merhaba herkese
2 hafta sonra doktor kontrolü var 4-5 aydır yasmin kullanıyorum ama yok erimiyor kistim yani azıcık bile küçülmüyor
doktor ağustosda ameliyat yapmak istiyor
ama bu kistin bana hiç bi zararı yok ağrı yapmıyor yani ameliyat olmasam ne olur ki senelerce benimle mi duracak bu kist:)
henüz 17 yaşındayım evlilik bebek falan çok uzak zaten
lütfen kızlar bişeyler söyleyin kararsız kaldım ameliyat korkutuyor beni
o kadar fazla kalmadı cnm sen nasıl oldunmafoldumben
biraz daha iyiyim elixsir..
dün bir dr a göründüm çikolata kisti değil dedi..
halen daha içimde şüphe var ama.))))
adetin 5.günü gidicem bir daha, ama yine ilaç vermediler:)))))))))))))))))))))))
ağrım bazen dayanılmaz oluyor..
aman çikolata kisti olmasındaaaaa
bu ağrılarada razıyım..
hoşbuldumm bacum iyim şükür sen naptınn kızzopuyorumnanaktanhoş geldin cnm nASILSIN
iyiz canımm yoktunn bayaaaaboshayallersmileselam kzlar nasılsınız bakalım
melisdeniz
idol sensin demiştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
sanırım dualarım kabul oluyor, dünkü dr çikolata kisti değilsin dedi,
tam tatmin olmasamda hoşuma gitti valla:))))))
ben kesinlikle ameliyat olma derim..
ben de olmak istemiyorum doktor ameliyatta yumurtalığının birini de alabilirim dedi
benim daha bebek sahibi olmama yıllar var o zamana kadar tekrar kist olursa diğer yumurtalığı da mı alacaklar yani:bbo:
6 cm e yakındı en son gittiğimde ama sürekli büyüdüğü için şimdi daha büyüktür
s
kıslar hepinizi özledim nasılsınıkaydirigubbakcemile3
Slm kıslar bende bayadır girmemişim. Ya bişi sorcam bugün sabahtan beri kasık kısmım ve bel bölgemde agrı var:S normalmidirki doktoramı bi görünsem
tuurncuu adet gününü yaklaşmışmı acaba...
kistin oldugu içinde agrı olur ama druna adanış benceeebilmiyorumkismile
isstersenn başak drr gitt sen tururncuu çünkü bu dr benim 2 drum ercüment cengizz çünküü kiistler ayda büyürlerr ama belkide geçti bilemiyozkii herkezde farklı olurrr:2:geçti ağrım şimdide adet günümde yakın değil işte hatta 4-5 gun önce bitti daha.
Bide yasmini 1 ay kullandım doktoru aradım geliimmi die bi ay daha bekle dedi bu ayda bekliyorum :s sizce zaman kaybımı beklemek baska bi doktora görünmelimiyim
sanmamm yaa kötü düşünmeeeCADIARZUkist hiç ağrı yapmamıştı büyüdü demekki :S
boshayallersmileboshayallersmile
isstersenn başak drr gitt sen tururncuu çünkü bu dr benim 2 drum ercüment cengizz çünküü kiistler ayda büyürlerr ama belkide geçti bilemiyozkii herkezde farklı olurrr:2:
sanmamm yaa kötü düşünmeeeCADIARZU
=_turuncu_;14245109]inşallah büyümemiştir tabi ama ne biliim pek umutlu değilimağrı pek normal gelmiyor:s
ee agrıı bendede oluyoduu ama diger ayda tamamamıyle gitmişş:Saruboceq:çok şükürr
saol cnm walla içimi rahatlattın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?