• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs dekoltesine bilet yok!

Yok artık lafı resmen dekolte giyen kadına müstahak demeye getirmişler gerçi neden şaşırıyorum ki böyle iğrenç reva görmelere yakından şahit olan ben

Türk erkekleri neden potansiel sapık ? Sapık olma ihtimalleri yüksek anaları veya babaları uzun çalışma saatlerinden dolayı ahlaklı yetiştirilemediklerinden özel sektörde çalışanlarda zaten patronun kölesi çok boş bırakıldıklarından dolayı ,dürtülerine sahip çıkamıyorlar ufaak yaşta öğretilmediklerinden dolayı kazık kadar olduklarındada iş işten geçmiş oluyor
Yetiştiren ebeveynler sağolsun hala çocuklarını kadının ki namus kiri erkeğin ki el kiri mantığıyla büyütüyorlar

bir kadına kendi yaşam alanını savunmanın yolunun baska kadınların yasam alanını savunmadan gectiği anlatılmalı,neye inanırsak inanalım inançlarımızın da özgürlüğümüzün de teminatı bu. kadınlar düzelirse erkekler zaten düzelir
Doğru bir tespit,önce kendi içimizdeki "çürükleri" çözmeliyiz,neticede erkeği de yetiştiren bir kadın ama maalesef ülkemizde erkek olana kadar durumu müsait olmamasına rağmen doğuran,erkek doğurmayı marifet sanan kadınlar var. Sonra o çocuklar başı boş kalıyor,onlarla yeterince ilgilenilmiyor,ama sonuçta erkeği buldu ya gerisinin ne önemi var "Allah'a emanet büyürler işte" anlayışı yaygın,sonra vah banim kızım evden kaçtı,vah banim oğlum tecavüzcü oldu. Toplumu şekillendiren kadındır.

Yetiştiren ebeveynler sağolsun hala çocuklarını kadının ki namus kiri erkeğin ki el kiri mantığıyla büyütüyorlar
Ya forumda hala her kadın oğlu olsun ister ki kocasının soyu yürüsün diyen kadınlar var,hala insan soyunun erkekten yürüdüğünü düşünen zihniyet var,bu hamilelikte de kız belirtilerim mevcut çok üzgünüm diyen kadınlar var. Benim de kızım var ve şimdi oğluma hamileyim ama tedirginim,bu saçma sapan zihniyeti yok etmek yıllar sürecek ama çocuklarımızı bu zihniyetten korumak şart.

Ya forumda hala her kadın oğlu olsun ister ki kocasının soyu yürüsün diyen kadınlar var,hala insan soyunun erkekten yürüdüğünü düşünen zihniyet var,bu hamilelikte de kız belirtilerim mevcut çok üzgünüm diyen kadınlar var. Benim de kızım var ve şimdi oğluma hamileyim ama tedirginim,bu saçma sapan zihniyeti yok etmek yıllar sürecek ama çocuklarımızı bu zihniyetten korumak şart.
İş yine biz annelerde bitiyo evlatlarımızı öyle yetiştirmeliyiz ki toplum kurtulsun bu cahil cühela düşünceden önce aile sonra okul

Adamların ağzı yandı bir kere tabi yoğurdu üfleyerek yerler.Ortalık abaza kaynarken gögüslerini göbeğine kadar açan kadın pek tabiki SUÇLU.

Modernliği savunuyorum modern de giyiniyorum, çıplaklık medeniyetse modernlikse eğer hayvanlar bizden daha medeni o halde.

Edebinle adabınla giyindinmi kimse kimseye seks objesi gözüyle bakamaz. Kimisi giyim kuşam konusunda gerçekten çığırından çıkıyor.

Yaşadığım bi olaydan örnek vericem.

Nişanlımla izmit fethiyede geziyoruz nişanlımın parfümü bitmiş parfüm alıcak parfümcüye girdik girmeden öncede bir mevzudan ağız dalaşı yaşadık tripliyim nişanlıma neyse o önden girdi ben arkadan ağır ağır ilerliyorum o arada nişanlımla parfümcü kız diyaloga girmişlerdi beni farketmedi kız.

Hatunun üzerindeki tişörtü burada anlatabilmem mümkün değil neyse bu hatun 95 beden agzına girecek büyüklükte gögüslere sahip ve dekoltesi göbeğine kadar neyse olabilir herkesin kendi tercihi beni ilgilendirmez diye düşünürken bir an önce alacağımızı alalım ve çıkalım gözüyle bakarken.

Hatun elleriyle gögüslerini düzeltti sonra tişörtünün önü çok kapalıymış gibi tişörtünü daha da aşşa çekti nişanlımın dikkatini çekmeye çalışıyo gözlerinin içine bakıyo eğiliyo bi hareketler tavırlar. Sonucu anlatmıycam tam rezillik ama kan beynime çıktı yapacak bişey yoktu o an.

Şimdi soruyorum burada suçlu kim??
O kızı oraya teşhirci gibi koyan patronda mı??
Nişanlımda mı??
Bende mi??
Kız da mı??

Böyleleri çok var bi tane iki tane değil milletin huzurunu kaçıran yuvasını yıkan kaç tane böyle teşhirci var?? Bir çogunuda burada okuyoruz zaten.

O yüzden bence firma çokta güzel yapmış.

gizem4191 gizem4191 şimdi sen bu kadını çıplak buluosun ya,çarsaflı kadın da seni çıplak bulur.pantolon giyen,esarbının rengine özenen basörtülüye,kendine özenio edio die,pantolon giyio die laf edenleri de bilioruz .kıstas kime neye göre belirlenecek söylermisin.bunun bir sonu varmı.çıplaklığı savunmamakla birlikte kendi haklarımı savunmak adına tüm çıplakların! haklarını savunurum.
yasadıgın olay talihsiz ama saglam bi ilişkide buna gülünüp gecilebilir,dramatize etmeye gerek yok.bir erkeği tavlamanın tek yolu da dekolte deildir

Yazdıklarını samimi bulmadım , erkek misin nesin topluca mı geldiniz siteye kadınları dekolteden vuralım diye
Yaşadığım bi olaydan örnek vericem.

Nişanlımla izmit fethiyede geziyoruz nişanlımın parfümü bitmiş parfüm alıcak parfümcüye girdik girmeden öncede bir mevzudan ağız dalaşı yaşadık tripliyim nişanlıma neyse o önden girdi ben arkadan ağır ağır ilerliyorum o arada nişanlımla parfümcü kız diyaloga girmişlerdi beni farketmedi kız.

Hatunun üzerindeki tişörtü burada anlatabilmem mümkün değil neyse bu hatun 95 beden agzına girecek büyüklükte gögüslere sahip ve dekoltesi göbeğine kadar neyse olabilir herkesin kendi tercihi beni ilgilendirmez diye düşünürken bir an önce alacağımızı alalım ve çıkalım gözüyle bakarken.

Hatun elleriyle gögüslerini düzeltti sonra tişörtünün önü çok kapalıymış gibi tişörtünü daha da aşşa çekti nişanlımın dikkatini çekmeye çalışıyo gözlerinin içine bakıyo eğiliyo bi hareketler tavırlar. Sonucu anlatmıycam tam rezillik ama kan beynime çıktı yapacak bişey yoktu o an.

Şimdi soruyorum burada suçlu kim??
O kızı oraya teşhirci gibi koyan patronda mı??
Nişanlımda mı??
Bende mi??
Kız da mı??

Böyleleri çok var bi tane iki tane değil milletin huzurunu kaçıran yuvasını yıkan kaç tane böyle teşhirci var?? Bir çogunuda burada okuyoruz zaten.

O yüzden bence firma çokta güzel yapmış.

Oha nasil bir adam masturbasyon yapmisd akizin yüzüne bosalmis? Bunu otobüsün icinde kimse farketmiyor mu ? Kiz da mi fark etmiyor yuh yani tam bir rezillik

gizem4191 gizem4191 şimdi sen bu kadını çıplak buluosun ya,çarsaflı kadın da seni çıplak bulur.pantolon giyen,esarbının rengine özenen basörtülüye,kendine özenio edio die,pantolon giyio die laf edenleri de bilioruz .kıstas kime neye göre belirlenecek söylermisin.bunun bir sonu varmı.çıplaklığı savunmamakla birlikte kendi haklarımı savunmak adına tüm çıplakların! haklarını savunurum.
yasadıgın olay talihsiz ama saglam bi ilişkide buna gülünüp gecilebilir,dramatize etmeye gerek yok.bir erkeği tavlamanın tek yolu da dekolte deildir

Yaşadığımız Memleket TÜRKİYE, avrupada değiliz erkeklerimiz doymadı henüz kadına hala aç abaza kaynıyo ortalık.
Yine söylüyorum kapalığı savunmadığım gibi açıklığıda savunmuyorum benim burada bahsettiğim şey açık giyinmekle çıplak giyinmek bir değil. Bende dekolte giyiyorum konularımda nişan fotograflarımda var nişanlığımın sırtıda açık gögüs dekoltemde var özel zamanlardada giyiyorum ama herşeyin yeri var zamanı var. Bahsettiğim bu.

Şahsen çarşıda dolanırken teşhirci modunda mini şortla gögüs dekolteyle günlük gezenleri ben normal karşılamıyorum aranıyorlar resmen.

İlişkim de gayet ciddi 4 senedir dibine kadar tanıdıgım adam hayatımda ve parfümcüde tepkim nişanlıma değildi zaten direkt kıza verdim tepkiyi amacın ne senin diye çünkü görüyorum ikisinide izliyorum k.şar k.şar hareketler sergileyen ateşi başına vuran hatun tiplemesi.

Böyleleri çok var bu sebeple ben rahatsız oluyorum ve yine aynı fikiri savunuyorum.
Çok iyi yapmış firma.

Yazdıklarını samimi bulmadım , erkek misin nesin topluca mı geldiniz siteye kadınları dekolteden vuralım diye

Hee canım erkeğim 2011 den beri geziyorum buralarda hala yakalanmadım. Tühh ifşa ettin şimdi yakalanırım artık.
Te allahım.

Adamların ağzı yandı bir kere tabi yoğurdu üfleyerek yerler.Ortalık abaza kaynarken gögüslerini göbeğine kadar açan kadın pek tabiki SUÇLU.

Modernliği savunuyorum modern de giyiniyorum, çıplaklık medeniyetse modernlikse eğer hayvanlar bizden daha medeni o halde.

Edebinle adabınla giyindinmi kimse kimseye seks objesi gözüyle bakamaz. Kimisi giyim kuşam konusunda gerçekten çığırından çıkıyor.

Edebinle adabinla giyinince genede bir cok erkek bakiyor. Edebinle adabinla giyinmek senin icin ne demek? Bu görsel bir kavram sanirim.
Mesela ben cogu zaman tunik giyinirim cesitli boylarda altinada pantolon veya kot ama genede erkekler bakar yani bakinilacak birsey buluyorlar. Feraceli gezsen bile bakiyorlar.

Ha öyle giyinirse ona müstahak yapsınlar tecavüz etsinler hakediyor.

Böyle bir zihniyeti asla savunmuyorum hiç kimse her ne durumda olursa olsun hiç bir kötülüğü haketmez.

Benim sadece burada değinmek istediğim aşırılık, malesef bizim ülkemiz bu aşırılığı kaldıramıyor.

Avrupada istersen çıplak gez kimse sana dönüp yiyecekmiş gibi bakmıyor.
Burada da erkekler bakıp bakıp fantazi dünyalarını süslüyor. Bu kadar iğrenç mantığın olduğu bi ülkede yaşıyoruz bile bile lades demenin mantıklı olmasığını söylüyorum. Her şeyin yeri zamanı olduğunu düşünüyorum.

Edebinle adabinla giyinince genede bir cok erkek bakiyor. Edebinle adabinla giyinmek senin icin ne demek? Bu görsel bir kavram sanirim.
Mesela ben cogu zaman tunik giyinirim cesitli boylarda altinada pantolon veya kot ama genede erkekler bakar yani bakinilacak birsey buluyorlar. Feraceli gezsen bile bakiyorlar.

Kıçının altında Mini şort giyip göbek açık full dekolte giyince edebinle adabınla giyinmiş oluyormusun??? Günlük hayatta Bi hayal et şu görüntüyü ne kadar absürd.

Edebimle adabımla giyinirim. Tunik falan giymem streç kot giyerim üstüme basic tişört yada kolsuz boydan elbise, tayt giydiğimde ancak tunik giyerim.

Bu şekilde giyindiğim zaman bile hayvan gibi yukardan aşşa süzenlerini görüyorum. Genelde teneşir paklar cinsten 40 ından sonra azanlar bu şekilde iğrenç bakıyor.

Zihniyeti pis insan da çok var yüzüne bakıp tahrik olan da var. Bunlar ap ayrı bi alem. Ne güzel söylemişsin ne giyersen giy bakan bakıyor evet bakıyorlar ama kıçı başı meydanda gezenleri direkt yatakta hayal ediyorlar.

Yaşadığımız ülkenin yobazlığı, %80 erkek beyni belden aşşa çalışıyor.

Kıçının altında Mini şort giyip göbek açık full dekolte giyince edebinle adabınla giyinmiş oluyormusun??? Günlük hayatta Bi hayal et şu görüntüyü ne kadar absürd.

Edebimle adabımla giyinirim. Tunik falan giymem streç kot giyerim üstüme basic tişört yada kolsuz boydan elbise, tayt giydiğimde ancak tunik giyerim.

Bu şekilde giyindiğim zaman bile hayvan gibi yukardan aşşa süzenlerini görüyorum. Genelde teneşir paklar cinsten 40 ından sonra azanlar bu şekilde iğrenç bakıyor.

Zihniyeti pis insan da çok var yüzüne bakıp tahrik olan da var. Bunlar ap ayrı bi alem. Ne güzel söylemişsin ne giyersen giy bakan bakıyor evet bakıyorlar ama kıçı başı meydanda gezenleri direkt yatakta hayal ediyorlar.

Yaşadığımız ülkenin yobazlığı, %80 erkek beyni belden aşşa çalışıyor.

Evet haklisin tabi ama erkeklerin icindeki zihniyet bilemeyizki belki fazla acik giyinmeyen kadinlara bile o gözle bakip yatakda hayal ediyorlar.
Tabi kisa giyinen kadinlar daha fazla göze carpiyor.
Ama plajda felan cogu kadin bikinili onlarinda mi icone düssünler.

Ben yurtdisinda yasiyorum ve türkiye ye gelince ordaki bakislar gercekten bambaska ve asiri rahatsiz edici insani resmen soyuyorlar bakislari ile

Evet haklisin tabi ama erkeklerin icindeki zihniyet bilemeyizki belki fazla acik giyinmeyen kadinlara bile o gözle bakip yatakda hayal ediyorlar.
Tabi kisa giyinen kadinlar daha fazla göze carpiyor.
Ama plajda felan cogu kadin bikinili onlarinda mi icone düssünler.

Ben yurtdisinda yasiyorum ve türkiye ye gelince ordaki bakislar gercekten bambaska ve asiri rahatsiz edici insani resmen soyuyorlar bakislari ile

Yorumumda dedimki herşeyin bir yeri var. Aksine Plajda bikini mayo giymeyene şortla tişörtle gezene bakıyorlar al işte diğerlerinden kapalı ama daha çok dikkat çekiyor çünkü farklı.

Sen kalk çarşının insan kalabalığının içinde g.t göbek açık gez herkes öyle mi geziyor?? Doğal olarak orada da açık olan dikkat çekiyor.

Her zaman farklı olan dikkat çekiyor demek istediğim bu. Yerine göre davranıldığında sorun yok aslında. Aşırılığı kaldırmıyor memleket.
Erkek gözü malesef pis.

Bu tepkiye sinirlenen çalışanlar kadına, “Böyle dekolte giyinince biz sorun yaşıyoruz. Sana bilet milet yok. Git başka firmadan bilet al” demiş.

Böyle söyleyecek kadar salak olamazlar yaa,olamazlar dimi :/ Çok mişli muşlu geldi haber ne bileyim,bir otobüs firması personelinin müşterisine böyle söylemesi şaka gibi bir durum...Duvara tabela assınlar oldu olacak " Dekolteli müşerilerimizin uğrayacakları sperm yağmurundan firmamız sorumlu değildir" diye.:confused:

Kökü kurur umarim tez zamanda köklü bir firmaymismis.. bu yorumlarda ki arkadas ne diyor allah askina kendi kendisiyle celismis. Evet arkadasim tamda senin celistigin gibi bu ulkede kapalı giysen de bakilir taciz tecavuz edilirsin 10 yaşında cocuk olsanda acik giysende önüne baksan havaya baksan gulumsesen merhaba desen bir otobuse yalniz binsen de.. o yuzden kalkıpta iyi olmuş iyi yapmışlar diyemezsin. He dersin ama kalkipta orada burada taboko bu olayo sovunmuyorum ama.. diyemezsin cunku savunuyorsun.. Bu pis haysisetsiz sey düşkünü adiler senin gibilerin yorumlari oldukca kadini yersiz suclamalari oldukca bitmeyecekler. Bir de hemcinsimizsiniz ya ona yanarım. Umarim bir gun gozunuze kadar kapaliyken bir pe..gin tacizine ugramazsiniz. Beden senin senin! gogus dekolten var diye kimse senin bedenine zorla elkoyamaz. Etkileniyo mu tahrik mi oluyo oyleyse kesiversin kendiside kurtulsun bizde çözüm mü alin size çözüm.

Kökü kurur umarim tez zamanda köklü bir firmaymismis.. bu yorumlarda ki arkadas ne diyor allah askina kendi kendisiyle celismis. Evet arkadasim tamda senin celistigin gibi bu ulkede kapalı giysen de bakilir taciz tecavuz edilirsin 10 yaşında cocuk olsanda acik giysende önüne baksan havaya baksan gulumsesen merhaba desen bir otobuse yalniz binsen de.. o yuzden kalkıpta iyi olmuş iyi yapmışlar diyemezsin. He dersin ama kalkipta orada burada taboko bu olayo sovunmuyorum ama.. diyemezsin cunku savunuyorsun.. Bu pis haysisetsiz sey düşkünü adiler senin gibilerin yorumlari oldukca kadini yersiz suclamalari oldukca bitmeyecekler. Bir de hemcinsimizsiniz ya ona yanarım. Umarim bir gun gozunuze kadar kapaliyken bir pe..gin tacizine ugramazsiniz. Beden senin senin! gogus dekolten var diye kimse senin bedenine zorla elkoyamaz. Etkileniyo mu tahrik mi oluyo oyleyse kesiversin kendiside kurtulsun bizde çözüm mü alin size çözüm.
Ağzınıza sağlık,bir kadın çıplak bile dolaşsa bu onun tacize tecavüze hatta ve hatta küçücük rahatsız edici bir bakışa bile maruz kalabileceği anlamına gelmiyor. Ama işte bizim zihniyet hala "kadın kuyruk sallamıştır hakketmiştir" tarzında işlediği için bunu millete anlatamazsın.

Ağzınıza sağlık,bir kadın çıplak bile dolaşsa bu onun tacize tecavüze hatta ve hatta küçücük rahatsız edici bir bakışa bile maruz kalabileceği anlamına gelmiyor. Ama işte bizim zihniyet hala "kadın kuyruk sallamıştır hakketmiştir" tarzında işlediği için bunu millete anlatamazsın.
Teşekkür ederim gerçekten cileden çıktım görünce.
Bu sapiklar kadar kadinlari suclayan orumcek beyinlilerde suclu hatta potansiyel birer sapik olduklarini dusunmekteyim.. Allah biz zavalli kadınları bu gibi zihniyetlerden korusun. Bedenimizin sadece bize ait oldugunu bile idrak edememis kadınların beyinlerine sahip çıkmalarını beklememek gerek aslinda.. hemcinslerine oh olsun diyebilecek kadar korelmisler..

Back