How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

elixsir,
sen neler yapıyorsun kaç gündür giremiyordum ben,
gelenin gidenin varmı arkadaşım:)))))))))))))))))))))))))))99999

melisdeniz sevindim hasta olmana:)))))))))
bende bugün öğlen hasta oldum, henüz hiç ilaç kullanmıyorum. Dr sol yumurtalıkta 4,5 cm lik kist var dedi hastalığına kaç gün var dedi bende 10 gün diyince, hasta olduktan sonra 3-4-5. günlerden birinde gel, tekrar ultrasona bakalım ona göre karar verelim dedi.
bu 10 gün çok zor geçti tabi, neyse nihayet beklenen gün geldi..
sen kaçıncı gününde ultrasona baktırmıştın.. sence en uygun gün hangisidir..
öpüyorum arkadaşım:))))))))
bendee:)))momentt aynıı kistin boyuru benimdee soldaydıııı guclubacismileben adet olammaıştı ama geçen ay adetliyken 3ğündüü sonraaa 1aysonra kontrolee gititimm yasminnn kualndıım 2 ayy devamlii.bende senii öpüyyorumm canımm benim..arada yazzz iştee ben de burdayım..en uygunu adetin 3veya 4günüolumunekankayizsmile

elixsir,
sen neler yapıyorsun kaç gündür giremiyordum ben,
gelenin gidenin varmı arkadaşım:)))))))))))))))))))))))))))99999
canım arkadaşımız kapsamıı alnı dışındaydıı ama gelirr:((

selamkızlar bendedevarkist yasmin kullandım bitti 3gün oldu hala adet olmadımohaoldumsmile
canım ben 2 aydır olmadım yaaaa:1no2:bu hafta çok şükürr oldummmmmmmmm:Saruboceq:

melisdeniz bugüne randevu almıştım aslında 3. günümdü, erken olur diye vazgeçtim yarın sabah gidicem bakalım, ilaçsız sadece soğan suyuyla meğerse bir bakıyormuşuz yokmuşşşşşşşşşşş ay ne güzel olur, ama adetimin miktarında bir fazlalık yoktu:(((
yarın sabah net durum beli olacak...
hayırlı haberlerle dönerim inşallah... dua et olurmuuuu:))))))))))

melisdeniz bugüne randevu almıştım aslında 3. günümdü, erken olur diye vazgeçtim yarın sabah gidicem bakalım, ilaçsız sadece soğan suyuyla meğerse bir bakıyormuşuz yokmuşşşşşşşşşşş ay ne güzel olur, ama adetimin miktarında bir fazlalık yoktu:(((
yarın sabah net durum beli olacak...
hayırlı haberlerle dönerim inşallah... dua et olurmuuuu:))))))))))
duamm senlee canımm ultrassyonda gitmiş olcak bak gör inşaşalhhh kaydirigubbakcemile5
drun sevinçli haberi sana verceek:))opuyorumnanaktan
ben hala olamadım test yaptım bugün negatif eee tık ta yok ağrım arasıra oluyor bu konu canımı cok sıkıyorohaoldumsmile
biraz beklee canım sende sabırrrrrrr:hulya:
eyvahedigeldismile :bbo:
olursunn ben 2 ay bekledim:((ama oldumm yogun hmedeee:lepi:

selam kızlar az önce bişi okudum gökçek iksiri die bişi. Ne kadar doğrudur bilemem ancak kistik durumların tedavisindede kullanılıyormuş.

Yumurtalık (Over) Kisti, nasıl oluşur? nasıl tedavi edilir?

en altta yumurtalık kistinin tedavisi die bi kısım var oraya bakın. Yani denemedim ama doktoruma sorup denemeyi düşünüyorum.. Daha önce kullanan deneyen varmı?

siteye baktım linkte faydallı billğilerde var ama hiç denemedim ben turuncuu....

yani sadece sogan suyu içtimmmmbilmiyorumkismile

kızlar daha önce de belirttiğim gibi... benim bir sürü kistim vardı... çikolata kisti dedikleri... 6 ay tedavi gördm... çok şükür şimdi gittiler... korkmayın çocuğun olmaz diye.... her kadının hayatının bir döneminde kist sorunu oluyor... ağrılı ve kanamlı olmadığı müddetçe doğum kontrol hapı tedavisi ile kurtulabilirsiniz...

merhaba tugcal,
az önce dr dan geldim moralim çok çok bozuk. 10 gündür önce aşırı karın ağrısıyla dr a gittik, sol yumurtalıkta 4,5 cm lik kist var denildi. bugün tekrar gittim dr um emin değilim ama çikolata kisti olabilir dedi. ca 125 kan testini yaptırdım, yarın sonucu alıcam. 1 hafta sonrada mr çeklecek.. çok korkuyorum. sen atlattığını söylemişsin lütfen bana yazarsan çok mutlu olurum.. şimdiden çok teşekkür ederim..
ben ağlamaya devam ediyim

selam arkadaşlar benim de 1 yumurtamda kist varmış. bir dktor geçmez dedi. başka doktor da geçebilirde de dedi. tabii benim kafam karıştı. adetlerim çok düzenli. test sonuçalrım normal çıkıo. sadece ultrasonda görünüo . zate iki ayrı doktor da bakar bakmaz gördü. ama ikiside gebe kalbilirsin deneyin dedi. biz de 3-4 keredir denioruz zate. en son ultrasonda 3 yumurtam gelişmektedi ve sanırım 1 inde kist var. kist olan yumurta döllenmeez deilmi. sağlıklı görünen 2 yumutam olgunluğa erese gebelik için yane döllenebilir deil mi.bu durumda olan varmı.

bi de turuncunun dedi sitede bana önerebileceğiniz var mı arkadaşlar. şimd,lik soğan kürüne başladım ama iksir konusunu tonok falan bilmiorum. incelyenler bana önerisi olanlar olursa çok sevinicem.
bott dio o siteye de üye olamadım. denicem..

şimdiden saolun kızlar..

kıslar bu arada

yasmin biteli 4 gün oldu demekki
4 gün sonra adet oldum ama cok ağrılı oldum felaket yani bakalım 5.günü

doktorum gel demişti gidicem:2:

inşallah kurtulmuşundur kistlerinde, benim dr emin olmadan çikolata kisti olabilir dedi dünya başıma yıkıldı
çikolata kistinin tek çözümü ameliyat, bu arada ca125 değerlerinizi yazarmısınız. ben bugün yaptırdım yarın alcam sonuçları

selam günaydın cnm nasılsın bende sabah adet olmuşum çok şükürrkaydirigubbakcemile5oh bee hele şükürr çok sevndimmm canım benim.sabret demiştim sanaaaaopuyorumnanaktan

aynı benn bende ilk duydugumda cok fena olmustumeyvahedigeldismile

ama şimdik alıştımmafoldumben üzülme geçer inş

sanada geçmiş olsun cnm doktor sana yine hamile kal demiş bana onuda demiyormafoldumben

önce eritelim kisti diyor bakalım hayırlıs:Saruboceq:

kıslar bu arada

yasmin biteli 4 gün oldu demekki
4 gün sonra adet oldum ama cok ağrılı oldum felaket yani bakalım 5.günü

doktorum gel demişti gidicem:2:
druna gitt ihmal etme sakın canmım..gebe kalmakta biraz zorlanıyoo kist oluncaa:(

melisdeniz sevindim hasta olmana:)))))))))
bende bugün öğlen hasta oldum, henüz hiç ilaç kullanmıyorum. Dr sol yumurtalıkta 4,5 cm lik kist var dedi hastalığına kaç gün var dedi bende 10 gün diyince, hasta olduktan sonra 3-4-5. günlerden birinde gel, tekrar ultrasona bakalım ona göre karar verelim dedi.
bu 10 gün çok zor geçti tabi, neyse nihayet beklenen gün geldi..
sen kaçıncı gününde ultrasona baktırmıştın.. sence en uygun gün hangisidir..
öpüyorum arkadaşım:))))))))

canım sen napptın hasataneyae gitinimiiibilmiyorumkismile

canım sen napptın hasataneyae gitinimiiibilmiyorumkismile

melisdeniz merhaba canım,
gittim hastaneye durum çok iç açıcı değil canım çok sıkkın, dr emin değil ama çikolata kistinden şüpheleniyor..o yüzden henüz bir tedaviyede başlamadık.. harbi oturdum ağlıyorum haaaaa:)))))))

bu arada arkadaşımında 4 gün önce kanaması oldu, dr a gitti sol overde 37 mm kist çıkmış, nedir bu kist olayı anlamadım gitti birdenbire girdi hayatımıza..
sana bişi sorcam canımcım
arkadaşıma yasmin hapı vermişler ve dr demişki en az 5-6 kilo alırsın, ve birde tüylenmen artar. o da çok paniklemiş, ilacı kullanmıyacam dedi durdu..
sen hangi ilacı kullandın ve bu sıkıntılar oldumu sendede...yada duydunmu böyle bişiii

ayyyy canım çokkkk sıkkın ne yaparım ben bu çikolata kistiyle, şimdide çikolata kisti olmasın diye dua ediyorum.. nasıl geçer ne yenilir ne içilir, delircemmmmmm

Back