• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

kısslar malesef geçmemiş ama cook ii bir doktora denk geldim tam 1 saat ilgilendi benle ve iyi huylumu kötü huylumu die bir sürü test istedi yaptırdım cumartesi yada pazartesi alıcam tam 4 bucuk santim miş ve diğer yumurtalıklarında epey yumurtan var dedi sanırım soğan kürü yüzünden kaydirigubbakcemile3

sağ tarafı ii buldu yani kaydirigubbakcemile3

senin yasında insanlarda olur diyor bir dahaki adetime kadar beklicek olmadı ilaç vericekmişeyvahedigeldismile

inşallah gider bu illet dualarla sağolun arkadaşlarolumunekankayizsmile

walla kader arkadasım gibi oldun :) ya ben çok kötü hissettim kendimi iyi düşünmüştüm eridi gitti desin die umuodmki büyümüş dedi senağlama benim doktordan yanada sansım yok 7 dk sürdü toplam muayene sonra baska doktora gittim oda 4,5 dk test istedi bisrü ama rutin yani 2.doktr farkettmki kadın tınmıo bile beni . dİorumki bugun zamanım yok yrn yaptrsam kadın bana istemiosan napim dedi dgm kntrl hapı yazdı daha nedir deildir bakmadan iiki almadım bi arkdas saolsun alma hemen dedide.

walla kader arkadasım gibi oldun :) ya ben çok kötü hissettim kendimi iyi düşünmüştüm eridi gitti desin die umuodmki büyümüş dedi senağlama benim doktordan yanada sansım yok 7 dk sürdü toplam muayene sonra baska doktora gittim oda 4,5 dk test istedi bisrü ama rutin yani 2.doktr farkettmki kadın tınmıo bile beni . dİorumki bugun zamanım yok yrn yaptrsam kadın bana istemiosan napim dedi dgm kntrl hapı yazdı daha nedir deildir bakmadan iiki almadım bi arkdas saolsun alma hemen dedide.

ssorma canım yaaa olsun bunda da vardır bir hayır ben testi yaptırdım bakalım inş hayırlısı olur:Saruboceq: sende üzülme canım senin kaç santim ve ne kistiibilmiyorumkismile

ssorma canım yaaa olsun bunda da vardır bir hayır ben testi yaptırdım bakalım inş hayırlısı olur:Saruboceq: sende üzülme canım senin kaç santim ve ne kistiibilmiyorumkismile

doktor çikolata kisti olabilir dedi. 3,5 cm ile 5 cm arasında dedi. Bi sürü test yazdı senden hangi testleri istedi?

doktor çikolata kisti olabilir dedi. 3,5 cm ile 5 cm arasında dedi. Bi sürü test yazdı senden hangi testleri istedi?

canım vallahi adını unuttum ama bthcg bile istedi gebelik testi:ecrin_bebek: gerçi korunuyoruz dikkat et patlamasın dedi ağır kaldırma ilişkide dikkatli ol fln dedi ama şeker gibi bir doktorduguclubacismile

bu zamana ladar öylesine denk gelmedim:olmaz: sinir oluyordum

ama bu hakan bey iii di bayan doktorlar tuhaf erkekler daha iii ilgileniyor:hulya:

tesler ssk ile bile 120 tututu ppahalı test sanırım iyi huylumu kötü huylumu ona bakacak benimki sol over kisti 4 bucuk cm :sinifsinif:

bana doğum konturol hapını bir daha ki adetle geçmezse vericek oda biraz kilom oldugu için değişik

hap vericekmiş kilo yapmasın diee

vesvese yapma bu kadar dedi senin yasında biri için

ameliyatla almak en son iş dedi yani gidebilirmiş soğan kürünü söyledim birşey demedi

devam ediyorum birde sağolsun bitkici bir arkadaş

bir bitki yolladı onuda denicemmolumunekankayizsmile

canım vallahi adını unuttum ama bthcg bile istedi gebelik testi:ecrin_bebek: gerçi korunuyoruz dikkat et patlamasın dedi ağır kaldırma ilişkide dikkatli ol fln dedi ama şeker gibi bir doktorduguclubacismile

bu zamana ladar öylesine denk gelmedim:olmaz: sinir oluyordum

ama bu hakan bey iii di bayan doktorlar tuhaf erkekler daha iii ilgileniyor:hulya:

tesler ssk ile bile 120 tututu ppahalı test sanırım iyi huylumu kötü huylumu ona bakacak benimki sol over kisti 4 bucuk cm :sinifsinif:

ben hesaplattım bi yerde 8 tl dediler yine özel hastane ssk ya ölemiş ama doktor aynı doktor deilya formaliteden muayene olursunuz dedi danısmadaki kız zaten istenen testler belli dedi. Bide ne tipti testler 6-7 tane bndende istedide nasıl bişile karslascamı bilmiorum. adını hatırladıkların doppler ultrason ca125 tam kan taraması bi srü bişi :s soınra baska doktora gittim kadın tam bi felaketti yani yok böle bişi kadın bi dövmedigi kaldı. Test yapmadan ilaç verdi evet dogum kontrol hapı nolck dedim ama değilmiş işte. Agır kaldırmak zararmı verioms kiste:S

evet benimkinin içinde sıvı oldugunu düşünüyor ama genede teste bir bakalım dedi

pazartesi alırım test sonuclarını yarından da randevu alırım

bana doğum konturol hapını bir daha ki adetle geçmezse vericek oda biraz kilom oldugu için değişik

hap vericekmiş kilo yapmasın diee

vesvese yapma bu kadar dedi senin yasında biri için

ameliyatla almak en son iş dedi yani gidebilirmiş soğan kürünü söyledim birşey demedi

devam ediyorum birde sağolsun bitkici bir arkadaş

bir bitki yolladı onuda denicemmolumunekankayizsmile

ne tip bir bitki bende bitkisel seyleri tercih ederim ilactansa. Banada şey dedi kilo alman lazım dedi yoksa kistin rahatsızlıgı o kadar artar dedi. Bana çok sacma ve mantıksız geldi kiloyla ne alaka :S İNŞALLAH, ALLAH'ın izniyle kurtuluruz şu lanet kistten. Benim yaşım küççük (19) ve bekar oldugum icin ameliyat son çare dedi ama doktor o kadar rahatki yani bu kistler olur gecer yine gelir ameliyatta çare değil dedi.

BENıM ki 120 ytl tututu ssk ile annem sağolsun ödedi eşim işteydikaydirigubbakcemile3

annem cok üzülüyor kötü tür se die biz şimdiden yaptıralım dediolumunekankayizsmile

7 test rahat vardır

ne tip bir bitki bende bitkisel seyleri tercih ederim ilactansa. Banada şey dedi kilo alman lazım dedi yoksa kistin rahatsızlıgı o kadar artar dedi. Bana çok sacma ve mantıksız geldi kiloyla ne alaka :S İNŞALLAH, ALLAH'ın izniyle kurtuluruz şu lanet kistten. Benim yaşım küççük (19) ve bekar oldugum icin ameliyat son çare dedi ama doktor o kadar rahatki yani bu kistler olur gecer yine gelir ameliyatta çare değil dedi.

haklısın canım RABBİM BİLir hakkımızda hayırlısı ama cok korkduyorum patlar diyeeyvahedigeldismile

ALLAHIM korusun bundada vardır bir hayır:Saruboceq:

evet benimkinin içinde sıvı oldugunu düşünüyor ama genede teste bir bakalım dedi

pazartesi alırım test sonuclarını yarından da randevu alırım

ya ne güzel ilgilenmiş 2. gittigim doktora ben soru souroum yani risk nedir bu kist nedir neden olusur kadın cevap dahi vermio oluo işte dedi. İlk gittigim fena değil aslında rahatlatıo felan böle ama oda hicbişi sölemio :S

canım ben hiç devlet hastanesine gitmedim amaolumunekankayizsmile

hep özele gittim ilki manyak bir kadındı korkutu beni büyük dediği kist 4cm dedi doktorumkaydirigubbakcemile

o deli kadın coook büyük bir kistin var demişti:bbo:

yok bütün tesler kanla ama

muayne alttan ulturasonla herşeyi tarif etip gösterdi bak bu idrar kesen dedi!

bu rahimin bu sağ yumurtalıkların ve buda kistin ama yumurtalıklarımın cok oldugunu söyledi!

sağ taraftakinin bende soğan küründendir dedim güldükaydirigubbakcemile3

hakan bey

yok bütün tesler kanla ama

muayne alttan ulturasonla herşeyi tarif etip gösterdi bak bu idrar kesen dedi!

bu rahimin bu sağ yumurtalıkların ve buda kistin ama yumurtalıklarımın cok oldugunu söyledi!

sağ taraftakinin bende soğan küründendir dedim güldükaydirigubbakcemile3

hakan bey

hımm bi tüp kandan anlasılıo anladıgım kadarıyla ama ben bekarım alttan nasıl muayene olabilirki:S

digerleri ultrason tarzı bişimi

turuncu sen ankaradamıyaşıyosun canımm
bende ankk benimde kidtim var...eger dururm biraziysee
sana dr issmi vercem ccnaım güven hastt..ercüment cengizz
çok iyii bi dr tel verebilirim randevu için
bidee zekayi tarık burakta var.sevtap handemirr onu ndaa tel var bunalrç oki iyi kadın dogumcularrrr bende over kist var4,5cm 28 yaşındayım bendee hafataya kontrolum var baaklım sonuç neee..laroskobii felan yapııyor en son galibaa ama evliysen sonrada hemen gebe kalmaamk lazım:Saruboceq:

Back