- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
-
Aaa sevindim canim hayirli olsunKesinlikle en iyisi otribebe, diger aspiratorleri de denedim ise yaramadi diyebilirim. Oglum 2 yasina geldi neredeyse,hala gerektikce kullaniyorum. Yeni bebegim gelecek ona da kullanmayi dusunuyorum. Eskiden hic reklam da yoktu, eczanelerde de bulunmuyordu,internetten siparis etmistim 2 sene önce.
Serum fizyolojik sıkıp cekiyorum temizliyor ,gonul rahatligi ile kullanabilirsin tabi ki :)
Otribebe piyasadaki benzer ürünlerin iyisidir
Sanirim usuttu ablasiBen kullandım canim ama tikali burunda etkili olan birsey degil. Burnunda sumuk varsa bebekler cikaramadigi için onu cikarmaya yariyor. Bebeginin burnu neden tikali nezle falan mi
Doktora danismaya gerek varmiÇocuk doktorumuz reçete etmişti bize de.
Tavsiye ederim.
Ben tıkandığında düzenli olarak kullanıyorum hicbir zararını görmedimARKADASLAR 2 BUCUK AYLİK BEBİSİMİN BURNU TİKALİ, HUZURSUZLUK YAPİOREKLAMİ CİKİO OTRİBEBE BURUN ASPİRATORU ACABA ALSAMMİ KULLANAN BİLGİSİ OLAN VARMİ... BEBEGE ZARARİ OLURMU
Doktora danismaya gerek varmi
COK TSK EDERİM KİZLAR :) YAA ÜSÜTTÜ SANİRİMMMM... BURNU FİS FİS YAPİOEEE KİS GELDİ ARTİK
Bir yakinim bir benzerini kullanmisti ve cok ise yaradigini soylemisti. Bence denemenizde fyda var. gecmis olsun bebeginizeARKADASLAR 2 BUCUK AYLİK BEBİSİMİN BURNU TİKALİ, HUZURSUZLUK YAPİOREKLAMİ CİKİO OTRİBEBE BURUN ASPİRATORU ACABA ALSAMMİ KULLANAN BİLGİSİ OLAN VARMİ... BEBEGE ZARARİ OLURMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?