- 3 Temmuz 2023
- 72
- 64
- 8
- 28
- Konu Sahibi gothicperson
-
Zaten benle inse sorun kalmayacak, ben ondan önce iniyorum hep. Ama evet her gün sabah uyanırken daha dinç kalkıyorumBayadır böyle tatlı heyecan yaşamamışım beeeBurada da göremedim, her gün kaos Çok bilindik veya otobüsün önünde durduğu değil de, o güzergâhtaki normal bir yeri sor. Hem sohbet edersiniz hem de o da seninle iner belki. Özellikle de boş koltuk kapmaya çalış ki yanında insta da açarsın hem
Ahahha evetSiz şimdi trafik tıkanınca sevinip, açılınca içinizden küfür ediyorsunuzdur. Çok tatlı heyecanlar. İmrendim biraz.
Sherlock bak işine!..Tinderde bir fake hesap açtım yakınımda olan tüm kişilere tek tek baktımaynı duraktan bindiğimiz için yakında yaşıyor dedim, en son teker teker herkesi geçerken onu gördüm, orada da insta kullanıcı adı yazıyordu, öyle buluverdim
Nasıl bi mahalle yaw tek otobüs varher gün aynı yerden binince ve geçen sadece tek otobüs olunca sorulması mantıklı gelmiyor(
Ama Tinder kullanan da ne bilimTinderde bir fake hesap açtım yakınımda olan tüm kişilere tek tek baktımaynı duraktan bindiğimiz için yakında yaşıyor dedim, en son teker teker herkesi geçerken onu gördüm, orada da insta kullanıcı adı yazıyordu, öyle buluverdim
Vay beTinderde bir fake hesap açtım yakınımda olan tüm kişilere tek tek baktımaynı duraktan bindiğimiz için yakında yaşıyor dedim, en son teker teker herkesi geçerken onu gördüm, orada da insta kullanıcı adı yazıyordu, öyle buluverdim
Kendim bile şaşırdımSherlock bak işine!..İşte, bir kadın isterse her şeyi yapıyor işte. Müge vibe aldım senden. Hırslısın, oldu bence bu iş
Evet ondan dolayı zaten hep denk geliyoruz.Nasıl bi mahalle yaw tek otobüs var
2 dk gecikince saatlerimi değişti acaba desen
Ne alaka adam sevişiyor nolmuşAma Tinder kullanan da ne bilim
aynısını düşünmedim desem yalan olur vallaAma Tinder kullanan da ne bilim
Ben utandığım için atamıyorum adımıHiç adım atmasını beklemem direk dalarım taktik maktik yok bam bam bamşu erkek adim atmalı kliseleri ne zaman geçer tahmini
Tinderi varsa kaç derim. Ama sizin de hesabınız var galibaTinderde bir fake hesap açtım yakınımda olan tüm kişilere tek tek baktımaynı duraktan bindiğimiz için yakında yaşıyor dedim, en son teker teker herkesi geçerken onu gördüm, orada da insta kullanıcı adı yazıyordu, öyle buluverdim
Oranın kullanılma amacını herkes biliyor maalesef. Ön yargılı olma tabii yine de ama aklının bir ucunda bulunsun. İnş konuşma fırsatı yakalarsın. Haberlerini bekliyorum, heyecanlandım ben deaynısını düşünmedim desem yalan olur valla
aynısını düşünmedim desem yalan olur valla
Tinder mindır var işin içinde. Bu hormon fışkırtan şeyler beni bozar.Evet ondan dolayı zaten hep denk geliyoruz.
Çok otobüs geçse denk gelemezdim büyük ihtimalle.
Ben onu bulduktan sonra hesabı sildim, amaç onu bulmaktıTinderi varsa kaç derim. Ama sizin de hesabınız var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?