9 mm ye mi büyük dedi doktorun?
evet öle dedi senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 mm ye mi büyük dedi doktorun?
yercekimlikaranfil benimde myomum var yaa myomunla mı gebe kaldın? Bizde artık bebek çalışmalarına başlayacaktık ki 4sm bi myomum olduğunu öğrendim ilk gittiğim dr ameliyat dedi daha sonra bi prof a gittim önce gebelik deneyelim yaşın çok genç dedi. Myomda çoğu kadında olur myomu olmadan gebe kalıp doğum yapan çok kadın var dedi. Şimdi bu kadar rahat anlatıyorum ama ilk öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı. Myomun nerde senin?
sorun yaratacağını sanmıyorum.myomla hamile kalanlar var doktordan kesin bilgiyi aldıktan sonra bize de haber var korkulacak bişi olmayacağından eminim ama...evet öle dedi senağlama
Evet myom ile gebe kaldım. Dedim ya hem de 4 tane. Benim myomların tamamı rahim dış duvarından karın boşluğuna doğru çıkıntı şeklinde. O yüzden gebelik ve bebeğin tutnacağı yer ile ilgili hiçbir bağlantısı olmadığı için bir etkisi olmadı. İki ay içinde hamile kaldım korunmayı tam olarak bırakınca. Rahim iç duvarında içe doğru olan myomlarda bazen gebelik sorun olabiliyormuş ama olamyanlar da var. Doktorun dediği gibi. Yaşın da müsaitse önce normal yollardan dene bir yıl filan. Sonra düşünürsün olmazsa. Ki büyük ihtimalle olur.
İnşallah canım yaa myomun daha da büyümesinden korkuyorum kaldı ki zaten gebelikte de büyüyormuş. Benim ilk gittiğim doktor rahimin ortasında gebe kalmana engel değil ama düşebilir erken doğum olabilir dedi sonra ki rahimin sağ arkasında dedi sol taraftan tutunursa rahat olur dedi ama inan çok korkuyorum sanki benim ki yer itibariyle çokta kolay değil bilmiyorum doktor çok rahat davrandı ama inşallah büyümeden hayırlısıyla önce bebiş olur. Dr düşedebilir erkende doğabilir zamanında da olabilir ama kaldı ki bu riskler normal gebelikte herkes de var dedi. Allah büyük burda öyle imkansızlıklarla mucizelerine kavuşanları gördüm ki Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin.:Saruboceq:
doktor bana korun dedi muayneye gelene kadar
evet öle dedi senağlama
Evet aynen öyle. Bu riskler her gebelikte var. Takma. Myom gebeliğe engel değil. Bunu koy aklına. Ben gebe kalmadan önce bir doktora gidiyordum. O bana myomların çok ağrı yapar hamilelikte dedi. Öyle kesin konuştu ki. KAbus gibi bir hamilelik bekliyordum. Ama tersine hiç ne ağrım oldu ne sıkıntım. O yüzden rahat ol ve iyi ihtimalleri düşün.
kuzum benim ay ne zor dimi yalnız kalmak( ama alışırsın gerçi bende hala alışamadım hep yalnızdım yada eşimle.ama bu kadar üzüldüğün için ileride kendine kızacaksın.ne olur üzme artık kendini...(annemde yok yanımda nasıl kötüyüm anlatamam yanımda olsa ona sarılıp ağlardım doktorun ilk dedinde inanmadım inanmak istemedim sanki kadının bana ne zoru olacaksa sonrada kötü oldum korkuttu beni