Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok doğru yazmışsın vites küçült bilmem ne.zor iş trafikte.benim için önemli olan stressiz kullanıp işimi görebilmek çünküCuma günü yeni araç alan biri olarak şunu söyleyebilirim ki otomatik vites rahatlığı hiç bir araç vermez asla . Yokuş da geri kaçma derdi sürekli vites kucultuleme gibi bir problem asla olmaz gaza baş gitsin frene baş dursun önemli olan direksiyon hakimiyeti o da varsa hiç problem olmaz .
Uzun süre araştırma yaptım hundai i10 i20 i30 güven verdi bayiden 0 i 44 bin TL . Ama hayalim fiesta olduğu için fiesta aldım 34 bin tl . 4 günlük sürüş harika trafikten kaçan ben şimdi cekindigim hiç bir konu yok . Ki siteler gibi bir trafikte kullanmaya başladım . Temiz 2. El ve ilk sahibi olmasına özen gösterirsen problem olmaz bugün aracı full bakımı için goturdum bayan ufak tefek problemli parçaları olduğunu söyledi 350 tl tuttu .her tarafını kontrol ettirdim
Önemli olan 2 . Elin ilk eli temiz araba 0 alıp sürtsen için acir hayırlı olsun şimdiden.
Boşverin manuel kullanın diyecektim ama ankarada yokuşlar sıkıntı manuelle dur kalk zor olur.Evet maalesef Ankara'da hele de oturduğum yerde çok rampa var evin sokağında bile. Işıklarda da rampa var
Arıza çıkarma ihtimali yükseldiği için. Çünkü otomatik vites hassas oluyor ve genelde sorun yaşayan insanlar aracını elden çıkarıyor o yüzden
Şimdiki araban ne cnmİlk arabam otomatikti. İkinci el almıştık. 8 yıl kullandım. Hiç otomatikten kaynaklı arıza yapmadı. Hatta geçirdiğim kazalar dışında arıza yaşamadım. Satarken de modeli eskidi diye sattım takır takır gidiyodu.
Şimdiki arabam da otomatik. Yine arıza yaşamadım. Hadi şimdikini sıfır aldım ve biraz daha iyi bir araba. Ama ilki öğrenci işiydi.
Manuel çok hamal geliyor bana artık bu devirde. Maddi imkan varsa otomatik ikinci el iyidir. Polo golf falan bakabilirsin bence. Sıfır yaristen daha ucuza bulursun hem de daha kaliteli araba.
Şimdiki araban ne cnm
Sizin 10 yıl kullandığınız araç otomatik vites yaris miydiYaris yerden yere vurulmus ama 2005 den 2015 e 10 yil kullandim bu kadar sorunsuz arac gormedim. Kaskosu sigortasi yedek parcasi vergisi her seyi cok uygun. Yol tutusu kendi sinifinin en iyilerinden kesinlikle ve en onemlisi 10 yil boyunca bir kez ariza cikarip yolda birakmadi beni ki 150 bin km yol yapmistim kendisiyle.
2. Ellerle ilgili de onyargili olmayin, gorumcem otomatik 0 i20 aldi, 1 yil sonra ev almak icin satti. Arabada cizik bile yoktu 0 ayarindaydi. Oyle bir sey denk getirebilirsiniz.
Ben de yazayım iki Arabamız var otomatik vites biri 7 yılını doldurdu çok çok şükür daha bir arızası olmadı...Biraz rahatladım cnm sağol ya. Araştıra araştıra arıza hikayesi dinlemekten gına geldi
Fiat punto alın en donanımlı ikinci elleri 32 bin. Kilometresi az olsun derken donanımlı az km 40 bine kesin bulursunArkadaşlar Ankara trafiği artık malum. Şimdi ben ilk kez tek başıma trafiğe çıkmaya başlayacağım kısmetse. Elimizdeki araba şuan manuel vites 30.000 veriyorlar
Otomatik alırsak sıfır almak zorundayız.fiyatlarda çok yüksek. En uygunu Toyota yaris o da 56.000
Tabii otomatik olunca arıza çıkarması çok muhtemel ve ciddi rakamları da bulabiliyormuş .
Manuel konusunda nedense hiç güvenemiyorum kendime. Hem trafikte o kadar manevrayı yapıp hem de vitesle Nasıl uğraşcam.
Biraz kaliteli bir otomatik araç almaya kalksak mesela Honda fiyatı 65.000 e dayanıyor, bu da 40.000 civarı kredi çekmek demek
Off kısacası karar veremiyorum kızlar
Sizce?
Benim arabamda otomatik ford focus ve 2. El daha 3. Yılımız beraber ve henüz vitesten bi araza cıkarmadı . Hatta hiç cıkarmadı bakımı düzenli yaptırır ve iyi kullanırsan sorun olmaz . O kadar korkmauın 2. El araçtanArkadaşlar Ankara trafiği artık malum. Şimdi ben ilk kez tek başıma trafiğe çıkmaya başlayacağım kısmetse. Elimizdeki araba şuan manuel vites 30.000 veriyorlar
Otomatik alırsak sıfır almak zorundayız.fiyatlarda çok yüksek. En uygunu Toyota yaris o da 56.000
Tabii otomatik olunca arıza çıkarması çok muhtemel ve ciddi rakamları da bulabiliyormuş .
Manuel konusunda nedense hiç güvenemiyorum kendime. Hem trafikte o kadar manevrayı yapıp hem de vitesle Nasıl uğraşcam.
Biraz kaliteli bir otomatik araç almaya kalksak mesela Honda fiyatı 65.000 e dayanıyor, bu da 40.000 civarı kredi çekmek demek
Off kısacası karar veremiyorum kızlar
Sizce?