OTRİVELLE ÇATLATMA İĞNESİ HAKKINDA

Meriyto

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
117
18
30
Kızlar dün akşam 23.30 da çatlatma iğnemi yaptım. Ama herhangi bir etkisi filan olmadı. Forumda okudugum kadarıyla etkileri oluyormuş iğnenin. Bende şu ana kadar bir şey olmaması normal mi.

Kızlar dün akşam 23.30 da çatlatma iğnemi yaptım. Ama herhangi bir etkisi filan olmadı. Forumda okudugum kadarıyla etkileri oluyormuş iğnenin. Bende şu ana kadar bir şey olmaması normal mi.
Maşallah daha yaptıralı 24 saat bile olmamış ne etki göstermesini bekliyorsunuz mesela.
Kişiden kişiye göre değişiyor etkileri.
Gebelik hormonu içerdiği için gebelikte olabilecek etkiler oluyor kasık ağrısı bel ağrısı gibi.
Etkiler yok diye işe yaramadı denilemez ☺️
Gayet normal yani 🥰

Maşallah daha yaptıralı 24 saat bile olmamış ne etki göstermesini bekliyorsunuz mesela.
Kişiden kişiye göre değişiyor etkileri.
Gebelik hormonu içerdiği için gebelikte olabilecek etkiler oluyor kasık ağrısı bel ağrısı gibi.
Etkiler yok diye işe yaramadı denilemez ☺️
Gayet normal yani 🥰
Hiç bilmediğim için merak ettim çünkü çoğu kişi iğneden sonra olan semptomları paylaştı dedim Allah Allah bende neden bir şey yok :)
Çok teşekkür ederim cevap için. :) Hayırlısı bakalım yarın aşılamam olacak.

Hiç bilmediğim için merak ettim çünkü çoğu kişi iğneden sonra olan semptomları paylaştı dedim Allah Allah bende neden bir şey yok :)
Çok teşekkür ederim cevap için. :) Hayırlısı bakalım yarın aşılamam olacak.
Hayırlısı canım inşallah tutar 🤲🏻

Benim iğneden sonraki 5. Günüm hala öyle değişik bir belirtim yok herkeste farklı etki gösteriyodur :)

Benim de öyle pek hissedilir bişey olmamıştı

Bende dün vuruldum ignemi ara ara sağ kasığımda sancı oluyor ama iğneden öncede vardı bu durum bende de bir değişiklik yok hatta akıntıda bir farklılık yok yada var biz anlamıyoruz sabırla 14 günü bekleyeceğiz inşallah pzitifle sonuçlanır bekleyişler imiz 🥰🥰🙏

bende 3 gün önce kullandım hiçbir belirtim yoktu. Sadece bu sabah saat 3.30 gibi dağ yumurtalığıma dancı girdi birkaç saniyeliğine baya acı vericiydi ama. Şimdi yine hiçbir belirtim yok inşallah işe yarar :KK43:

Bende dün vuruldum ignemi ara ara sağ kasığımda sancı oluyor ama iğneden öncede vardı bu durum bende de bir değişiklik yok hatta akıntıda bir farklılık yok yada var biz anlamıyoruz sabırla 14 günü bekleyeceğiz inşallah pzitifle sonuçlanır bekleyişler imiz 🥰🥰🙏
Ben bugün aşılamamı da oldum ama herhangi bir ağrı sızı gaz sancısı bir şey yok ☺️ sadece sağ tarafmda iğne batması gibi bir şey var hafif o kadar. Demekki diyorum herkeste aynı etkiyi yapmıyor iğne. ☺️ 6 Ocak da kan testi yap dedi doktorum. Kaset test yanıltıcı olabiliyor sabret dedi 🤷🏻‍♀️☺️

X