inşallah canımolumunekankayizsmile dokto adet kanamasıyla allakası yok dediakannehir[/B]
SLM MELİS DENİZ ya sorun cvp vereyim demişsin bilgin kaynagı nerden?
çok sevindim küçülmesineopuyorumnanaktan
yasminden daha etkili hap varsa bana niye yasmin verdi ki doktorCADIARZU
merhabalar.şimdi doktordan geliyorum.benim solda 5.5cm sag overde 5 cm kistim vardı 20 gün önceki kontrolde şimdi her ikiside küçülmüş 2 cm olmuş.doktor takibi kesti ve kaybolacağını söyledi.bu gibi şeylerin normal sayılabileceğini kafaya takacak bişeyin olmadığını söyledi.çok şükür geçiyor.
size söylemek istiyorum ki kist var diye sıkıntı stres yapmayın yokmuş gibi hayatınıza devam edin çünkü stres kistin en büyük dostuymuş.doktorum bana demekki senin bünyen buna müsait ve hayatında bi çok kez daha olur dedi.çok da umursama dedi.
bi arkadaş yasminin kilo ve kıllanma yapıp yapmadığını sormuş kesinlikle ne kilo nede kıllanma yapmıyor
merhaba arkadaşlar bende 2 aydır doktora gidiorum sağ tarafta 2.5cm lik bir kistim varmış adetim bittikten sonra tekrar doktora gittim kistim 3.5 cm olmuş doğum kontrol hapı verdi adetimin ilk günü kullanacakmışım ve biz çocuk istiyorduk ama galiba artık zor ve bu beni çok üzüyor herkes bu ay çocuk için çalışın diyorlar bana çok düşük bi ihtimal gibi geliyor hamile kalsam düşük tehlikesi varmıdır acaba bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşların yorumlarını bekliorum
geçimişolsun cnm
olumunekankayizsmile
aman sende düşündüğün şeye bak kaydirigubbakcemile3
tabiki bebelerimiz olur ALLAH ın izniyle
hiç takma kafana bede de 4 bucuk cm kist varkaydirigubbakcemile
biraz erimiş o kadar
soğaan suyu dene derim ama kistin varken bebeği ertele
doktorum bana öle dedi hormonlar la ilgisi varmıs zaralı olabilirmişkaydirigubbakcemile5
sana hangi hapı verdi cnm
ooooooooo çok sevindim küçülldügügneee bak şükürr daha yy olcak tamamıyla geçer :Saruboceq:inşaşalhhh
inşallah canımolumunekankayizsmile dokto adet kanamasıyla allakası yok dediakannehir
ben geeldim akşam neydi site öyleee gııı igreenç sen begenmeiştin gerrrçi:))))kaydirigubbakcemile3kıslar kimse yokmu
canımm nerdeydinn sen cuma günüüü dr kontrol vardıı seninn..yasmin kulalndım için rahat etsinn arkadaşında sendee çünkü yasmin kıl tüyy yapmazz ben kulalndımm memnunum şimdide kualnıyorum çikolata kistleri için paylaşırım biaraa unuturma banaaolumunekankayizsmilemelisdeniz,
idol sendin ama((((((
halen daha idol sensin idollükten azletmem seni....
halen daha çikolata kisti reçeteleri bekliyom haberin olsun, tabi bir yandanda çikolat kisti olmasın diye dua ediyorum...
canım sen doğum kontrol hapı olarak yasmin mi kullandın...
ve birde yasmin kıl tüy yapıyormu bu benim değil arkadaşımın sana özel sorusu:)))))
benden 1 hafta sonrada onda çıktı sol overde 3,7 cm
dr yasmin vermiş ona, bekar ve kullanıp kullanmamakta kararsız, dr çok kilo alırsın birde bayağı tüylendirir demiş, bizimki pek içerlendi:)))
bakalım bir doktora daha gidicek
öpüyorum canımmm
canım bilği kaynagım hastalıgıı bire birr yaşadımm ve şükürr geçtiii bende o devreyii drumuzu ilaçlarıı bitkisel yöntemelrii paylaşıyorumguclubacismileSLM MELİS DENİZ ya sorun cvp vereyim demişsin bilgin kaynagı nerden?
canı benimmm seninde geçeççek alalhımın izniyleeeeeeeopuyorumnanaktanbilgi kaynağı kistinin yok olmasından canım arkadaşımızın
kisti yok oldu cok şükür ondan bildiklerini
bizimle paylaşıyorkaydirigubbakcemile5:lepi:
yasminnn:2:sana hangi hapı verdi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?