Çocuk Hastalıkları otribebe

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Aslında burun ucu kapalı bir yer değil.. Serum fizyolojik yapılması yeterli. Aspiratörlerle burnu çekmek, çocuğu ajite ediyor. Ama bazı durumlarda çok rahatlattığı bir gerçek. Ben de zaman zaman kullanıyorum.

COK TSK EDERİM KİZLAR :) YAA ÜSÜTTÜ SANİRİMMMM... BURNU FİS FİS YAPİO EEE KİS GELDİ ARTİK

sadece fisfis yapiyosa burnu,deniz suyu spreyler oluyor burun acmak icin onlari deneyin once cunku cok sIkinti verici bisey burnunu otribebe veya bunun gibi urunlerle temizlemek..baktiniz gecmiyor ozaman kullanin en son sIk olarak.

sadece fisfis yapiyosa burnu,deniz suyu spreyler oluyor burun acmak icin onlari deneyin once cunku cok sIkinti verici bisey burnunu otribebe veya bunun gibi urunlerle temizlemek..baktiniz gecmiyor ozaman kullanin en son sIk olarak.
Ama sumukte görünüyor uzakta ama

Ama sumukte görünüyor uzakta ama

o zaman kullanin tabi ama ben her burun tikanikliginda kullanmayin demek istemistim
ben ogluma kullandim cocukta fobi olustu gormesi yetiyordu onu,cok agliyordu kuzum..simdi deniz suyu sIkiyorum aksama kadar akiyor siliyorum bende.

o zaman kullanin tabi ama ben her burun tikanikliginda kullanmayin demek istemistim
ben ogluma kullandim cocukta fobi olustu gormesi yetiyordu onu,cok agliyordu kuzum..simdi deniz suyu sIkiyorum aksama kadar akiyor siliyorum bende.
:) hmmm tamam doktora danismaya gerek yok dimi

bir numarali aletim o benim:) onsuz olmaz diyorum. cunku ne zaman grip olsa serum fizlojik sıkıp onunla cekiyorum ve inanilmaz rahatliyo. ayrica bi ozellegide serumu sikinca burun icinde yumsama oluyo ve onunla cekince ne var ne yok geliyo. ve geniz akintisini baya azlatiyo bogaza inip balgami bi nebze onluyo.

:) hmmm tamam doktora danismaya gerek yok dimi

ben danismamistim doktora,arkadasimin esi alip getirmisti eve..cok hastaydi ama ozaman oglum cok yardimi oldu burun tikanikligini acmamda..ama burnunu temizlicem diye cok cekmisim kendi icime o minik borudan,sonra ben hasta olmustum dikkat et arada koruyucu sungeri var ama benim gibi iyice temizlensin diye var gucunle cekersen hasta olursun

:) saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…