- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Serbest bırakılmış.
Dışarı cıkamıcaz böyle abazalar yüzünden. Hayır iye serbest.
İlla o kızı öldürmelimiydi ceza almak için.
Ne biçim ülke olduk ya.
1 dilim baklava çalan cocuga ne cezalar vermiş ülke olaraktanŞu hayatta en çok istediğim şeylerden biri de bir hukukçu ile bunları konuşmak. Ya nasıl serbest? Neye dayanarak? Böyle mi işliyor? Serbest bırakmamak mümkün mü? Mümkün olmasına rağmen mi serbest bırakıyorlar?
10 dakika sonra telefonum çaldı arayan metro genel müdürlüğünden biriydi.
Başka biri şikayet etmişNerden haberi olmuş ki?
Basit cinsel saldiriymis. Kanunlara gore tutuklanmayi gerektirecek durum yokmus. Her suc tutuklamayi gerektirmezmis. Kanunlarimiz buymus doğru yanlis tartisilirmis. Bi kadin avukat twitterda yazmis ordan ogrendim bendegözümden mi kaçtı, yoksa tutuklanmış mı? serbest bırakıldıysa cevap yazmayın hiç duymayayım daha iyi..
Şu hayatta en çok istediğim şeylerden biri de bir hukukçu ile bunları konuşmak. Ya nasıl serbest? Neye dayanarak? Böyle mi işliyor? Serbest bırakmamak mümkün mü? Mümkün olmasına rağmen mi serbest bırakıyorlar?
Basit cinsel saldiriymis. Kanunlara gore tutuklanmayi gerektirecek durum yokmus. Her suc tutuklamayi gerektirmezmis. Kanunlarimiz buymus doğru yanlis tartisilirmis. Bi kadin avukat twitterda yazmis ordan ogrendim bende
Neden tepkisizler ben söyleyeyim çünkü zihniyetleri aynı, onlar da taciz ediyorlar da ondan. Müstehcen bir sürü hikaye dönüyor toplu taşıma araçlarıyla ilgili, okudukça haz alıyor haz aldıkça uygulamaya geçiyor bu tiksinç yaratıklarCüş beeee. Her gun bin türlü rezillik. Serefsiz dolu ortalik. Soyle bir kere de halk galeyana gelse de linc etse sunlari
Sabah da twitterda bi video izledim. Bi kadini taciz etmis adi sapigin teki. Otobüsten atmaya calisiyorlar. Sadece iki kisi tepki gosteriyor bu hayvan da tepki gosterenleri dovmeye kalkiyor. Herkes tepkisiz agzini burnunu dagitmadilar pisligin
Bugün baska yerde de okudum nasil olsa erkek arkadaşı varmis ne onemi varmis gibi bir sey yazmislar bir sitede bilmem kac kisi begenmisNeden tepkisizler ben söyleyeyim çünkü zihniyetleri aynı, onlar da taciz ediyorlar da ondan. Müstehcen bir sürü hikaye dönüyor toplu taşıma araçlarıyla ilgili, okudukça haz alıyor haz aldıkça uygulamaya geçiyor bu tiksinç yaratıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?