How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

merhaba herkese
2 hafta sonra doktor kontrolü var 4-5 aydır yasmin kullanıyorum ama yok erimiyor kistim yani azıcık bile küçülmüyor
doktor ağustosda ameliyat yapmak istiyor
ama bu kistin bana hiç bi zararı yok ağrı yapmıyor yani ameliyat olmasam ne olur ki senelerce benimle mi duracak bu kist:)
henüz 17 yaşındayım evlilik bebek falan çok uzak zaten
lütfen kızlar bişeyler söyleyin kararsız kaldım ameliyat korkutuyor beni:(

ben kesinlikle ameliyat olma derim..

o kadar fazla kalmadı cnm sen nasıl oldunmafoldumben

biraz daha iyiyim elixsir..
dün bir dr a göründüm çikolata kisti değil dedi..
halen daha içimde şüphe var ama.))))
adetin 5.günü gidicem bir daha, ama yine ilaç vermediler:)))))))))))))))))))))))
ağrım bazen dayanılmaz oluyor..
aman çikolata kisti olmasındaaaaa
bu ağrılarada razıyım..

melisdeniz
idol sensin demiştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
sanırım dualarım kabul oluyor, dünkü dr çikolata kisti değilsin dedi,
tam tatmin olmasamda hoşuma gitti valla:))))))

hoş geldin cnm nASILSIN
hoşbuldumm bacum iyim şükür sen naptınn kızzopuyorumnanaktan
selam kzlar nasılsınız bakalım:delphin:
iyiz canımm yoktunn bayaaaaboshayallersmile
melisdeniz
idol sensin demiştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
sanırım dualarım kabul oluyor, dünkü dr çikolata kisti değilsin dedi,
tam tatmin olmasamda hoşuma gitti valla:))))))

:)))))))))))))))))))momentttttttttttttttttt
evett idol benimmmmmmmm:lepi:ooooooooooo çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:çok sevindimm çokkkkkkkkkkkkk daha ne olsunnnnnnnn hihoyyythihoyyyt

ben kesinlikle ameliyat olma derim..

ben de olmak istemiyorum doktor ameliyatta yumurtalığının birini de alabilirim dedi
benim daha bebek sahibi olmama yıllar var o zamana kadar tekrar kist olursa diğer yumurtalığı da mı alacaklar yani:bbo:

ben de olmak istemiyorum doktor ameliyatta yumurtalığının birini de alabilirim dedi
benim daha bebek sahibi olmama yıllar var o zamana kadar tekrar kist olursa diğer yumurtalığı da mı alacaklar yani:bbo:

canım senin kistin boyutu ne kadar çokmu büyük

6 cm e yakındı en son gittiğimde ama sürekli büyüdüğü için şimdi daha büyüktür

Slm kıslar bende bayadır girmemişim. Ya bişi sorcam bugün sabahtan beri kasık kısmım ve bel bölgemde agrı var:S normalmidirki doktoramı bi görünsem

Slm kıslar bende bayadır girmemişim. Ya bişi sorcam bugün sabahtan beri kasık kısmım ve bel bölgemde agrı var:S normalmidirki doktoramı bi görünsem

tuurncuu adet gününü yaklaşmışmı acaba...

kistin oldugu içinde agrı olur ama druna adanış benceeebilmiyorumkismile

tuurncuu adet gününü yaklaşmışmı acaba...

kistin oldugu içinde agrı olur ama druna adanış benceeebilmiyorumkismile

geçti ağrım şimdide adet günümde yakın değil işte hatta 4-5 gun önce bitti daha.
Bide yasmini 1 ay kullandım doktoru aradım geliimmi die bi ay daha bekle dedi bu ayda bekliyorum :s sizce zaman kaybımı beklemek baska bi doktora görünmelimiyim

boshayallersmileboshayallersmile
geçti ağrım şimdide adet günümde yakın değil işte hatta 4-5 gun önce bitti daha.
Bide yasmini 1 ay kullandım doktoru aradım geliimmi die bi ay daha bekle dedi bu ayda bekliyorum :s sizce zaman kaybımı beklemek baska bi doktora görünmelimiyim
isstersenn başak drr gitt sen tururncuu çünkü bu dr benim 2 drum ercüment cengizz çünküü kiistler ayda büyürlerr ama belkide geçti bilemiyozkii herkezde farklı olurrr:2:
kist hiç ağrı yapmamıştı büyüdü demekki :S
sanmamm yaa kötü düşünmeeeCADIARZU

boshayallersmileboshayallersmile
isstersenn başak drr gitt sen tururncuu çünkü bu dr benim 2 drum ercüment cengizz çünküü kiistler ayda büyürlerr ama belkide geçti bilemiyozkii herkezde farklı olurrr:2:

sanmamm yaa kötü düşünmeeeCADIARZU

inşallah büyümemiştir tabi ama ne biliim pek umutlu değilimağrı pek normal gelmiyor:s

=_turuncu_;14245109]inşallah büyümemiştir tabi ama ne biliim pek umutlu değilimağrı pek normal gelmiyor:s[/QUOTE]

ee agrıı bendede oluyoduu ama diger ayda tamamamıyle gitmişş:Saruboceq::nazar:çok şükürr

seninde küçülmüştür belki agrı ondandırr dert etme streste iyy deill bu hastalıgımız bu seferde adeti keserrr:gitme:

=_turuncu_;14245109]inşallah büyümemiştir tabi ama ne biliim pek umutlu değilimağrı pek normal gelmiyor:s

ee agrıı bendede oluyoduu ama diger ayda tamamamıyle gitmişş:Saruboceq::nazar:çok şükürr

seninde küçülmüştür belki agrı ondandırr dert etme streste iyy deill bu hastalıgımız bu seferde adeti keserrr:gitme:[/QUOTE]

saol cnm walla içimi rahatlattın :))

Back