• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

benimde 6ğün varr dahaaohaoldumsmile
hapın bitmesinee biraz agırm vardı geçtii korrktum ayyy:sinifsinif:

melisdeniz,
benim bir hapım bile yokkkkkkkkkk:((((((((((((((((((((((((((

canımm nasıl oldum bende bilmiyorum ne iyiyim diyebiliyorum ne kötüyüm diyebiliyorum,
yinede şükredelimmmm

canımmm bu arada sen niye happp kullanıyon halen dahaaaaa!!!!!
bilmiyorumkismile

herşeyin tadını çıkarman dileğiyle, ben bu yazdan hiçbişiiiii anlamadımmmmm

bu arada kaygılanmaaaa idollere bişi olmazzz yüreğini ferah tut,
bak bu sanaaaaa
:nazar:
öptüm canımm

Canım korkma hiç ben kadın doğum uzmanın yanında sekreterim bu tazr kistler ilaçla tedavi edilebiliyor.tedavini ola ondan sonra çocuk yapabilirsin.4.5 cm de çok büyük değil

Canım korkma hiç ben kadın doğum uzmanın yanında sekreterim bu tazr kistler ilaçla tedavi edilebiliyor.tedavini ola ondan sonra çocuk yapabilirsin.4.5 cm de çok büyük değil

genelde 4,5 cm kisti olanlar çoğunlukta olduğyu için herkes için moral verici oldu... benim ilk Dr umda duysun isterdim 4.5 cm kistin büyük olmadığını beni öyle bir korkutmuştuki ağlamaktan canım çıkmıştııı,
neyseki kurtuldum kendisinden, Allah diğer hastalarına yardım etsinnnn
ohaoldumsmile

melisdeniz,
benim bir hapım bile yokkkkkkkkkk:((((((((((((((((((((((((((

canımm nasıl oldum bende bilmiyorum ne iyiyim diyebiliyorum ne kötüyüm diyebiliyorum,
yinede şükredelimmmm

canımmm bu arada sen niye happp kullanıyon halen dahaaaaa!!!!!
bilmiyorumkismilecanımiççii drum dedii hap kulanmamı korunma amaçlıı çünkü benim 5 ay önce düşüğüm olduu:((:delphin:ondan hap alıyorumm.....

herşeyin tadını çıkarman dileğiyle, ben bu yazdan hiçbişiiiii anlamadımmmmm

bu arada kaygılanmaaaa idollere bişi olmazzz yüreğini ferah tut,
bak bu sanaaaaa
:nazar:
öptüm canımm
oyyyyy saoll momentimm benden de sanaaaŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizmorel oluyosunn bak merek etme sende çok iyy olcaksınn burdan haberlerini alcazzzopuyorumnanaktan

canım sen neden ilaç alıyorsun senin kistin hala duruyormu kiohaoldumsmileyok canım geçti çok şükürrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:korunmak için:nazar::nazar::nazar::nazar:

genelde 4,5 cm kisti olanlar çoğunlukta olduğyu için herkes için moral verici oldu... benim ilk Dr umda duysun isterdim 4.5 cm kistin büyük olmadığını beni öyle bir korkutmuştuki ağlamaktan canım çıkmıştııı,
neyseki kurtuldum kendisinden, Allah diğer hastalarına yardım etsinnnn
ohaoldumsmile

kızlar devamlı yazıyordum kıstım 7,5 cm dı cok korkmustu ama doktorumum sayesınde 1 aylın bır ılacla yasmın kullandım ve 1aylık surecte moralımı yuksek tuttum cunu doktorum hem tanıdıl hemde cok moral vermıstı ve 1 ayım doldu 2 hafta once gıttım muane oldum sukurler olsun ALLAH IM tamamem yok olmus darısı sızlerın basına sızler moralnızı tuttun ınsallah sızınkılerde en yakın zmanda gececek

guclubacismile
kızlar devamlı yazıyordum kıstım 7,5 cm dı cok korkmustu ama doktorumum sayesınde 1 aylın bır ılacla yasmın kullandım ve 1aylık surecte moralımı yuksek tuttum cunu doktorum hem tanıdıl hemde cok moral vermıstı ve 1 ayım doldu 2 hafta once gıttım muane oldum sukurler olsun ALLAH IM tamamem yok olmus darısı sızlerın basına sızler moralnızı tuttun ınsallah sızınkılerde en yakın zmanda gececek

tebrikk edrimm canım..ikincii ğüzel haberi sen verdin..benimde geçti tamamıyla çokk şükürr..darısıda burdakii arkadaşlarımaa.:lepi:

sğol cnm sırt ağrımdan kistimi unutmustum vallahguclubacismile
ahhh canımm ağustosun ilk haftasını dört gözle bekliyorum.... Dr zamanı....
artık nedir ne değildir, tümden görcezzz inşallah...

bende pazar günü olurum herhalde ilaç perşenbe bitiyor kaydirigubbakcemile5

yerimseniben

gözün aydın cnm darısı basımızaopuyorumnanaktan

Back