dr issmi vercem ccnaım güven hastt..ercüment cengizz
çok iyii bi dr tel verebilirim randevu için
bidee zekayi tarık burakta var.sevtap handemirr onu ndaa tel var bunalrç oki iyi kadın dogumcularrrr bende over kist var4,5cm 28 yaşındayım bendee hafataya kontrolum var baaklım sonuç neee..laroskobii felan yapııyor en son galibaa ama evliysen sonrada hemen gebe kalmaamk lazım:Saruboceq:

laroskobi ne cnm hemen hamile kalmak mı oh hoh delikafadulden

turuncu sen ankaradamıyaşıyosun canımm
bende ankk benimde kidtim var...eger dururm biraziysee
sana dr issmi vercem ccnaım güven hastt..ercüment cengizz
çok iyii bi dr tel verebilirim randevu için
bidee zekayi tarık burakta var.sevtap handemirr onu ndaa tel var bunalrç oki iyi kadın dogumcularrrr bende over kist var4,5cm 28 yaşındayım bendee hafataya kontrolum var baaklım sonuç neee..laroskobii felan yapııyor en son galibaa ama evliysen sonrada hemen gebe kalmaamk lazım:Saruboceq:

yaa walla süper olur evet anakradayım

selam demin doktordan geldim dok 9mm kistin var dedi
ben yeni evliyim şimdi benim cocugum olmucakmı derdimi annemede anlatamadım yanımda yok cok kötü oldum oturdum ağlıyorum bana doğum kontürol hapı vericekti ama adetin bitsin

bende yeni doktordan geldim banada dr hem sağda hem solda kist var dedi kötü kist deilmiş fakat bende senn gibi korkuyorum ya çocuğum olmazsa die....senn gibi bende ağlıyorumm ama inşllh ikimiz için ve bu derdi olan herkes için sonuçlar ii olur.....

kızlar daha önce de belirttiğim gibi... benim bir sürü kistim vardı... çikolata kisti dedikleri... 6 ay tedavi gördm... çok şükür şimdi gittiler... korkmayın çocuğun olmaz diye.... her kadının hayatının bir döneminde kist sorunu oluyor... ağrılı ve kanamlı olmadığı müddetçe doğum kontrol hapı tedavisi ile kurtulabilirsiniz...

selam demin doktordan geldim dok 9mm kistin var dedi
ben yeni evliyim şimdi benim cocugum olmucakmı derdimi annemede anlatamadım yanımda yok cok kötü oldum oturdum ağlıyorum bana doğum kontürol hapı vericekti ama adetin bitsin
inşallaj canım üzülme alısırız bunada olumunekankayizsmile
bende yeni doktordan geldim banada dr hem sağda hem solda kist var dedi kötü kist deilmiş fakat bende senn gibi korkuyorum ya çocuğum olmazsa die....senn gibi bende ağlıyorumm ama inşllh ikimiz için ve bu derdi olan herkes için sonuçlar ii olur.....

kızlar daha önce de belirttiğim gibi... benim bir sürü kistim vardı... çikolata kisti dedikleri... 6 ay tedavi gördm... çok şükür şimdi gittiler... korkmayın çocuğun olmaz diye.... her kadının hayatının bir döneminde kist sorunu oluyor... ağrılı ve kanamlı olmadığı müddetçe doğum kontrol hapı tedavisi ile kurtulabilirsiniz...

şnşallah canım teselliin için cok teşekkürler yasmine başladım birde soğan kürü devam bakalım hayırlısı:ecrin_bebek:

turuncu bizim hikaye de benziyormuş
benim de kist var yaşım 17 doktor ameliyat yapmak istemiyor ama malesef doğum kontrol hapı fayda etmiyor galiba o en son çare olan ameliyatı uygulayacaklar

bi de sen de benim gibi şanssızsın bi benle ilgilenen doktor bulamadım sanki gitse diye bakıyorlar yüzüme sorularıma düzgün cevap vermiyorlar falan...

benim de kist var yaşım 17 doktor ameliyat yapmak istemiyor ama malesef doğum kontrol hapı fayda etmiyor galiba o en son çare olan ameliyatı uygulayacaklar

bi de sen de benim gibi şanssızsın bi benle ilgilenen doktor bulamadım sanki gitse diye bakıyorlar yüzüme sorularıma düzgün cevap vermiyorlar falan...

yani dimi cvp verseler ölcekmi. Boşuna stres yapıyoruz internette site site gezip neki bu die arastırma yapıyoruz bakalım aslında belkide doktorada alışma süreci vardır. Anlayamadım.

canım sen balıkesir demisin?

ilk gittiğim doktor 1 ay hormon hapı verdi küçülme olmayınca hemen ameliyat edelim dedi kontrolden 1 hafta sonra ameliyat olacaktım ama Allah tan aile doktorumuz hemen ameliyat olma başka doktorlara git dedi, başka doktora gittim işte ne alakasız haplar kullanmışsın sen dedi
ilk gittiğim doktor para için ameliyat edecekti yani

laroskobi ne cnm hemen hamile kalmak mı oh hoh delikafadulden

canım laroskobi karnından delik açıp amaliyat gibi kisti çıkarmak::/inşaşalh öyle olmazz...ama bu amaliyatan hemen sonra hamile kalmak gerek yumurtlaıklarda yapıışıklık oluuyomuş dr öyle dedii..1 ay hap içtim dogum kontrol.haftaya kontrol bakalımboshayallersmile

Back