Çocuk Hastalıkları otribebe

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hayatbazen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
302
66
18
40
ARKADASLAR 2 BUCUK AYLİK BEBİSİMİN BURNU TİKALİ, HUZURSUZLUK YAPİO REKLAMİ CİKİO OTRİBEBE BURUN ASPİRATORU ACABA ALSAMMİ KULLANAN BİLGİSİ OLAN VARMİ... BEBEGE ZARARİ OLURMU

ben kullandım hala ihtiyaç olunca kullanıyorum.. bir zararı olmadı bazen kullandırtmıyordu yalnız. serum fizyolojik sıktıktan sonra otri bebe ile çekiyorsun çok rahatlıyor nefesi açılıyor. tavsiye ederim.

Ben kullandım canim ama tikali burunda etkili olan birsey degil. Burnunda sumuk varsa bebekler cikaramadigi için onu cikarmaya yariyor. Bebeginin burnu neden tikali nezle falan mi

Otri bebeyi kullanmad chiccodan ayni urunu almistim onu kullaniyorum memnunum ama bebegin burnuna takilan kisim cok buyuk bence bebegi rahatsiz ediyor belki otri bebeninki daha iyidir

Kullandım hala da kullanıyorum serum fizyolojik damlatıp yumusatıyorum once sümüğü. Bazen çektirtmiyor aglayarak falan yapıyorum ama temizlenince rahat nefes alincaki gülmesi yeter

Kesinlikle en iyisi otribebe, diger aspiratorleri de denedim ise yaramadi diyebilirim. Oglum 2 yasina geldi neredeyse,hala gerektikce kullaniyorum. Yeni bebegim gelecek ona da kullanmayi dusunuyorum. Eskiden hic reklam da yoktu, eczanelerde de bulunmuyordu,internetten siparis etmistim 2 sene önce.

Aaa sevindim canim hayirli olsun

Çocuk doktorumuz reçete etmişti bize de.
Tavsiye ederim.

Önce chicco kullanıyorduk,sonra bunu aldım.3 yaşına yakın, hala kullanıyoruz. Otri bebe kesinlikle daha iyi,yalnız önemli bir nokta var.Çok şiddetli çekmemelisin. Bir de odasına buhar makinesi ya da buhar yapacak birşeyler koyabilirsin(Kaloriferin üzerine su kabı koymak gibi). Burun tıkanınca bebeğin yakınına soğan da koyuyorlarmış.

Bebeğinizin alerjisi olabilir parfüm falan kullanıyorsanız belki o yüzden tıkanıyordur.

ARKADASLAR 2 BUCUK AYLİK BEBİSİMİN BURNU TİKALİ, HUZURSUZLUK YAPİO REKLAMİ CİKİO OTRİBEBE BURUN ASPİRATORU ACABA ALSAMMİ KULLANAN BİLGİSİ OLAN VARMİ... BEBEGE ZARARİ OLURMU
Ben tıkandığında düzenli olarak kullanıyorum hicbir zararını görmedim

Bir yakinim bir benzerini kullanmisti ve cok ise yaradigini soylemisti. Bence denemenizde fyda var. gecmis olsun bebeginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…