selam demin doktordan geldim dok 9mm kistin var dedi
ben yeni evliyim şimdi benim cocugum olmucakmı derdimi annemede anlatamadım yanımda yok cok kötü oldum oturdum ağlıyorum bana doğum kontürol hapı vericekti ama adetin bitsin öle gel bazı kistler yok oluyor adette dedi
Canım ben korkma derim . Bundan 1 sene önce bende daha yeni evliyken kistim olduğunu öğrendim . Hemde 5,5 cm . Evet yalnış duymadınız 5,5 cm . Bende çocuğum olmayacak diye çok korkuyordum . Doktorum 3 aylık bir ilaç tedavisi verdi , düzenli olarak kullandım ve Allah'a şükürler olsun 3 ayın sonunda kistten eser kalmadı . Veeee şimdi minik prensesime 6,5 aylık hamileyim teyzesi , üzülme Allah o kadar yüce ki dualarınla seninde sesini duyacaktır . olumunekankayizsmile
eyy kurban olayım yarabbim ALLAH bir avazda doğurtsun hayırlı evlat olsun:Saruboceq: ...
amin canım yarın konturole gideceğim bakalım ne dicek doktormafoldumben mafoldumben cok merak ediyorum inşallah geçmiş gitmiştirr:Saruboceq:
canım aynı şekilde bende yarın gidicem . Bende kontrol reglinden sonra gel dedi inş seninkide benimkide yokolmuştur yada önemli birşey değildir.
eyy kurban olayım yarabbim ALLAH bir avazda doğurtsun hayırlı evlat olsun:Saruboceq: ...
amin canım yarın konturole gideceğim bakalım ne dicek doktormafoldumben mafoldumben cok merak ediyorum inşallah geçmiş gitmiştirr:Saruboceq:
amin canım benimkinede over kist dedi bakalım ne dicek :hulya:
amin canım benimkinede over kist dedi bakalım ne dicek :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?