Evet maalesef Ankara'da hele de oturduğum yerde çok rampa var evin sokağında bile. Işıklarda da rampa varYokuşlu bi yerde misiniz ankarada? İş yerinde ya da evin olduğu yerde?
Arıza çıkarma ihtimali yükseldiği için. Çünkü otomatik vites hassas oluyor ve genelde sorun yaşayan insanlar aracını elden çıkarıyor o yüzdenİkinci el neden düşünmüyorsunuz. Neden 0 almak zorundasınız ki? Ben ankarada uzun yıllar otomatik vites araba kullandım. Son arabam 2. Eldi.
Evet yaris en uygun olanı fiyat olarak ama Bayide baktığımda hiç güven vermedi banaDüz vitesle öğrendim
Suandaki arabam otomatik
Bence düz kullanıyorsanız düzde devam edin
Ben ikisini de kullanıyırum
Ama düz ile otmtk arasında ciddifark var fiyat olarak
70binleri verirseniz w polo öneririm
İvmesi çok iyi ve konforlu bir araç
Yaris i asla önermem
Hiç alakası yok o bir şehir efsanesi. Kaç tane arabam oldu bir gün bile sanayiye gitmedim. Modeli yüksek km az hasarsız ikinci el bütçenize uygun bir araç kesinlikle bulursunuz.Arıza çıkarma ihtimali yükseldiği için. Çünkü otomatik vites hassas oluyor ve genelde sorun yaşayan insanlar aracını elden çıkarıyor o yüzden
Opel corsa otomatik de hiç sıkıntı yaşamadınız mı yani arıza falan viteste ? O da şuan sıfırı 50.000 ilk baktığım araçtıBizim iki arabamiz var ikisi de otomatik vites simdiye kadar hic sikinti cikarmadi.benimkini gecen yil aldik 0 opel corsa.ben memnunum.
Yok canim simdiye kadar hic bir sikinti yasamadim kullanimi da rahat seviyorum arabami.esimde de honda var onda da olmadi oyle viteste ariza.yani simdiye kadar cevremde de pek duymadim otomatik vites arabasi olanlardan oyle bir sikayet.Opel corsa otomatik de hiç sıkıntı yaşamadınız mı yani arıza falan viteste ? O da şuan sıfırı 50.000 ilk baktığım araçtı
En sağlamı Honda diyor herkes ama fiyatlar çok uçukYok canim simdiye kadar hic bir sikinti yasamadim kullanimi da rahat seviyorum arabami.esimde de honda var onda da olmadi oyle viteste ariza.yani simdiye kadar cevremde de pek duymadim otamatik vites arabasi olanlardan oyle bir sikayet.
Biraz rahatladım cnm sağol ya. Araştıra araştıra arıza hikayesi dinlemekten gına geldiFiat punto dizel otomatik arabam vardı 0 almıştım. 3 sene kullandım çocuk olunca küçük geldiği için sattım 42bine. Aynı gün sattık tertemizdi. Yani satan arıza çıkarttığı için satmıyor küçük geliyor, model yükseltiyor paraya ihtiyacı oluyor. Sonraki arabam opel astraydı üzerine biraz para koyup oda tertemiz bir araçtı 2 el aldım 1 gün sorun yaşamadım. Daha önce alıp sattıklarımı yazmıyorum bile. Bütün herkes 2. El alıyor bütçeniz uygunsa tabi sıfır alın ama dediğim gibi otomatikler bozuluyor falan şehir efsanesi.
Honda saglam araba dogru ama alman arabalarini tavsiye etti herkes biz onun icin opeli tercih ettik.cok arastirma biraz da kafa karisikligina sebep oluyor.En sağlamı Honda diyor herkes ama fiyatlar çok uçuk
Ah para offff bıktım hesap yapmaktan
Rica ederim internetten bakın içinize sinen arabayı computer teste sokarsınız arabanın seceresini dökerler size. Kimse kimseyi kandıramaz lafla olmuyor bu işler uzun zamandan beri.Artık işler böyle yürüyor. Kolay gelsin size.Biraz rahatladım cnm sağol ya. Araştıra araştıra arıza hikayesi dinlemekten gına geldi