kısslar malesef geçmemiş ama cook ii bir doktora denk geldim tam 1 saat ilgilendi benle ve iyi huylumu kötü huylumu die bir sürü test istedi yaptırdım cumartesi yada pazartesi alıcam tam 4 bucuk santim miş ve diğer yumurtalıklarında epey yumurtan var dedi sanırım soğan kürü yüzünden kaydirigubbakcemile3
sağ tarafı ii buldu yani kaydirigubbakcemile3
senin yasında insanlarda olur diyor bir dahaki adetime kadar beklicek olmadı ilaç vericekmişeyvahedigeldismile
inşallah gider bu illet dualarla sağolun arkadaşlarolumunekankayizsmile
walla kader arkadasım gibi oldun :) ya ben çok kötü hissettim kendimi iyi düşünmüştüm eridi gitti desin die umuodmki büyümüş dedi senağlama benim doktordan yanada sansım yok 7 dk sürdü toplam muayene sonra baska doktora gittim oda 4,5 dk test istedi bisrü ama rutin yani 2.doktr farkettmki kadın tınmıo bile beni . dİorumki bugun zamanım yok yrn yaptrsam kadın bana istemiosan napim dedi dgm kntrl hapı yazdı daha nedir deildir bakmadan iiki almadım bi arkdas saolsun alma hemen dedide.
ssorma canım yaaa olsun bunda da vardır bir hayır ben testi yaptırdım bakalım inş hayırlısı olur:Saruboceq: sende üzülme canım senin kaç santim ve ne kistiibilmiyorumkismile
doktor çikolata kisti olabilir dedi. 3,5 cm ile 5 cm arasında dedi. Bi sürü test yazdı senden hangi testleri istedi?
canım vallahi adını unuttum ama bthcg bile istedi gebelik testi:ecrin_bebek: gerçi korunuyoruz dikkat et patlamasın dedi ağır kaldırma ilişkide dikkatli ol fln dedi ama şeker gibi bir doktorduguclubacismile
bu zamana ladar öylesine denk gelmedimlmaz: sinir oluyordum
ama bu hakan bey iii di bayan doktorlar tuhaf erkekler daha iii ilgileniyor:hulya:
tesler ssk ile bile 120 tututu ppahalı test sanırım iyi huylumu kötü huylumu ona bakacak benimki sol over kisti 4 bucuk cm :sinifsinif:
bana doğum konturol hapını bir daha ki adetle geçmezse vericek oda biraz kilom oldugu için değişik
hap vericekmiş kilo yapmasın diee
vesvese yapma bu kadar dedi senin yasında biri için
ameliyatla almak en son iş dedi yani gidebilirmiş soğan kürünü söyledim birşey demedi
devam ediyorum birde sağolsun bitkici bir arkadaş
bir bitki yolladı onuda denicemmolumunekankayizsmile
ne tip bir bitki bende bitkisel seyleri tercih ederim ilactansa. Banada şey dedi kilo alman lazım dedi yoksa kistin rahatsızlıgı o kadar artar dedi. Bana çok sacma ve mantıksız geldi kiloyla ne alaka :S İNŞALLAH, ALLAH'ın izniyle kurtuluruz şu lanet kistten. Benim yaşım küççük (19) ve bekar oldugum icin ameliyat son çare dedi ama doktor o kadar rahatki yani bu kistler olur gecer yine gelir ameliyatta çare değil dedi.
evet benimkinin içinde sıvı oldugunu düşünüyor ama genede teste bir bakalım dedi
pazartesi alırım test sonuclarını yarından da randevu alırım
bide bişi sorcam bu testler kan tahlili şeklindemi yoksa dahamı farklı :S
yok bütün tesler kanla ama
muayne alttan ulturasonla herşeyi tarif etip gösterdi bak bu idrar kesen dedi!
bu rahimin bu sağ yumurtalıkların ve buda kistin ama yumurtalıklarımın cok oldugunu söyledi!
sağ taraftakinin bende soğan küründendir dedim güldükaydirigubbakcemile3
hakan bey
digerleri ultrason tarzı bişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?