Kızlar peki rica etsem bu yazdığınız sorunsuz kullandığınız otomatik vites araçların markasını da yazabilir misinizBen de yazayım iki Arabamız var otomatik vites biri 7 yılını doldurdu çok çok şükür daha bir arızası olmadı...
İkincisi de 2 yılını doldurdu maşallahi var...
Manuel araba kullanan arkadaşlarım arabaya çok zarar verdiler...
Debriyaj ayarlama falan...
Canım pardon yazmamisim...Kızlar peki rica etsem bu yazdığınız sorunsuz kullandığınız otomatik vites araçların markasını da yazabilir misiniz
Ben arabami (otomatik) 35bin civarinda aldim ama normalde ederi 40bin filandir.. Hem iyi bi marka, hem daha 5 yasinda, hem de dizel.. Ona ragmen uygun.. Yakinimiz araci oldu, cok da memnunum Allah'a sukur.. Otomatik araç büyük rahatlik.. Allah'in izniyle bi sorun da yasamadim henüz..Arkadaşlar Ankara trafiği artık malum. Şimdi ben ilk kez tek başıma trafiğe çıkmaya başlayacağım kısmetse. Elimizdeki araba şuan manuel vites 30.000 veriyorlar
Otomatik alırsak sıfır almak zorundayız.fiyatlarda çok yüksek. En uygunu Toyota yaris o da 56.000
Tabii otomatik olunca arıza çıkarması çok muhtemel ve ciddi rakamları da bulabiliyormuş .
Manuel konusunda nedense hiç güvenemiyorum kendime. Hem trafikte o kadar manevrayı yapıp hem de vitesle Nasıl uğraşcam.
Biraz kaliteli bir otomatik araç almaya kalksak mesela Honda fiyatı 65.000 e dayanıyor, bu da 40.000 civarı kredi çekmek demek
Off kısacası karar veremiyorum kızlar
Sizce?