ayy kızzlarr saolun yaa morel verdinizz banaa ohh içim ferahladııııŞenizŞenizya bence tekrarlasa bile belliki geçen türden bir kist canım bence sıkma canını :)))
ben kistim varken hamile kaldim
tebrik edrimm ay bizede nasip:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kızzlarr saolun yaa morel verdinizz banaa ohh içim ferahladııııŞenizŞenizya bence tekrarlasa bile belliki geçen türden bir kist canım bence sıkma canını :)))
selm canlarım nasılsınızzemuszemuselixsir,
sırtının ağrısı nasıl olduuuuuuuuuuuuuuuuu
selm canlarım nasılsınızzemuszemus
hala devam ediyor ağrım bakalım eşim orjin krem aldı onu deniyorum
ağrıda netede giremiyorum:1no2:
canımm sen iyleşmednmii dahaa
adet oldunmuu yaboshayallersmile
yok olmadım hapım bitmedi
10 günüm kaldıboshayallersmile
benimde 6ğün varr dahaaohaoldumsmile
hapın bitmesinee biraz agırm vardı geçtii korrktum ayyy:sinifsinif:
benimde 6ğün varr dahaaohaoldumsmile
hapın bitmesinee biraz agırm vardı geçtii korrktum ayyy:sinifsinif:
moment nasılsın cnm
Canım korkma hiç ben kadın doğum uzmanın yanında sekreterim bu tazr kistler ilaçla tedavi edilebiliyor.tedavini ola ondan sonra çocuk yapabilirsin.4.5 cm de çok büyük değil
oyyyyy saoll momentimm benden de sanaaaŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizmorel oluyosunn bak merek etme sende çok iyy olcaksınn burdan haberlerini alcazzzopuyorumnanaktanmelisdeniz,
benim bir hapım bile yokkkkkkkkkk(((((((((((((((((((((((((
canımm nasıl oldum bende bilmiyorum ne iyiyim diyebiliyorum ne kötüyüm diyebiliyorum,
yinede şükredelimmmm
canımmm bu arada sen niye happp kullanıyon halen dahaaaaa!!!!!
bilmiyorumkismilecanımiççii drum dedii hap kulanmamı korunma amaçlıı çünkü benim 5 ay önce düşüğüm olduudelphinndan hap alıyorumm.....
herşeyin tadını çıkarman dileğiyle, ben bu yazdan hiçbişiiiii anlamadımmmmm
bu arada kaygılanmaaaa idollere bişi olmazzz yüreğini ferah tut,
bak bu sanaaaaa
öptüm canımm
canım sen neden ilaç alıyorsun senin kistin hala duruyormu kiohaoldumsmileyok canım geçti çok şükürrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:korunmak için
genelde 4,5 cm kisti olanlar çoğunlukta olduğyu için herkes için moral verici oldu... benim ilk Dr umda duysun isterdim 4.5 cm kistin büyük olmadığını beni öyle bir korkutmuştuki ağlamaktan canım çıkmıştııı,
neyseki kurtuldum kendisinden, Allah diğer hastalarına yardım etsinnnn
ohaoldumsmile
oyyyyy saoll momentimm benden de sanaaaŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizmorel oluyosunn bak merek etme sende çok iyy olcaksınn burdan haberlerini alcazzzopuyorumnanaktan
Kuzuuuu hapın bitmedimi hala?
kızlar devamlı yazıyordum kıstım 7,5 cm dı cok korkmustu ama doktorumum sayesınde 1 aylın bır ılacla yasmın kullandım ve 1aylık surecte moralımı yuksek tuttum cunu doktorum hem tanıdıl hemde cok moral vermıstı ve 1 ayım doldu 2 hafta once gıttım muane oldum sukurler olsun ALLAH IM tamamem yok olmus darısı sızlerın basına sızler moralnızı tuttun ınsallah sızınkılerde en yakın zmanda gececek
sğol cnm sırt ağrımdan kistimi unutmustum vallahguclubacismileCanım korkma hiç ben kadın doğum uzmanın yanında sekreterim bu tazr kistler ilaçla tedavi edilebiliyor.tedavini ola ondan sonra çocuk yapabilirsin.4.5 cm de çok büyük değil
ahhh canımm ağustosun ilk haftasını dört gözle bekliyorum.... Dr zamanı....
artık nedir ne değildir, tümden görcezzz inşallah...
kızlar devamlı yazıyordum kıstım 7,5 cm dı cok korkmustu ama doktorumum sayesınde 1 aylın bır ılacla yasmın kullandım ve 1aylık surecte moralımı yuksek tuttum cunu doktorum hem tanıdıl hemde cok moral vermıstı ve 1 ayım doldu 2 hafta once gıttım muane oldum sukurler olsun ALLAH IM tamamem yok olmus darısı sızlerın basına sızler moralnızı tuttun ınsallah sızınkılerde en yakın zmanda gececek