Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıfır cnmfiyati ,yili ve km si nedir
simdiden hayirli olsunSıfır istedik en azından 3 yıl garantisi olacak hani eğer vites arıza çıkarırsa kafa rahatlığı açısından . 3 yılda da trafiğe alışırım zaten diye düşündüm
Sağol Can'ım inşallah hayırlı olur. Allah sizlere daha iyilerini nasip etsinsimdiden hayirli olsun
Ben de ciddi düşünüyorum araba almayı bu araSıfır istedik en azından 3 yıl garantisi olacak hani eğer vites arıza çıkarırsa kafa rahatlığı açısından . 3 yılda da trafiğe alışırım zaten diye düşündüm
ne kadara alıyorsun canım bende düşünüyorum da eylül gibi otomatik opel corsa fiyat vermende sakınca var mıSıfır cnm
arabamizin 3.sabibi biziz . otomatik gayet memnunuz . hic bi sorum yaşamadık. eltimler fordun otomatik arabasinda bayagi sorun yasadi ama.Evet maalesef Ankara'da hele de oturduğum yerde çok rampa var evin sokağında bile. Işıklarda da rampa var
Can'ım vallahi ben de araştırmaktan kıyas yapmaktan kısıtlı bütçe ile kafayı yicektim .nerdeyse vazgeçecektimBen de ciddi düşünüyorum araba almayı bu ara
Opel baktim, wv baktım
Wv karar kıldım, çünkü piyasası var, satisi düşünerek söylüyorum,
Konforu tabii kıyaslanmaz Polo ve astranın
Hayırlısı olsun
Siz de alana kadar neler düşünüp tarttınız, anlatsanız ya :)
53.500 son fiyatmış Can'ımne kadara alıyorsun canım bende düşünüyorum da eylül gibi otomatik opel corsa fiyat vermende sakınca var mı
Cnm baban yanındaysa Opel otomatik Hakkı'nda bir görüşünü alsan zahmet olmazsa.babam 50 yıllık oto elektrikçi bir krz bile manuel kullandığını görmedim hep otomatik
herkese de otomatik kullanır
arıza çıkarma konusu biraz yanlış bir bilgi geldi bana
alman ve japon markaları tercih edin mümkünse
ve ilk deneyimse 0 değilde ikinci el hatta biraz külüstür alın
şu an yanımda değil ama 10 sene önce kendisinin aracı opeldiCnm baban yanındaysa Opel otomatik Hakkı'nda bir görüşünü alsan zahmet olmazsa.
Çok oldum ama
tamam canım çok teşekkür ederim valla bende konuyu takpteyim alıncada yorumlarını falan bekliyorum53.500 son fiyatmış Can'ım
Bayii ile takas avantaji ne güzelmiş,Can'ım vallahi ben de araştırmaktan kıyas yapmaktan kısıtlı bütçe ile kafayı yicektim .nerdeyse vazgeçecektim
Aslında biz 3 marka arasında gidip geldik Honda Toyota ve Opel . Tercihimi bugün netleştirmemin sebebi ise şöyle; bizde şuan Opel astra düz vites araç var. Onu bayiye satıp üstüne de kredi çekecektik. Toyota bizim arabaya 31.000 verdi, Honda 27.000 verdi , Opel ise 33.000 verdi. Opel en yüksek fiyatı verince ve Opel Corsa otomatik de 53.000 olunca sadece 20.000 kredi çekicez. Bizi sarsmayacak diyebilirim .o yüzden kararım bu yönde oldu .
Ama şuan aklımda tek bşy kaldı ford fiesta. Ford bayii de bizim araca 29.500 vermiş.onun için de 28.000 kredi çekmek lazım. Yarın sabah ford A da bir uğrayacağız aklımda kalmasın . Çünkü ford 1.6 motor
Opel ise 1.4 motor
Evet takas olayı çok iyi cnm. Bizim Zaman kısıtlıydı artık bu işi aradan çıkarmamız gerekiyordu o yüzden takas yaptık. Bir de eşimin kafası pek basmaz öyle piyasa işlerineBugün aracı aldık, salı günü teslim alacağız. İnşallah hayırlı olur, bir de bayii vitesde sorun olmaz dedi ama tabii ki alırken kötülemezler, inşallah vitesi sorun çıkarmazBayii ile takas avantaji ne güzelmiş,
Merakımdan soruyorum sadece km yüksek mi o yüzden mi takas düşünüldü, yoksa satis yapmakla uğraşmak mi istemediniz?
Bugünkü görüşme nasil geçti? O marka ne diyor
Oo süper!Evet takas olayı çok iyi cnm. Bizim Zaman kısıtlıydı artık bu işi aradan çıkarmamız gerekiyordu o yüzden takas yaptık. Bir de eşimin kafası pek basmaz öyle piyasa işlerineBugün aracı aldık, salı günü teslim alacağız. İnşallah hayırlı olur, bir de bayii vitesde sorun olmaz dedi ama tabii ki alırken kötülemezler, inşallah vitesi sorun çıkarmaz