kaydirigubbakcemile5vereliniortaksize ne zararı varbilmiyorumkismile kk sizin dide benmi bilmiyorumbilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile5vereliniortaksize ne zararı varbilmiyorumkismile kk sizin dide benmi bilmiyorumbilmiyorumkismile
iyiyim bitanem sen nasilsin???:1hug:sydam nasılsın canım
amin canim en kisa zamanda insallah :Saruboceq:tüm dileyenlereelhamdurillah canım sağol ALLAH daim etsin :Saruboceq: bebeler nasip etsin:ecrin_bebek:
allah razı olsun kankim çok saoll sviyrum seniiŞenizins canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah kabul etsin kankim :Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
size ne zararı varbilmiyorumkismile kk sizin dide benmi bilmiyorumbilmiyorumkismile
size ne zararı varbilmiyorumkismile kk sizin dide benmi bilmiyorumbilmiyorumkismile
bende seni canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanallah razı olsun kankim çok saoll sviyrum seniiŞeniz
bugğn de ben oturdum ağlıyorum çünkü göğüslerimde küçük küçük kistler varmış... ultrason çektirdim bugün... dr kötü huylu değiller, süt bezlerinden kaynaklanıyor dedi ama içim içimi yiyo şimdi... başka bir dr daha gidicem...mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ayy gecmiş olsun canım üzülme annemdede öleydi süt bezesi dedinler olumunekankayizsmile
takma kafana ama kşst dediyse bilemem iştebilmiyorumkismile
ALLAH yardımcın olsun canım
bende seni canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım üzülme geçerr
canım hıc korkma benım ıkı gogusumdede var ve turk meme vakıf baskanı benı muane ettı ve bunların cok dogal seyler oldugunu soyledı