• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otobüs muavininden uyuyan yolcuya akıl almaz taciz

Serbest bırakılmış.
Dışarı cıkamıcaz böyle abazalar yüzünden. Hayır iye serbest.
İlla o kızı öldürmelimiydi ceza almak için.
Ne biçim ülke olduk ya.

Şu hayatta en çok istediğim şeylerden biri de bir hukukçu ile bunları konuşmak. Ya nasıl serbest? Neye dayanarak? Böyle mi işliyor? Serbest bırakmamak mümkün mü? Mümkün olmasına rağmen mi serbest bırakıyorlar?

Şu hayatta en çok istediğim şeylerden biri de bir hukukçu ile bunları konuşmak. Ya nasıl serbest? Neye dayanarak? Böyle mi işliyor? Serbest bırakmamak mümkün mü? Mümkün olmasına rağmen mi serbest bırakıyorlar?
1 dilim baklava çalan cocuga ne cezalar vermiş ülke olaraktan:dondurma:

Daha acıklısı ne biliyor musunuz? Kızcağız 1 saat o yüzündeki ile polis beklemiş. Temizleyememiş de hemen. Örnek falan almaları gerekiyor çünkü.

Sahibi paralelcilerin işi falan filan demiş.ne paralelcilerin işi sapık muavin mi,saldırıya uğrayan yolcu mu,haber yapanlar mı onu da açıklayaydı bari.her başı sıkışan paralel diyor

Offf yazık kıza. Beklemek zorunda kalmış birde. Midem bulandı. Kim bilir o kızın psikolojisi nasıl bozulmuştur. İğrenç pislik. İyiki ağzına falan gelmemiş. Hastalık bulaşabilirdi.

gözümden mi kaçtı, yoksa tutuklanmış mı? serbest bırakıldıysa cevap yazmayın hiç duymayayım daha iyi..
Basit cinsel saldiriymis. Kanunlara gore tutuklanmayi gerektirecek durum yokmus. Her suc tutuklamayi gerektirmezmis. Kanunlarimiz buymus doğru yanlis tartisilirmis. Bi kadin avukat twitterda yazmis ordan ogrendim bende:kızgın:

Basit cinsel saldiriymis. Kanunlara gore tutuklanmayi gerektirecek durum yokmus. Her suc tutuklamayi gerektirmezmis. Kanunlarimiz buymus doğru yanlis tartisilirmis. Bi kadin avukat twitterda yazmis ordan ogrendim bende:kızgın:

Bu sebeple tutuklanmamis. Temas vs de yokmuş. Hatta tatmin olmayla alakali bi seyler de olmaliymis ama midem bulandigi icin okumayi bıraktım

tutuklamak için tecavüz etmesini bekleyecekler zaar.. gerçi ona da kılıf buldular ..

Basit cinsel saldiri.. adaletinizi seveyim sizin..

Hanımlar olurda otobüs yolculuğu yapmak zorunda kalırsanız yanınızda ya maske yada iri bir piyor taşıyın:KK62:
Yasalar yada toplumun adaletine kalır iseniz umut yok

Gerçekten çok şaşırıyorum bu nasıl tecavüz değil basit cinsel saldırı olarak görülür illa organının kıza temas etmesi mi lazım. Çok korkunç çok iğrenç bi şey. Toplum olarak nereye gidiyoruz, nasıl bir cesaret nasıl bir gözü dönmüşlük. Toplum olarak terapiye girmemiz gerek, sağlık bakanlığı Aile Sağlık merkezlerinde psikolog Olmasını zorunlu tutsa, ücretsiz terapi verse, ne bileyim her ay gitmeyi zorunlu tutsa. Ay bilmiyorum ama çok üzgünüm. Sırf bu Kızın başına gelen olaydan dolayı değil forumlarda bu olay üzerinden espiriler yapabilen insanların olması da çok üzdü beni.

Cüş beeee. Her gun bin türlü rezillik. Serefsiz dolu ortalik. Soyle bir kere de halk galeyana gelse de linc etse sunlari

Sabah da twitterda bi video izledim. Bi kadini taciz etmis adi sapigin teki. Otobüsten atmaya calisiyorlar. Sadece iki kisi tepki gosteriyor bu hayvan da tepki gosterenleri dovmeye kalkiyor. Herkes tepkisiz agzini burnunu dagitmadilar pisligin
Neden tepkisizler ben söyleyeyim çünkü zihniyetleri aynı, onlar da taciz ediyorlar da ondan. Müstehcen bir sürü hikaye dönüyor toplu taşıma araçlarıyla ilgili, okudukça haz alıyor haz aldıkça uygulamaya geçiyor bu tiksinç yaratıklar

Allah aşkına şu aptal firmadan almayın, etmeyin şu pislik firmayla yolculuk. 1 TL bile olsa almayın. Kamil Koç'u var, Pamukkale'si var yani gidebiliyorsanız bunlarla falan gidin. Metroyla ilgili bu kaçıncı pislik. 4 senedir yolculuk ediyorum, bir kere bile binmedim şu pisliklerin otobüsüne. Bir de araç içi kamera yok mu ben onu anlamadım. Bu herif de bir ay önce başlamış. Zaten illa bunu yapmaları gerekmiyor, sarkıntılık etmeleri bile yeter. Çok şükür bugüne kadar hiç kötü bir tavırla karşılaşmadım. Manyak dolu yahu.

Neden tepkisizler ben söyleyeyim çünkü zihniyetleri aynı, onlar da taciz ediyorlar da ondan. Müstehcen bir sürü hikaye dönüyor toplu taşıma araçlarıyla ilgili, okudukça haz alıyor haz aldıkça uygulamaya geçiyor bu tiksinç yaratıklar
Bugün baska yerde de okudum nasil olsa erkek arkadaşı varmis ne onemi varmis gibi bir sey yazmislar bir sitede bilmem kac kisi begenmis
Yemin ediyorum cocugum olsa sapitirim korkudan kimlerle yasiyoruz hepsi cezasiz kaliyor tecavüzcü lere hediye gibi cezalar veriliyor
Toplum da kiz dedigin soyle boyle olur diyerek canak tuttugu icin bu olanlara

Ben Turkiyeye geldigimde Nilufer ile seyahat ediyorum. En son 4 yil once idi tabii.. Simdi nasildir, bozuldu mu bilmiyorum, ama cok iyi ve kaliteli idi. Ucret de ayni seviyelerde idi.

Bi aralar hemen her haftasonu ankara istanbul arası yolculuk ederdim. Kamil koçtan başka hiçbir şeye binmedim. 1 sene boyunca bir tane olumsuz şeyle karşılaşmadım. Hatta bi kere dinlenme tesisinde anlatamicağım uyuz bişey geldi başıma hemen şikayet ettim. Ordan bikaç şikayet daha almıştık değiştiriyoruz dediler. Bir dahaki bindiğimde değişmişti inanamadım.

Back