How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

canm ne güsel bir haber olumunekankayizsmile

cok sevindimŞeniz

doktorumda bana aynılarını söyledi sana da hap verdimi daha önce ne kullandınbilmiyorumkismile

bana gırena verdi :lepi:
olumunekankayizsmile
bana hiç ilaç vermedi.22 haziranda çıkmıştı kist bekleyalim dedi 20 gün sonra kontrole gel duruma göre bakarız dedi .bugün gittiğidede küçülmüş dedi.ama ben sadece 1. gün çok stres yaptım onun dışında varlığını unuttum hiç düşünmedim, rahat oldum.tavsiyem kafaya takıp kistinizi sevindirmeyin eğer mutlu olursa hep durur orada sizinlesempatiksalakcinnisırnaşık şey
bana 2 ay çocuk düşünme dedi bilmiyorumkismile

olumunekankayizsmile
bana hiç ilaç vermedi.22 haziranda çıkmıştı kist bekleyalim dedi 20 gün sonra kontrole gel duruma göre bakarız dedi .bugün gittiğidede küçülmüş dedi.ama ben sadece 1. gün çok stres yaptım onun dışında varlığını unuttum hiç düşünmedim, rahat oldum.tavsiyem kafaya takıp kistinizi sevindirmeyin eğer mutlu olursa hep durur orada sizinlesempatiksalakcinnisırnaşık şey
bana 2 ay çocuk düşünme dedi sırnaşık şeybilmiyorumkismile

banada ilk ay birsey vermemişti ama bu ay ilaç verdi

öbür ay gidicem yineŞeniz

slm kızlar
bendede kıst varmıs doktorum kıstın boyutlarının cok onemlı olculerde olmadıgını soyledı bıraz sevındım
dogum kontrol hapı verdı 1 ay ıc sonra tekrar bakalım dedı ben 1 haftadır ılacı ıcıyorum ınsallah faydası oluyodur
arada kasıgım acıyo ınsallah buyumuyodur ılacıın faydasının olmasını cok ıstıyorum 1 ay beklıycez artık.

slm kızlar
bendede kıst varmıs doktorum kıstın boyutlarının cok onemlı olculerde olmadıgını soyledı bıraz sevındım
dogum kontrol hapı verdı 1 ay ıc sonra tekrar bakalım dedı ben 1 haftadır ılacı ıcıyorum ınsallah faydası oluyodur
arada kasıgım acıyo ınsallah buyumuyodur ılacıın faydasının olmasını cok ıstıyorum 1 ay beklıycez artık.
hepimiz bekliyoruz cnm üzülme geçmiş olsunolumunekankayizsmile
hoşşbulldumm guzuzmm iiym senn dün nasıldıı sitee:))olumunekankayizsmile

sağol cnm bende iyiyim site benim için fena değildi farketmezdi yani kaydirigubbakcemile3

Back