Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne sacma geldiki canım
bari 3 bucuk cm me inse :roflol::roflol:tamamen geçeçek rabibmin izniyleeee
cuma günü hasta olurum sanırımmm... benim kesintisiz ağrılarım var sol tarafımda, sol böbreğim sanki kopuyormuş gibi:))) o niye üstüne alınıyorsa:)))))))))
yaaaaaaa seninki küçülmesinnnn gitsinnnnn hapda kullanıyorsun, bence gitmiştir, unutma melisdenizin izinden gidiyoruz.... ben 1 haftadır mahfoldum ağrı sızıdan
hehhe kızlarr umuttt kaybetmek yok yolaa devam......:lepi:
geçerr bakın örnek işte size bene:)çok şükürrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
haptamıı yoksa hormoneelmii drum nedicekii..inaşşalah öyyleedir moment yaa saol kızQUOTE=moment;13957941]merak etme hap kullandınya ondandır... 4,5 cm liğinden kurtuldunya gerisini hiç dert etme artık:))))))))))
ayy inş hadi bakalım bu ay belli olucak geçtimi geçmedimieyvahedigeldismilebari 3 bucuk cm me inse :roflol::roflol:tamamen geçeçek rabibmin izniyleeee
hehhe kızlarr umuttt kaybetmek yok yolaa devam......:lepi:
geçerr bakın örnek işte size bene:)çok şükürrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
haptamıı yoksa hormoneelmii drum nedicekii..inaşşalah öyyleedir moment yaa saol kız
ayy inş hadi bakalım bu ay belli olucak geçtimi geçmedimieyvahedigeldismile
canım geçmediysede üzme kendini yasmin ilk aydan sonra etki eden bir ilaçmış zaten.
ölemi diyorsun bir aydaha mı çekicem yaniikaydirigubbakcemile
üzülmeyin kist çoğu bayanda olan bir durum..tedaviside çok zor ,komplike olan bir tedavi değil..tanıdığım çoğu bayanda var bu over kistleri..çocukları var çoğununda...benimde adet sancılarım çok fazla ağrılı...büyük ihtimalle bendede var over kisti...ama kendimle alakalı olmadığım için şu son dönemlerde doktora gitmedim..ama nolur büyütmeyin inanın çözümsüz bir olay değil..herşey gönlünüzce olsun inş.