How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

melisdeniz şu durumu atlattığına çok çok sevindim gözünaydın canım, inşallah bundan sonrada herşey çok yolunda gider, sanırım hap kullandığın için erkenden atlattın, ben halen daha hapa başlamadım, daha doğrusu hiçbirşey yapmıyorum adetimin 3. günü tekar ultrasona bakılacak..
bende soğan suyuna başlayalı bugün 4. günüm..
soğan suyunu ilk kez adetine kaç gün kala kullandın ve ne kadar süre kullandın yazarsan sevinirim.. benim adetime 9 gün vardı hemen kullanmay başladım.. kullanma zamanı normalde adetinin bitiminden 10 gün sonra olmalıymış.. birde adetliykende kullandınmı...
ve 4,5 cm lik kist için 1 ay sonra tekrar ultrasonda bakıldımı canım küçülmemi vardı yoksa ilk 2 ay sonramı baktırdınnnnnn
şimdilik umudumuz sensin elixsir le seni örnek alalım ve çabucak kurtulalımmm:)))))))
ayyyyyyyyyyyyyyyy çok uzun yazdımmmmmmmmmmmm:))))))

idoll melisdeniz.........................................................................

elixsir,
yakında 4,5 cm likler grubu kurcam.
canım, benimde çocuğum yok, Allah daha sonrası için nasip ederse yılbaşından sonra düşünüyorduk.
bence sende şimdilik çocuk konusunu çıkar kafandan, bi rahatla...
nasipse hastalık mastalık hikaye, çocuk olur.
önce bu sıkıntımızı bi halledelimde
benim kasıklarım sürekli ağrıyor, sizde kasık ağrısı yok sanırım,
karnımın ağrısı nihayet geçti ama kistin olduğu kısımda da sürekli ağrı var.
keşke forumda radyoloji uzmanı ya da kadın doğumcu olsa canlı canlı sorardık, dr lara çok bişi sorulamıyo:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

melisdeniz şu durumu atlattığına çok çok sevindim gözünaydın canım, inşallah bundan sonrada herşey çok yolunda gider, sanırım hap kullandığın için erkenden atlattın, ben halen daha hapa başlamadım, daha doğrusu hiçbirşey yapmıyorum adetimin 3. günü tekar ultrasona bakılacak..
bende soğan suyuna başlayalı bugün 4. günüm..
soğan suyunu ilk kez adetine kaç gün kala kullandın ve ne kadar süre kullandın yazarsan sevinirim.. benim adetime 9 gün vardı hemen kullanmay başladım.. kullanma zamanı normalde adetinin bitiminden 10 gün sonra olmalıymış.. birde adetliykende kullandınmı...
ve 4,5 cm lik kist için 1 ay sonra tekrar ultrasonda bakıldımı canım küçülmemi vardı yoksa ilk 2 ay sonramı baktırdınnnnnn
şimdilik umudumuz sensin elixsir le seni örnek alalım ve çabucak kurtulalımmm:)))))))
ayyyyyyyyyyyyyyyy çok uzun yazdımmmmmmmmmmmm:))))))
tek tek cevaplayım.))akannehirben sogan suyunu kisti ögrendigim gün hep deavmlı içtimm 15ğün hiç ara vermedim sonra 1 hafta ara tekrar devam etimm artı yasmini 60ğün içtim..hala içiyorı-um cnm ultrasyonda ayda 1 baktı drumuz 2 ayın sonunda tamamen kayyboldugunu söyledi banaa:Saruboceq:çokşükür
idoll melisdeniz.........................................................................

saol yerim senii momentttt:kedi:gececek inaşaşahh dua ett bol bollll şifaa allhtankaydirigubbakcemile

merak etme hap kullandınya ondandır... 4,5 cm liğinden kurtuldunya gerisini hiç dert etme artık:))))))))))

selam kıslar moment cim ilaç içmek için ne bekliyorsun

ben vallah doktor söylemeden içtim zaman kaybı yasamamak için nasıl olsa

kist gitmezse öbür ay doğum kntrl hapı vericem demişti:))

aaa canım nihayet karşılaştık
canım benimki sol overde 45 mm kadın doğumcu bence adet ol öyle gel kaç günün var dedi bende 9 gün diyince gönderdi:((((((

cuma günü hasta olurum sanırımmm... benim kesintisiz ağrılarım var sol tarafımda, sol böbreğim sanki kopuyormuş gibi:))) o niye üstüne alınıyorsa:)))))))))
yaaaaaaa seninki küçülmesinnnn gitsinnnnn hapda kullanıyorsun, bence gitmiştir, unutma melisdenizin izinden gidiyoruz.... ben 1 haftadır mahfoldum ağrı sızıdan

aman ağrı olmasında, wc yine çekilir...
benimde içinde kanlanma oluşmuşda o yüzdenmiş sanırım

kızlar bana dr adet söktürücü ve yazz verdi. adetin 5. günü başla dedi yazz içmeye. ama bi yanlışlık mı var ki 1.gün başlanmıyo mu?

Back