Yok kamu bankaları ile görüşmüştüm kampanyadan iki hafta önce vermediler anında red yedi istediğim rakam.Kampanyadan önce 300den fazla vermiyorlar mıydı? Bankacı bana 300 ile sınırlandırdık dedi. Önceden daha çok veriyorlardı bence, şimdi bu kampanyadan dolayı veremiyorlar, ben öyle anladım.. ama güya orta gelirli için ama yine zengine yaradı yine zengine yaradı ben anlamıyorum
Güle güle sağlıcakla oturun evinizde çok iyi yapmışsınız gerçekten treni kaçırmadanGeçen sene eşimin ısrarıyla oturmayacağımız bir evi aldık ama borçsuz 200 bine aldığımı ev şuanda 750 diyorlar iyi ki de almışım
Yoksa o param da hiç olurdu
bence alın biraz daha birikim yapıp daha iyisini alırsınız. kira ödeyip biriktirememektense bu daha iy
Teşekkür ederimAlabildiğinizi alın sonra onu satıp istediğinizi alırsınız.
Yatırım yatırımdır, bir kenarda birikmiş oluyor.
Ve ayrıca her geçen gün onlarda alınmaza dönüşüyor.
Çok teşekkür ederim yazmışsınız detaylı haklısınız döviz denedik devlet operasyon çekti altın denedik iki ileri bir geri yaptı evler aldı uçtu gerçekten ve eskisi gibi birikim de yapılmıyor gün geçtikçe ekonomi çocuklar vs. Beni dinlemeyip saçma sapan eşim tarla almıştı herşeyden çok o değerlendi iyi ki beni dinlememiş saçma sapan ekonomistlerin düşecek uçacak laflarından öyle etkileniyorum ki öngöremedim hiç bu ortamıPara nakit olarak durursa zaten degerlenmez.
Annem bundan 8-9 sene önce 70 bine ev aldı onu sattı 250 bine ev aldı onu sattı 800 bine ev aldı hem ev hem parası değerlendi.
Siz şimdi 1 milyona ev alsanız seneye en az 1.250 milyona satarsınız.
5-10 sene içinde uzerine ekler istediğiniz evi alırsınız.
Kira geliriniz olur kredi ödersiniz.
Ev alın oturmasaniz da yatırım için ev alın.
Altın ve döviz de iyi yatırım araçları ama bu zamanda ev kadar değil.ür ederim yazmışsınız detaylı haklısınız döviz denedik devlet operasyon çekti altın denedik iki ileri bir geri yaptı evler aldı uçtu gerçekten ve eskisi gibi birikim de yapılmıyor gün geçtikçe ekonomi çocuklar vs. Beni dinlemeyip saçma sapan eşim tarla almıştı herşeyden çok o değerlendi iyi ki beni dinlememiş saçma sapan ekonomistlerin düşecek uçacak laflarından öyle etkileniyorum ki öngöremedim hiç bu ortamı
Yok kamu bankaları ile görüşmüştüm kampanyadan iki hafta önce vermediler anında red yedi istediğim rakam.
Hatta bir arkadaşım aradı arkadaşını çalışan bankacı konuşmayı atmak etik olmaz 250 ye kadar çıkartabiliriz demişti. Gelir beyanınız önemli değil dediler belki de kampanyayı biliyorlardı durdurdular biz sorduğumuz da
Ne iyi yapmışsınız ne güzelValla bizde oturmayacagımız evi aldik 2+1. Üç çocugumuz var ama iyiki de almişiz. Paramız erir giderdi yoksa. Şu an evimizi satıp farkli bir muhitten büyük ev alabiliriz ama istemiyorum Çocuklarim biraz daha büyüyene kadar idare ederiz burada. Eger almasaydık erir giderdi paramız. Çünkü burayı aldiğimz paraya bodrum katta tek daire vermezler suan bırakın evi.
Krediler artsa belki fiyatlar düşecekAnladım can sıkıcı bi durum, hakkımızda hayırlısı olsun napalım
Ne iyi yapmışsınız ne güzelsizi büyük yükten kurtarmış hele başka yerde olsa oturulacak ev aldırıyorsa
Yatırım yapmanın kötüsü olur mu. Yeterki tl de durmasınMerhaba arkadaşlar
Fikir verebilir misiniz kira da iken ev almak gücümüz oturacağımız eve yetmiyor yeni kredi oranına şartlar uysada peşinat var ama baktığım tüm evlere maksimum 500 kredi çıkıyor yeni evim kampanyasında.
Oturduğumuz bina da yüksek giriş satılıkmış en kötü bütçemizi buraya yatıralım diyor eşim.
2+1 ve Amerikan mutfak 7/8 senelik bir daire mevkisi sakin vs. İl İstanbul sarı siteye göre uygun gibi. 2 çocuğum var 12 ve 6 yaş şimdi olmasa da ileri de odaları ayrı olmalı aynı cinsiyet değiller.
Hiç birşey alamamaktansa eşimi mi dinlemeliyim aslında onun hiç takıntısı yok 15 senedir ben ve çevreden dolayı alıp aradan çıksın diyor. Senelerdir krediye bulaşmayalım dedik biz biriktirdik onlar uçtu.
Bizim birikim eridi. Türkiye de konut düşecek diyen bazı ekonomistler olsa da bu mümkün değil gibi onları da dinleyerek kaldık zaten.
Ya kampanya dan önce devlet bankaları 300 vermiyordu bile şimdi nasıl verebilecek aklım almıyor siz gibi benim de ödemesi zamanla kiraya eşitlenir diye çok heveslenmiştim olmuyor işte. İşyerine 300 alabilmek için sarı renkli bankadan araba iş ipotek koydular bu kadar kredi vermede zorlanırken bankalar bunu kimlere verecekler şimdi onların desteklediği projeleri alanlar zaten kira da değildir
Kampanyadan önce 300den fazla vermiyorlar mıydı? Bankacı bana 300 ile sınırlandırdık dedi. Önceden daha çok veriyorlardı bence, şimdi bu kampanyadan dolayı veremiyorlar, ben öyle anladım.. ama güya orta gelirli için ama yine zengine yaradı yine zengine yaradı ben anlamıyorum
Yok kamu bankaları ile görüşmüştüm kampanyadan iki hafta önce vermediler anında red yedi istediğim rakam.
Hatta bir arkadaşım aradı arkadaşını çalışan bankacı konuşmayı atmak etik olmaz 250 ye kadar çıkartabiliriz demişti. Gelir beyanınız önemli değil dediler belki de kampanyayı biliyorlardı durdurdular biz sorduğumuz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?