• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ototmotık sallanan besık kullananlar buraya..

serap0404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
212
2
96
İstanbul
kızlar kraftın otomotık sallanan besıgı var.esım butur selerın bebegın beyın gelısımı acısından pekde saglıklı olmadıgını solıuyor.hanı muzık fln calıyor.sız ne dersınız kullanan varmı aranızda.

otomatik kullanmadım ama bizim küçük bir sallanan beşiğimiz var doğduğundan beri kullanıyoruz. hem de nasıl sallıyoruz bir görsen. napalım ancak öyle uyuyor. sarsılıyor da yani. ama bir zararı olduğunu düşünmüyorum. biz de hep sallanarak büyümüşüz. hele müziğin ne zararı olsun. otomatikse çok rahat olur bu arada.

Bence kullanmak zararlı.Çocuğun kafası sersem gibi olur.Ben kızımı hiç sallamadım.Şu anda 13 aylık uykusu gelince kucağınızda uyutup yatırın.Çocuk ağlıyorsa zaten bir sorunu vardır.Sakın sallamaya alıştırmayın sonra siz çekersiniz.

hiçbir zararı yok sonuçta deli gibi sallamıyo otomatik beşikler belli bir tempoda sallıyo zarar veren çok hızlı sallamak hatta belli bir tempoda sallamanın faydası bile var çocuklara

cnm benım demek ıstedıgım su hanı otarz seler elektrıklı oluyoya.e bebısın beynıde daha su,bı zararı olurmu.bıde normal elle sallananlar var onlara kolaylık olsun dıye bole bıse cıkarmıslar.onu dıom yoksa tabıkı hepımz sallanarak buyumusuz.

akülü olduğu için şarj edersen elektriğe bağlı çalıştırmak zorunda değilsin elle sallayınca daha hızlı bile sallarsın otomatik beşik öne arkaya sallıyo normal beşikler yana doğru sallıyo farklı yani bi zararı neden olsun ki

Ben dondolino kullanıyorum doğduğundan beri, kraft daha sonra çıkmıştı ama özellikleri, görünüşü herşeyi aynı gibi. ılk zamanlar odamızda beşik olarak kullandık, yanımızda yatırdık, arkası tamamen yatabiliyor..Gündüz de çok uyuduğu için oturma odamda da kullandım. Ben çok rahat ettim, gerçi biz müzik kısmını çok kullanmadık, ama ileri geri sallamayı çok kullandık. Hızı kademeli olarak artırabiliyorsun, genelde en hızlı seviyesi bile çok makul bir sallama hızında, ne de olsa bebeklere yönelik yapılmış bir ürün. Onun dışında oğlumu ayakta filan hiç sallamadım, kendisi de yatağında yatmaya başladığı günden beri sallanma alışkanlığı olmadan uyuyabiliyor. Şimdilerde hem koltuk hem de mama sandalyesi olarak kullanıyorum, çünkü önünde tepsisi var, sadece emniyet kemer sistemi belden bağlamalı olduğu için normal mama sandalyesi (ilerisi için) düşünülebilir. Biraz pahalı bir ürün, ama ben hem yatak (ekstra beşik almadım), hem koltuk, hem de mama sandalyesi olarak kullandığım için parasını fazlasıyla çıkarttı diyebilirim.
Şahsi düşünceme göre, müzik de çok zararlı değil, çünkü ninni tarzı şeyler yüklü hafızasında, daha çok bebeği rahatlatmaya yönelik, benim kullanmama sebebim oğlumun daha çok sevdiği başka ninniler vardı, onları dinletiyordum. Dönencelerde ya da benzeri ürünlerde kullanılan müziklerden farklı değil müzikleri, sallama olayı da yine kanaatime göre zarar verici düzeyde değil, tam tersine hafif hafif sallaması bebeğin sanki annenin kucağında ileri geri yavaş yavaş sallanmasına eşdeğer gibi oluyor. Bizimki uzaktan kumandalıydı, bilmiyorum kraft öyle mi ama hem sallanmasını durdurup başlatmak için hem de kullanırsanız müzikleri değiştirmek için bayağı yararlı oluyordu. Bir de yine kademeli olarak yerden yükseltilebiliyor, o da artı bir avantaj..Umarım yardımcı olabilmişimdir...

ben de kızımı sleeperda büyüttüm valla çok rahat ettim ilk 3ay özellikle gazlı bebeklere öneririm.3.ayı dolunca da odasına yatırdık kendi yatağında sallamadan uyudu hiç bi yan etkisi yok yani..

Slepeer kullandım ve hayatımda aldıĞım en doĞru Şey dıyebılırım, mÜthıŞ bır kurtarıcı sÜper bır ÜrÜn.

Sadece 3-5 gÜnlÜk beek ıÇın deĞıl , daha sonra oraya yatırırsınız ıster baĞlarsınız ıster ÖnÜnd eoyuncakları ıle oynasın ıster otursun ster sallansın ıster mÜzıĞı Çalsın sadece, Çok maaÇlı kullanabılırsınız

bır ıŞınız varsa , mutfakta, banyoda, kapı Çalar telefonla konuŞursunuz v.s beeĞın yanında kalamdıĞınız kısa sÜreler ıÇınde mÜthıŞ avutucu, bebeĞın uykuya dalmasını kolaylaŞtıran , gÜvenlı yataĞı

bence hıÇ dÜŞÜnmedne alın dıyebılırım

Oldukça tarihi eskimiş bir konuya yorum yapıyorum ama tekrar ilgilenenler olabilir diye fikrimi belirtmek istedim..Bırakın çocuğunuzu ve kendiniz için bir iyilik yapın ve mutlaka alın bu anne dostu harika beşikten..şiddetle tavsiyemdir..

sleeperlar yükseltilip alçaltılamıyo galima ama dondolinolar yükseltilebiliyomuş anladığım kadarıyla ama ağır diyolar sleeper da ağır mı?
hangisi daha iyi acaba?

herkese merhaba.ben baby max ın kini buldum netten onu alacağım sanırım.ama kafama takılan bir kaç soru var.bu otomotik sallanan beşikler çok ses çıkarıyor mu arkadaşlar? mesela gece çalıştırsak çok gürültü yapar mı? ve bir de istediğimiz zaman çalıştırmayıp manuel olarak kendimizde sallayabiliyor muyuz? cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederimopuyorumnanaktan

slm kızlar konuyu biraz geç gördüm. ben de otomatik beşik arıyorum ama şu dondy gibi olanlar öne arkaya salladığı için bebekte ileride reflü gibi mide hastalıklarına sebep olduğunu duydum bi siteden. yine de iyice araştırın derim. ben bitane buldum ama markası yonca anadizi kod:601. hem yana doğru sallıyo onu almayı düşünüyorum bi araştırıp bakın bence.

selam kızlar benım üç tane var dokuzaydır kullanıyorum dondonıno kraftın...........agır bıraz ama zaten bellı bı yrd duruyo genellıkle reflu nıye tapsınkı cok hızlı degıl ayaktatda sallıyorumm sonuçta sımdı buyuduler oturma seklıne getırdım mama sandelyesı halıne yıne sallanıyp oturuyolar reklam ızlıyolar ben memnunum sadece üç tane yer kaplıyoo .........ınş rahatlıkjla dort bes yaslarına dek kullanırım salonda onlar gece de yatırıyorum bazen amna artık oıdalarına alıstırırıyorum ..........kullanmak ısteyenlere tav ederım ben on ay once aldım tanesını 200 tl verdım normalde ucyuz kusur .......

yoncaya baktım oda guzel ama ben kraftınkını mama sandalyesı ve koltuk seklıne geldıgı ıcın aldım uzun vade kullanayım dıye ........

Back