Size başımızdan geçeni anlatayım. 2 veya 3 sene önce net hatırlamıyorum, kayınbabam dedi ki almancı bir akrabamız ev satıyor ev bayağı eski birazda piyasaya göre uygun verecek, altınınızı bozdurun bende üstüne borç veririm kredi çekmeden evi alırsınız ileride oturacağınız ev için yatırım olur. Ben asla razı olmadım hem ev çok eski hemde kayınvalidemlerin evine çok yakın. Klasik gelin aklı, işte bizi yanlarına götürecekler bana eski evi layık gördüler dedim. Eşim ısrar edince iyi ne yaparsan yap dedim. Bizim 300 gr altın o dönem 200 bin tuttu. Kayınbabamdan da 10 bin euro aldık borç 120 bin falanda o ediyordu. Neyse aldık tapusu osu busu 310 bin mi ne tuttu. Ama ben kuduruyorum sinirimden
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Neyse euro fırlayınca ben eşime nasıl carlıyorum aha gördün karı, elimizdekinden de olduk falan diye. Aradan 1 sene geçti. Evin yeri iyi olduğu için 2 bine kiradaydı. Bizim taşınma durumumuz oldu. Ev euronun artışıyla bize 400 bine mal oldu. Hatta 2 bin euro vermedik geri 380 bine falan mal oldu. Evi satışa çıkardık, 750ye sattık. 1 sene sonra. Yani her türlü ciddi kar ettik. Hem kira aldık hem paramız değerlendi. Altın euro toplasan yine 750 etmiyordu. Onu peşinat edip üstüne kredi ile yeni ev aldık. Ev altından dövizden daha mantıklı. Şimdi beğenmediğiniz yer ileride size peşinat olur.