bu arada sanırım elixsir den de ses seda yok umarım tatsız bişeyler olmamıştır
slm arkadaşım bende de poliskistik over var ama bana hiç dr ilişkiye girme falan demedi ve adetlerimde düzensizlik var evlendikten sonra 2 -3 ayda anca ilaçla hasta oluyorum en son bende sen gibi progesteron diye ilaç kullandım sonra hasta oldum ve HSG çekildim çok zor bugün tam bir hafta oldu ama hala ağrım var bir de ateş,içtahsızlık, mide bulantısı da çabası hergün acile gider oldum HSG sonucunda dr biri düşük yapmışsın dedi diğeri yok dedi ama düşük olur senin hamileliklerinde dedi ne yapacağım bilmiyorum kamera ila bakalım dediler bende acılar yüzünden yok dedim sen kistlerin için özel birşey yaptın mı nasıl kayboldu sölersen sevinirim ....
slm o ilacı kullandıktan sonra 3 gün hasta oldun ve daha sonra ki ay hamile mi kaldın bende kullandım ve bende 3 gün hasta oldum cvp bekliyorum ...
çok geçmiş olsun peki kesin birşey sölemediler mi ya hamileliliğin kesin ise geçirdiğin operasyonun etkisi olmaz mı birşey nasıl sölemiyolar ya zaten tam söleseler bizde ona göre biliriz...(
geldim cnm geldim cezalıydımguclubacismile
aman bende kiloluyum ve kıllıyım delikafadulden
ama sağlık için yasmin kullandım bu ay öbür ayda kullanırım kist gitmemişseÇok üzgünüm çoook
sorun değil bence
ayol adet olmasam hamilemiyim acep dicem malummu oldu dicem:ecrin_bebek: cok hoş yawkaydirigubbakcemile3çok geçmiş olsun peki kesin birşey sölemediler mi ya hamileliliğin kesin ise geçirdiğin operasyonun etkisi olmaz mı birşey nasıl sölemiyolar ya zaten tam söleseler bizde ona göre biliriz...(
ay inşallah cnm arkadaş birisiylemi karıstırdı acepkaydirigubbakcemile3sanırım yanlış anlama var eğer bunları elixsire yazıyorsan o hamile değil ama inşallah olacak:))))
kisti olduğu için daha şuan doğum kontrol hapı kullanıyor ve adetinin 4 yada 5. günü tekrar ultrasonda kistine bakacaklar, şuandada o süreçte ve yarın kisti gitmişmi gitmemişmi ona bakacaklar kiii inşallah gitmiştir...
bebebk konusuna gelince daha evvelden kist muhabbeti çıkmadan evvel 2 düşük yapmış
umarım anlaşılmıştır:))))
elixsir adına durumu özetlemiş oldum ama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hoşçakal
sorma cnm bir yerde dinimi savundum ceza aldımne cezasıymış bu:)
arkadaşım çok zayıf ama bilhassa kıl konusu onun canını bayağı sıktı....
bu arada bende ultrasona gittiğim güngitmediğini hissettim bu aptal kistin ve aynen duruyordu üstelik dr çikolata kisti olabilir diyince dünya başıma yıkıldı
offfff ki ne offffffffffffff
hadi senden hayırlı haberler bekliyoruz
geçerr yarın gitceksin galibaa ben 3ğün giitm cnmmolumunekankayizsmileevet cnm cok sıcak bende evdeyim:hulya:
ay heycanla bekliyorum randevu aldım bugün
günler gecmek bilme
sen kcıncı günü gitmiştin doktora
been vaerımmm geldimmboshayallersmilekimsecikler yokmu
doogruu artık bu topik halka hizmet olarak açılsınnkaydirigubbakcemile3over kisti olanlar burda bulşalım ki neler yaptık nasıl yok edildi kistler bunları paylaşalım
kesinlessinde onaa göree kürler var cnm söyyleriz burda kzılar bennCADIARZUmelisdeniz merhaba canım,
gittim hastaneye durum çok iç açıcı değil canım çok sıkkın, dr emin değil ama çikolata kistinden şüpheleniyor..o yüzden henüz bir tedaviyede başlamadık.. harbi oturdum ağlıyorum haaaaa:)))))))
ee gülüyosunn :)))))ne bu şimdi çikolata kistiysee biraz karılık zorr gibi ama tedavisi varr hiç sıkmaa canınıı rabim bilirrrreyvahedigeldismile
bu arada arkadaşımında 4 gün önce kanaması oldu, dr a gitti sol overde 37 mm kist çıkmış, nedir bu kist olayı anlamadım gitti birdenbire girdi hayatımıza..
sana bişi sorcam canımcım
arkadaşıma yasmin hapı vermişler ve dr demişki en az 5-6 kilo alırsın, ve birde tüylenmen artar. o da çok paniklemiş, ilacı kullanmıyacam dedi durdu..
sen hangi ilacı kullandın ve bu sıkıntılar oldumu sendede...yada duydunmu böyle bişiii
canımm arkadaşın ilacı kulansınn kistiii geçiriyorr bide sogan suyu iççsinn momentt yasmin kulaandım bendee 2 ayy sonunaa kadarrr kilo felanda almadımm tüylenmede olmadııııı şaçmalamış drrrlmaz:
ayyyy canım çokkkk sıkkın ne yaparım ben bu çikolata kistiyle, şimdide çikolata kisti olmasın diye dua ediyorum.. nasıl geçer ne yenilir ne içilir, delircemmmmmm
bu arada sanırım elixsir den de ses seda yok umarım tatsız bişeyler olmamıştır
kanda yaptırmıştık bakaarım yazarım momenttolumunekankayizsmilemelisdeniz senin ca 125 değerin kaç çıkmıştı canım
hele şükürrr geldinn neden ceza alın yaff senkafamçokkarıştıselam canlarım ben geldim olumunekankayizsmile
cezam bitti sonunda :sinifsinif:
bende adet oldum yarın doktor randevum varguclubacismile
site vermiştir cezaa ne ettin kızz:)))))):dance:ne cezasıymış bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?