• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

canım korkma bende geçen sene böbreklerime bakılırken yumurtalığın birinde 6 cm kist çıkmıştı ultrasona bakan doktor ayrıydı devlet hastanesiydi hemen kadın doğuma git çok büyük kistin var dedi bende paniğin biriyim kadın doğuma gittim öğle arasıydı 2 saat eve geldim korkudan ağlayıp kendimi harap ettim sonra kadın doğuma gittim doktor bu yumurtllama kisti adet olduktan sonra tekrar bakıcaz dedi rahatladım adet olduktan sonrada kaybolmuştu o yüzden kendini hemen üzme bende yaşadım aynı şeyi seninkide öyledir inşallah

keşke benim kistim de erise ama beni çok sevdi bırakıp gitmiyor kaç aydır duruyorsempatiksalakcinni

3 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum soğan suyu içtim başka otlar falan denedim ama yok erimiyor hatta küçülmüyr bile yani benim belli artık ameliyattan kurtuluş yok tek isteğim yumurtalığımı almasınlar daha önümde çok seneler varmafoldumben
inşAllah sizin kistleriniz erir gider kızlar dua edeceğim hepiniz için

canım üzülme ALLAH büyük bir bakmıssın oda erir soğan suyunu hep iç ben başladım 1 haftadır bakalım ne olucakboshayallersmile

selam demin doktordan geldim dok 9mm kistin var dedi
ben yeni evliyim şimdi benim cocugum olmucakmı derdimi annemede anlatamadım yanımda yok cok kötü oldum oturdum ağlıyorum bana doğum kontürol hapı vericekti ama adetin bitsin öle gel bazı kistler yok oluyor adette dedi

Canım ben korkma derim . Bundan 1 sene önce bende daha yeni evliyken kistim olduğunu öğrendim . Hemde 5,5 cm . Evet yalnış duymadınız 5,5 cm . Bende çocuğum olmayacak diye çok korkuyordum . Doktorum 3 aylık bir ilaç tedavisi verdi , düzenli olarak kullandım ve Allah'a şükürler olsun 3 ayın sonunda kistten eser kalmadı . Veeee şimdi minik prensesime 6,5 aylık hamileyim teyzesi , üzülme Allah o kadar yüce ki dualarınla seninde sesini duyacaktır . olumunekankayizsmile

Canım ben korkma derim . Bundan 1 sene önce bende daha yeni evliyken kistim olduğunu öğrendim . Hemde 5,5 cm . Evet yalnış duymadınız 5,5 cm . Bende çocuğum olmayacak diye çok korkuyordum . Doktorum 3 aylık bir ilaç tedavisi verdi , düzenli olarak kullandım ve Allah'a şükürler olsun 3 ayın sonunda kistten eser kalmadı . Veeee şimdi minik prensesime 6,5 aylık hamileyim teyzesi , üzülme Allah o kadar yüce ki dualarınla seninde sesini duyacaktır . olumunekankayizsmile

eyy kurban olayım yarabbim ALLAH bir avazda doğurtsun hayırlı evlat olsun:Saruboceq: ...

amin canım yarın konturole gideceğim bakalım ne dicek doktormafoldumben mafoldumben cok merak ediyorum inşallah geçmiş gitmiştirr:Saruboceq:

eyy kurban olayım yarabbim ALLAH bir avazda doğurtsun hayırlı evlat olsun:Saruboceq: ...

amin canım yarın konturole gideceğim bakalım ne dicek doktormafoldumben mafoldumben cok merak ediyorum inşallah geçmiş gitmiştirr:Saruboceq:

canım aynı şekilde bende yarın gidicem . Bende kontrol reglinden sonra gel dedi inş seninkide benimkide yokolmuştur yada önemli birşey değildir.

geçmiş olsunn....bneimde geçen ay dr nur topu gibi kistin var deediii 4,5 cm basit kisttt dedeigimz türdenn haftaya konttrol varr bakalım durumlar neee..vbendee ilk aglamşştım aamm demeki şöylede düşündüm yumurtam büyümüş ama çatlammaışş yani pkolu deilim buda iyi bişeyy:)dogum kontrol hapii verdiiii 21 gün üçtim..sonra sogan suyunu denedim.. vee 5 gün adet oldumm umutluyum rabimm herkeze şifa versinnn

İnşallah gitmiştir canım sen inançlı olduğun sürece her derdi aşarsın . Sadece inancını kaybetme . Kontrolden gelince bir haber vermeyi unutma . :olmaz:

Sağol Allah'ım sana ve isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

bende bugun 7 cm bır kıstım oldugunu ogrendım cok kotuyum kıslar ya kotu huylu fılansa sen koru ALLAH ım yarın baska cok ıyı bır kadındogumcu var ondan randevu aldım bırde ona gıdecem hastalandıgım zaman gıdebılırmıs doktor oyle soyledı kotu huylu fılan olabılırmı dedım hıc bırsey demedıı

canım üzülme hepimizde az çok kist vardı veya hale var... hemen kötüye yorma... adetin bitgince tekrar git doktora...inşşallah yok olur seninki de...

ben bugun büyük bi umutla doktora gittim kistin adetle gitmiş dicek diye umarken büyümüş dedi 3,5-5 cm arası dedi. çok moralim bozuk.

kısslar malesef geçmemiş ama cook ii bir doktora denk geldim tam 1 saat ilgilendi benle ve iyi huylumu kötü huylumu die bir sürü test istedi yaptırdım cumartesi yada pazartesi alıcam tam 4 bucuk santim miş ve diğer yumurtalıklarında epey yumurtan var dedi sanırım soğan kürü yüzünden kaydirigubbakcemile3

sağ tarafı ii buldu yani kaydirigubbakcemile3

senin yasında insanlarda olur diyor bir dahaki adetime kadar beklicek olmadı ilaç vericekmişeyvahedigeldismile

inşallah gider bu illet dualarla sağolun arkadaşlarolumunekankayizsmile

Back