• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

allah razı olsun kankim çok saoll sviyrum seniiŞeniz
bende seni canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bugğn de ben oturdum ağlıyorum çünkü göğüslerimde küçük küçük kistler varmış... ultrason çektirdim bugün... dr kötü huylu değiller, süt bezlerinden kaynaklanıyor dedi ama içim içimi yiyo şimdi... başka bir dr daha gidicem...mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bugğn de ben oturdum ağlıyorum çünkü göğüslerimde küçük küçük kistler varmış... ultrason çektirdim bugün... dr kötü huylu değiller, süt bezlerinden kaynaklanıyor dedi ama içim içimi yiyo şimdi... başka bir dr daha gidicem...mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ayy gecmiş olsun canım üzülme annemdede öleydi süt bezesi dedinler olumunekankayizsmile

takma kafana ama kşst dediyse bilemem iştebilmiyorumkismile

ALLAH yardımcın olsun canım

ayy gecmiş olsun canım üzülme annemdede öleydi süt bezesi dedinler olumunekankayizsmile

takma kafana ama kşst dediyse bilemem iştebilmiyorumkismile

ALLAH yardımcın olsun canım

saol canım benim... geçmiş hamileliklerinde gelişen süt bezlerindendir dedi doktor... düşük olunca aniden küçülmesi yüzünden olabilir dedi... ama istersen biyopsi de yapabiliriz dedi... bende şaşırdım yani... kötü değillerse neden biyopsi istiyosunuz dedim... tüp bebek için hormon vericekler o yüzden emin olalım dedi...bakalım başka bir dr da gidicem... bide istanbuldaki tüp bebek dr uma gidicem temmuzda kontrolüm vardı sorucam onada... o isterse orda yaptırırım artık... ama psikolojik midir nedir eve geldiğimden beri gögüslerim acıyo... daha önce yoktu böle bişey...

bende seni canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol sendende kankimmmmŞenizŞeniz

benim en son 4bucuk cm kistin var dedi doktor sonra adetinin 4 yada 5. günü gel dedi daha adetime varr bekliyorum bakalım:hulya: günlerde geçmek bilmiyor bir ara adet olmayım diye bekliyordum şimdi olayım diye bekliyorum:hulya:

eeeeeeeee işte kul kurar kader güler...olumunekankayizsmile

canım hıc korkma benım ıkı gogusumdede var ve turk meme vakıf baskanı benı muane ettı ve bunların cok dogal seyler oldugunu soyledı

pazartesı gunu kıstım ıcın kadın doguma gıttım doktor tanıdık oldugu ıcın cok ıyı ılgılendı kıstın onemlı olmadıgını ve ılacla gecebılecegını soyledı boyutu 6cm yakınmıs ama sakın korkma sadece stresden ve sıgaradan uzak dur dedı 21 gun yasmın kullanacam gene gıdecem

canım hıc korkma benım ıkı gogusumdede var ve turk meme vakıf baskanı benı muane ettı ve bunların cok dogal seyler oldugunu soyledı

saol canım benim ben den bugün bir dr a daha gösterdim aynı şeyi söyledi... yalnız her şene bir film çektir dedi... önlem amaçlı... senin de aklında olsun....a.s.

Back