canım sen balıkesir demisin?
bende özledim canim seni olumunekankayizsmilekankimm napııyoosunn aaayy özledim seniiyerimseniben
fena deil işte..haftaya kontrol var şekerparem kistim var biliyosun işte...:Saruboceq:
sen nelaer pyaaptınnŞeniz
hayirlisi olsun canim ins umduklarinla karsilasirsin hayirli hamilelikler ,hayirli evlatlar versin rabbim hepimizebende aldım sonuclarımı doktorum normal dedii ÇOK ŞÜKÜR ama bakalım nasıl yok olucak kistim
evt basit kist overda yani yumurtalıklarda solda 4,5 cmmmguclubacismile
evt basit kist overda yani yumurtalıklarda solda 4,5 cmmmguclubacismile
hayirlisi olsun canim ins umduklarinla karsilasirsin hayirli hamilelikler ,hayirli evlatlar versin rabbim hepimize
lütfen üzülme 3 yakın arkdaşımda da var kist. birinin seninki gibi. diğer ikisinin polikistik over sendromu. ama onlar bile bu kadar panik değiller. doktorun güzel bi tedavi uygulayacaktır sıkma kendini geçmiş olsun şimdiden
pazartesı veya salı gunu hastalıgım bıtıyor doktora gıdecem kızlar ne olur dua edın ıyı haberler alayım korkuyorum kotu bırsey duyacam dıye aslında ıcımdekı ses kıstlerın ıyı huylu oldugunu soyluyor ama genede hep bır korku var ya kotu bır hastalık cıkarsa dıye((
hayir canim ben pkoluyum ve bu kistlerle yasamaya alistim kolay kolay biyere gitmiyor bunlaralsanaalsanasmile:umursamaz: ama bende fazla etki göstermiyor yani adetlerim cok sükür düzenli ,kilo problemim yok, hamile kalabiliyorum:CüvCüv: cok sükür rabbime sadece bebeklerimin gelismesine engel oluyordu tam 5 kez düsük yasadim:gitme: simdi ilkkez catlatma ignesiyle deniycem ins bu sefer olucak:Saruboceq: allahim yar ve yardimcimiz olur hepimizin ins :Saruboceq::Saruboceq:aminn canım senin kistler gittimi neyle gittibilmiyorumkismile
canim benim doktorum bu tür hastalar kolay kolay hamile kalamazlar demisti ama bende gördü ve cok sasirdi yani rabbim dilerse olmayacak sey yok insallah hayirlisindan versin rabbim hepimizeamin inşallah canım acaba over kistiyle gebe kalan varmı?
canim benim doktorum bu tür hastalar kolay kolay hamile kalamazlar demisti ama bende gördü ve cok sasirdi yani rabbim dilerse olmayacak sey yok insallah hayirlisindan versin rabbim hepimize
ahh canim bu kadar derin düsünme hic bisey olmaz ins onunda ona göre tedavisi vardir muhakkak zaten kansekerine bagli olarak ortaya cikiyor bu kistleer ve erkeklik hormonunun fazla salgilanmasina sebeb oluyorlar bendede durum bu ve ben seker ilaci kullaniyorum bununda ise yaradigini söylüyor doktorum sen bu tarz bi ilac kullaniyormusun hamile kalmadan 3 ay önce baslamak gerekiyor hayirlisi olsun canim bisey olcak korkusuyla yasamak cok zor tabiki ama yinede kötü düsünmemeye calis bi bakmissin hamilesin ve bebisin kollarindaama eğer gebeyken kist büyürse ne olurmafoldumben
ahh canim bu kadar derin düsünme hic bisey olmaz ins onunda ona göre tedavisi vardir muhakkak zaten kansekerine bagli olarak ortaya cikiyor bu kistleer ve erkeklik hormonunun fazla salgilanmasina sebeb oluyorlar bendede durum bu ve ben seker ilaci kullaniyorum bununda ise yaradigini söylüyor doktorum sen bu tarz bi ilac kullaniyormusun hamile kalmadan 3 ay önce baslamak gerekiyor hayirlisi olsun canim bisey olcak korkusuyla yasamak cok zor tabiki ama yinede kötü düsünmemeye calis bi bakmissin hamilesin ve bebisin kollarinda
folik asit bende kullaniyorum canim ama tek basina yeterlimidir doktorun baska bisey vermedimi hemde hamile kalmadan baslana biliyor folik asite alsanda olur canim...daha önce 2 kez gebe kaldım ohaoldumsmile
ben folik asit kullanıyorum
suan da bıraktım kist gitsin öyle baslıcam olumunekankayizsmile inş canım 2. hamileliğimde düşük oldu ama o zamanlar kist yoktuÇok üzgünüm çoook
bırakamamam guzuuzmmm benim sadece tek kistim var pokolu deelimm oda 4,5 cm hafataya kontrol var yazarımmm burdanopuyorumnanaktanbende özledim canim seni olumunekankayizsmile
insallah su kistler yakamizi birakir ...:gitme::gitme:
bendede kistler aynen duruyor ama cok sükür yumurtaliklarim bu ayki igneyle istenilen büyüklüge gelmis evde ovilasyon testi yapiyorum catladigi an ins ignemi vurulup hamile kalicam tabiki rabbimin izniyle 2 hafta icinde belli olucak:Saruboceq::Saruboceq: ins rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ins ...
öpüyorumm canim habersiz birakma beni hayirli haberlerini bekliyorum ins opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım bana yasmin vardıı drum 1 ay kulaln dedei bititi happpp sonra sogankürürünü yaptım adet kanaması oldu 4 gün..kan testleride haftaya galibaaaaCADIARZUevt aynı tararftaaa ozamn heee sat kistimiz varr:))vereliniortakaynı tarafta ve aynı santimkaydirigubbakcemile5
bugün testlerimi doktora gösterdim normal dedi adetinin 4.günü gel bakalım dedi olumunekankayizsmile
hayırlısı bakalım sen hangi hapı kullanıyorsun cnmbilmiyorumkismile
aminn canım senin kistler gittimi neyle gittibilmiyorumkismile
tabiii varr dır yaaa bizizm yumurtalalr gelişiyoo ama çatlamıyıorr adetimiz olmuyoo yada geç geliyor umut var bendee:Saruboceq:amin inşallah canım acaba over kistiyle gebe kalan varmı?
guzuzm sanada geçmiş olsun..hayırlı haberlerini ibekliyom kankimmm:Saruboceq:Şenizhayir canim ben pkoluyum ve bu kistlerle yasamaya alistim kolay kolay biyere gitmiyor bunlaralsanaalsanasmile:umursamaz: ama bende fazla etki göstermiyor yani adetlerim cok sükür düzenli ,kilo problemim yok, hamile kalabiliyorum:CüvCüv: cok sükür rabbime sadece bebeklerimin gelismesine engel oluyordu tam 5 kez düsük yasadim:gitme: simdi ilkkez catlatma ignesiyle deniycem ins bu sefer olucak:Saruboceq: allahim yar ve yardimcimiz olur hepimizin ins :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?