How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

elixsir bende sana sessiz dua edenlerdenim:)
insan ancak başına gelince anlıyor,
benimde 1 haftadır dünyamı karartan bu kistten, biran önce kurtulmamız diliğiyle..
sen şanslısın ağrın yok ben 1 haftadır karın ağrısısıyla uğraşıyorummm
yazık banaaaaaaaaa:))))))))

elixsir bende sana sessiz dua edenlerdenim:)
insan ancak başına gelince anlıyor,
benimde 1 haftadır dünyamı karartan bu kistten, biran önce kurtulmamız diliğiyle..
sen şanslısın ağrın yok ben 1 haftadır karın ağrısısıyla uğraşıyorummm
yazık banaaaaaaaaa:))))))))

ah canım benimolumunekankayizsmile
kıyamam sanakaydirigubbakcemile5

ağrım olmasa bile içim huzursunmafoldumben

üstelik kistim bmafoldumbenüyüyormudur nedir fazla idrara cıkar oldummafoldumben

mesaneye baskı yapıyor sanırımmafoldumben

çok dertliyim ama bunada şükür:Saruboceq:

adet olmayı 4 gözle bekler oldum:kedi:

RABBİM dermansız dert vermesin:Saruboceq:

ilklerde cok ağlardım şimdik alıştım ama cok zor tabi

daha he:Saruboceq:nüz anne olamamısken böle bir sorunla karsılaşmakmafoldumben

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNmafoldumben :Saruboceq:

dualar müşterektir:Saruboceq:

sakın canım büyüdüğünü düşünme lütfennnnnnnn....
olumsuz hiçbir düşünce olmasın lütfen...
benimkide çok baskı yapıyodu, içinde kanlanma var dedi çok korktum ağrıda bu yüzden daha şiddetli olmuştur dedi..
ben normaldede çok sık su içtiğim için bana göre tuvalete gitmem çok sık değil..
çok su içiyorsan ondandır inşallah..
benim ağrılarımın şiddetini bi bilsen , güzel Allahım kimseye yaşatmasın
ama atlatacaz inşallah...

sakın canım büyüdüğünü düşünme lütfennnnnnnn....
olumsuz hiçbir düşünce olmasın lütfen...
benimkide çok baskı yapıyodu, içinde kanlanma var dedi çok korktum ağrıda bu yüzden daha şiddetli olmuştur dedi..
ben normaldede çok sık su içtiğim için bana göre tuvalete gitmem çok sık değil..
çok su içiyorsan ondandır inşallah..
benim ağrılarımın şiddetini bi bilsen , güzel Allahım kimseye yaşatmasın
ama atlatacaz inşallah...
evet cnm su içiyorum ama onndan değil :kedi:

çünki bir abdest bana 2 ezan giderdi
şimdi her namaz için alıyorum hele geceleriakannehir

her gece kalkar oldum nerdeyse hiç kalkmazdım wc yebilmiyorumkismile

inşallah canım
senin ki kaç cmbilmiyorumkismile

düzelcekk iyy haberler gelcekkkolumunekankayizsmile
inş canımolumunekankayizsmile

melisdeniz inşallah canım.. bu süreç o kadar yorduki beni, geçsin istiyorum herkes sağlıklı olsunnn:)))))

elixsir,
canım, benimkisi 45mm 4,5 cm yani... ben gece wc için kalkmıyorum Allahtan......
ama sürekli devam eden bi ağrım var, Alah bu karın ağrısını kimseye yaşatmasın berbat bişiydi, birde gece tuttu ne yapacağımızı şaşırdık......
dediğim gibi içinde kanlanma başlamış dedi dr, ama bu kanlanma regli süreci olduğu için olabilir dedi.. bugünden itibaren adetime 6 gün var, günler geçmek bilmiyor......
ilk öğrendiğimde gerçektende oturdum ağladım bu yüzden başlığınada bayıldım o kadar net ve doğru ki, başlığı görünce gülümsemedende edemedim,
nerde olursak olalım tepkilerimiz korkularımız aynı değilmi
yinede dikkatli ol bu süreçte lütfen..
ve olumsuz birşey düşünme-düşünmeyelim
geçsin bitsin ve yolumuza bakalım...

evet cnm su içiyorum ama onndan değil :kedi:

çünki bir abdest bana 2 ezan giderdi
şimdi her namaz için alıyorum hele geceleriakannehir

her gece kalkar oldum nerdeyse hiç kalkmazdım wc yebilmiyorumkismile

inşallah canım
senin ki kaç cmbilmiyorumkismile

inş canımolumunekankayizsmile
sana bişe diyimii benim kistim geçti ama hala wc işi bitmedi:)akannehir

melisdeniz inşallah canım.. bu süreç o kadar yorduki beni, geçsin istiyorum herkes sağlıklı olsunnn:)))))

elixsir,
canım, benimkisi 45mm 4,5 cm yani... ben gece wc için kalkmıyorum Allahtan......
ama sürekli devam eden bi ağrım var, Alah bu karın ağrısını kimseye yaşatmasın berbat bişiydi, birde gece tuttu ne yapacağımızı şaşırdık......
dediğim gibi içinde kanlanma başlamış dedi dr, ama bu kanlanma regli süreci olduğu için olabilir dedi.. bugünden itibaren adetime 6 gün var, günler geçmek bilmiyor......
ilk öğrendiğimde gerçektende oturdum ağladım bu yüzden başlığınada bayıldım o kadar net ve doğru ki, başlığı görünce gülümsemedende edemedim,

aynen öle cnm korkular aynı ne yazıkki kaydirigubbakcemile

kadınız iştee........

cocugun varmı cnmbilmiyorumkismile

bir cocugum olsa belki dert etmezdimmafoldumben

elixsir,
aminn inaşah geçsinn cnm..benimde kitim vardıı 4,5 cm 2 ay sonraa şükürr geçen hafta kayboldugunuu ögrendimmmm:lepi:

ya kisti nasıl yok ettin cnmŞeniz
raabim yardım ettiiii mucizeee :Saruboceq:onun yanıı sıraa sogan suyu herğün içtimm..bide yasminnn stresde yapmaa ...ammaa adet olamıyorum:((hamişde degilimm
o wc işi beni sinir etmeye başladı birkez daha böle olmustum aynene bende gene geldii üşütüyoz galibaaa:delphin:

ama o zaman hamileydim

benim bir kürtaj bir düşük var hatta gecen ayda düşük yaptım sandım ama kist cıktı testte silik cıkmıstı ama ona anlam veremedim benim korkum yine düşmesi bundan önce ki evliliğmde 1 kürtaj bir düşük bunda inş birşey olmaz

ben daha bir aylık evliyim sen ne kadarlıksın cnm
çk yenisin daha cnm yaa sen bekel bari:))ben 6 bitiiiiii

ben gebeliktende mutlu o lamıyorum düşük oluyor 1 sonuncu düştü korkuyorum yine düşer die gebe kalmakta sorun yok sorun ilerletmekolumunekankayizsmile
bende hamile kalıyoorum ama onuca varamıyozz:((aynıı sorunn maleseffff benimde bu şubatta düşüğüm olduu:(ardından kisst çıktı şimdide adet olamamk aslında düzenliiydi hepp bu olaydan sonra olmadıı adet:(

benim bir kürtaj bir düşük var hatta gecen ayda düşük yaptım sandım ama kist cıktı testte silik cıkmıstı ama ona anlam veremedim benim korkum yine düşmesi bundan önce ki evliliğmde 1 kürtaj bir düşük bunda inş birşey olmaz
ilk evliğinde 2 bebek kaybın var bu evliliğindede 1mii cnm..inşaşah bundan sonrasıı saglklaaa devam eder.......etcekte yüzüzün gülsünnn:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

Back