How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

çok iyizzzz:)))))))))):1:
ALLAH daim etsin cnm bende de sırt agrısı var doktora gittim

mafoldumben

ölüyorum ağrıdan duanıza muhtacımmafoldumben

Slm kıslar bende bayadır girmemişim. Ya bişi sorcam bugün sabahtan beri kasık kısmım ve bel bölgemde agrı var:S normalmidirki doktoramı bi görünsem

aman dert etme cnm bendede oluyor ağrı :umursamaz: mafoldumben

:1hug:

herkese gecmis olsun klavyem bozuk o yuzden yazimda bozuk olacak kusura bakmayin:utangac: ben gecen yil haziranda sancilandim idrar yolu iltihabi varmis tesaduf ultrasonda cikti benim sol yumurtalikta 4bucuk 5 cm lik kistim varmis dogum kontrol hapi kullandim 4 ay ara verdik basladik derken benim kist yakami birakmadi ama herseyi temiz cikti iyi huylu ve selim bir kist dedi biz bebek istiyoruz dedim yapabilirsin dedi 11 yasinda bi kizim var insallah bi bebemiz daha olur hayirlisiyla.bi sorun olurmu dedim dr hic bir sorun olmaz dedi bende cok korktum basda ama yapacak birsey yok rabbim herkezin golune gore versin bakalim olacakmi 3 aydir korunmuyoruz ama ses yok .:teselli:

neden silinmiş anlamadım.. bende sorun var diye girmiyorum ama hepiniziiii çok özledimmmmmmmmmm

gönder gitsin o ağrıyı, ne işi varmışşşşşş sendeeeeeeeeeeeeeeee...........
kalbine kötü bişi almaaaa canımcımmmm

sakın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geççtii gibiiiii ama kahverengi lekede geldi 1 damla akdar..herlade hasta olcam hapta içiyorum yaabilmiyorumkismile
gönder gitsin o ağrıyı, ne işi varmışşşşşş sendeeeeeeeeeeeeeeee...........
kalbine kötü bişi almaaaa canımcımmmm

momeentt korrktum ayyy:ohaoldumsmile

inaşşlah tekrar etmezz idoll olduk bide:)):lepi:neyse adet olumda bii :Saruboceq:7ğün var dahaa:nazar:

inaşşlah tekrar etmezz idoll olduk bide:)):lepi:neyse adet olumda bii :Saruboceq:7ğün var dahaa:nazar:[/QUOTE]

valla idolsün canım benim ona göre kendine iyi mi bakarsınn seni pamuklara sarıp stresten uzakmı tutmamız gerekir, ne gerekiyorsa söyle yapalımmmm...
eee idolsunn, canım benim...
idollüğünü bilcen artıkk:))))))))))))))))

inaşşlah tekrar etmezz idoll olduk bide:)):lepi:neyse adet olumda bii :Saruboceq:7ğün var dahaa:nazar:

valla idolsün canım benim ona göre kendine iyi mi bakarsınn seni pamuklara sarıp stresten uzakmı tutmamız gerekir, ne gerekiyorsa söyle yapalımmmm...
eee idolsunn, canım benim...
idollüğünü bilcen artıkk:))))))))))))))))[/QUOTE]

yirim seniiiii :nazar:idolukten terfimi alsam:)hasta olcam yaa ondan belkii kokusu çıkar:):1:iyim ama sen nasılsınn canımmolumunekankayizsmile

ya bence tekrarlasa bile belliki geçen türden bir kist canım bence sıkma canını :)))

Back