• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs dekoltesine bilet yok!

Bu tepkiye sinirlenen çalışanlar kadına, “Böyle dekolte giyinince biz sorun yaşıyoruz. Sana bilet milet yok. Git başka firmadan bilet al” demiş.

Böyle söyleyecek kadar salak olamazlar yaa,olamazlar dimi :/ Çok mişli muşlu geldi haber ne bileyim,bir otobüs firması personelinin müşterisine böyle söylemesi şaka gibi bir durum...Duvara tabela assınlar oldu olacak " Dekolteli müşerilerimizin uğrayacakları sperm yağmurundan firmamız sorumlu değildir" diye.:confused:

Haber bana da çok absürd geldi . Üşenmesem gidip soracam bugün " lan oğlum niye böyle dediniz kadına ? " diye .

Kocaelinde yaşadığım için haber kaynağı yerel gazeteyide iyi bilirim . Güvenmem .

Neyse konu bu arada yine hep gelinen yere gelmiş . Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan .. tecavüz mü dekolteden dekolte mi tecavüzden .

Bir insanoğlu sokakta çırılçıplak dolaşsa dahi ; ona tecavüz , taciz etmeyi aklına getiren kafa sapıktır !

Hep derim ; eşiniz/sevgiliniz bir kadına tecavüz,taciz girişiminde bulunsa .. Ne yapayım hayatım dekoltesi fazla derindi dese ... tamam aslanım senin suçun yok , o aranmış mı dersiniz ??

Neyine şoke olmuslar acaba?

Bunhaberlerde hersey abartiliyor. Belliki gelen iden yazanadekilere soylemis. Canlarina tak etmis. Herkesin bir tahamul sınırı var. Demekki bogazlarina kadar gelmiş patlama yasamis.
Gorende anayasada degisiklik yaptırmış gibi.
Su gazeteciler nekadarda cok abartiyorlar.

Kıçının altında Mini şort giyip göbek açık full dekolte giyince edebinle adabınla giyinmiş oluyormusun??? Günlük hayatta Bi hayal et şu görüntüyü ne kadar absürd.

Edebimle adabımla giyinirim. Tunik falan giymem streç kot giyerim üstüme basic tişört yada kolsuz boydan elbise, tayt giydiğimde ancak tunik giyerim.

Bu şekilde giyindiğim zaman bile hayvan gibi yukardan aşşa süzenlerini görüyorum. Genelde teneşir paklar cinsten 40 ından sonra azanlar bu şekilde iğrenç bakıyor.

Zihniyeti pis insan da çok var yüzüne bakıp tahrik olan da var. Bunlar ap ayrı bi alem. Ne güzel söylemişsin ne giyersen giy bakan bakıyor evet bakıyorlar ama kıçı başı meydanda gezenleri direkt yatakta hayal ediyorlar.

Yaşadığımız ülkenin yobazlığı, %80 erkek beyni belden aşşa çalışıyor.
bahsettiğim kadın tipi de tam olarak sensin ve senden o kadar çok var ki yapacak bişey yok.yavas yavas kendini rahat hissettiğin mahallen küçülecek farkında deilsin.kadın vücudu,kadın kararı,kadın yasamı,kadın bedeni bu ülkede cok fazla konuşulmaya baslandı ve giderek de normal karsılanıyor,işte bu yüzden AMA demeden kimsenin konuşmasına izin vermemeliyiz.ama edep,ama erkekler abaza,ama kız nişanlıma göğsünü actı.Bu dekolteyle baslar,akşam dısarı çıkma hakkımıza,calışma hakkımıza,okuma hakkımıza...surer gider.sonra kendi ellerimizle verdiklerimizi almak için neler yapmamız gerekir biliomusun. iranda afganistanda kadınların neler cektiğine bi bak ,ufacık kız cocukları aktivist olmuş canını verio,biz bunlara sıkı sıkıya sarılacagımıza basit seyler yüzünden altın tepside sunuoruz.belki bigün dediklerimi anlarsın ama insan sadece kendi dünyasının resmine odaklanmışsa zor.

Haber çok inandırıcı gelmedi açıkçası. Belki kullanılan dildendir bilemiyorum.

Ama şu ön sayfalardaki hatun gibilere çocuk yapmak yasaklansın bence. O zihniyetin yetişdirdiği erkek çocukları büyünce sapık oluyor, kız çocukları da böyle kadınlar oluyor işte.

Medeniyet çıplaklık değildir, çıplak da olsa kadına bakmamayı taciz etmemeyi bilmektir.

Dün akşam 41 dereceydi sıcaklık burda. Giydim mini şortumu, taktım üzerime askılı tişörtümü eşimi de koluma aldım çıktım dışarı. Gördüğüm 10 kadından dokuzu ya şortlu ya etekliydi. Hiç kimse de rahatsız değildi durumdan. Kimse kimseye öküz gibi bakmıyordu, kimse kimseye nişanlımı baştan mı çıkartacaksın diye saldırmıyordu. İzmire bu yüzden medeni şehir diyoruz. Kadınlar açık giyindiği için değil, açık giyinenler rahatsız edilmedği için.

Ne kadar acik giyinirse giyinsin hic bir kadin bu muameleyi hak etmiyor.Allah bakman görmen icin iki göz vermisse,iki de göz kapağı vermis.nefsine hakim olamiyorsan kapat gözünü.ne igrenc bir memleket olduk.millet coluga çocuğa sardı.hayvanlarin da namusu tehlikede,midem kaldirmiyor artik.

hayatımda metro turizm kadar vasat müşterisine mağduriyetin nirvanasını yaşatan başka firma daha görmedim.
geçen ay 10 saatlik yolculuğumu 15 saatte geldim
aktarmalı bilet almıştım biletimi yaktılar diğer otobüse 2 saat geç kaldım
yardım istedim resmne başlarından savdılar
gecenin bi yarısı esenler gibi bi yerde kız başıma kaldım
üstelik utanmadan sabah 5 e kadar beklememi ancak o zmn otobüste yer olduğunu söylediler
rezil rezil rezil rezil :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Son düzenleme:
ya bazen söyle düşünüorum en azından bi kesim gelişmiş ülkede yasıomus taklidi yapsa,foruma avrupadaki vs feministlerin sorunlarını yazsak,tartışmalarını konuşsak . sonra bu fikirlere bakarak aman sort giysinler cnm yeterki bunları konuşmasınlar die düşünülür mü acaba :)

ya bazen söyle düşünüorum en azından bi kesim gelişmiş ülkede yasıomus taklidi yapsa,foruma avrupadaki vs feministlerin sorunlarını yazsak,tartışmalarını konuşsak . sonra bu fikirlere bakarak aman sort giysinler cnm yeterki bunları konuşmasınlar die düşünülür mü acaba :)

ona sıra gelmiyor ki, gün geçmiyor ki ülkede bir rezilliğe uyanmayalım..

Ama şu ön sayfalardaki hatun gibilere çocuk yapmak yasaklansın bence. O zihniyetin yetişdirdiği erkek çocukları büyünce sapık oluyor, kız çocukları da böyle kadınlar oluyor işte.

Medeniyet çıplaklık değildir, çıplak da olsa kadına bakmamayı taciz etmemeyi bilmektir.

Dün akşam 41 dereceydi sıcaklık burda. Giydim mini şortumu, taktım üzerime askılı tişörtümü eşimi de koluma aldım çıktım dışarı. Gördüğüm 10 kadından dokuzu ya şortlu ya etekliydi. Hiç kimse de rahatsız değildi durumdan. Kimse kimseye öküz gibi bakmıyordu, kimse kimseye nişanlımı baştan mı çıkartacaksın diye saldırmıyordu. İzmire bu yüzden medeni şehir diyoruz. Kadınlar açık giyindiği için değil, açık giyinenler rahatsız edilmedği için.

Geçen gün bir işim sebebiyle şehirdışına çıktım, Ege'deyim buralar kavruluyor herkes biliyordur, bilmeyenler için söyleyeyim 55 dereceyi gördü Aydın, görüntülemişler resmen termometrede error yazısı çıkmış, her neyse yolculuk esnasında ne giyeceğim mecbur bir şort bir askılı giydim, yolculuk yaptığım otobüs firması da hanım hanım ne bu hal demedi, demeye hakkı da yok ben ahlak'a aykırı birşey yapmıyordum, hatta aynı otobüsle geri döndüm evime, muavin çocuk abla aynı kadro geri dönüyoruz desene dedi gülüştük, yan koltuk boşalınca ayaklarımı da topladım bir güzel, müziğimi dinleye dinleye geri döndüm.

Bu haber gerçekçi olmayabilir, hiçbir otobüs firması senin şortun var, askılı giymişsin deyip yolcuya bilet satmamazlık edemez, yapamaz ki.

ben bi defasında otobüsteyken yanıma cocuklu bi kadın oturdu,muavin yukarıdan bişey alicam derken cocugun kafasına düşürdü.cocuk cok huysuzlandı cok da küçük deildi.baktım yanda yaslı bi amca oturuo,dedim ben yana geciyim siz rahat edin,kadın cok saolun vs. dedi.yer dar cünkü kadıncagız bilet de bulamamış.ben iyilik yaptım die sevinirken muavin gelip cok sert bi şekilde erkekle kadını yanyana oturtamayız vs. dedi,hanımmmm yerine geç dedi .hani dese ki kurallarımıza aykırı ben zor durumda kalırım anlardım ama bana garip bi muamele yaptı.biraz kavga ettim ama kadın dısında kimse arka çıkmadı,çok dişli de deildim ozamanlar,şimdi olsa.nese adama sulandıgımla kaldım.metro deildi buarada

Köklü firma Metro Turizm’de bir süre önce Muğla'dan İstanbul'a giden üniversite öğrencisi bir genç kız, yolcu otobüsünde görevli muavinin kendisi uyurken mastürbasyon yaptığını ve yüzüne boşaldığını ifade etmiş, Gebze’de durdurulan otobüsteki muavin tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Eki Görüntüle 1851461
Genç kızın yüzündeki, kıyafetindeki ve koltuğun üstündeki sperm örnekleri alındı.

Bu olay ülke gündemine bomba gibi düştü.

Bir anda Metro Turizm karşıtı kampanyalar başladı, şirket yerden yere vuruldu.

Kocaeli’deki Metro Turizm yazıhanesi de bu durumdan olumsuz etkilendi.

Vatandaşların sürekli olarak ağır ithamlarla yüklendiği yazıhane çalışanları olayın sorumlusu olmamalarına rağmen eleştirilerle karşı karşıya kaldı.

Çalışanlar canından usanmış olacak ki geçtiğimiz gün akıllara durgunluk veren bir olaya imza atmış…

Modern giyimli bir kadın, Metro Turizm’in İzmit Otogar’da bulunan yazıhanesine giderek otobüs bileti almak istemiş.

Kadın yolcu yazıhane çalışanlarına muavin olaylarını hatırlatarak ufak da bir tepki göstermiş.

Bu tepkiye sinirlenen çalışanlar kadına, “Böyle dekolte giyinince biz sorun yaşıyoruz. Sana bilet milet yok. Git başka firmadan bilet al” demiş.

Duydukları karşısında adeta şoke olan talihsiz kadın yazıhaneden ayrılmış…

Metro Turzim’in İzmit Otogar’da bulunan yazıhanesi İzmitli bir işadamı tarafından işletiliyor.

Yazıhane çalışanları Metro Turizm’de yaşanan muavin skandalıyla ilgilerinin olmadığını belirtiyor, vatandaşların kendilerine tepki göstermemelerini rica ediyor...

Muavin olayı bir süre sonra unutulacaktır.

Ancak Metro Turizm çalışanları önceki akşam yaşanan ‘dekolte’ tartışması gibi konulara dikkat etmeli.

http://www.bizimkocaeli.com/haber/guncel/gogus-dekoltesine-bilet-yok!/161438.html
ne talihsiz kadını aranmış resmen muavin sapıkmış firma napsın defalarca yapsa ok
bu sapık başka firmada da çalışabilirdi bizim bir komşu anlatmıştı kayseriden gelirken hangi otobus firması hatırlamıyorum uyuya kalmış muavin arkada gögüslerine elini uzatmış bağırmş kız şöfor yaka paça adamı dışarı atmış
muavinin arkasında dursalar neyse metroda bir sürü taşeron çalışıyor hepsini kontrol edemezler tmm bazen kalite sıfır ama bu kadar da hepsini zan altına atmamalı

böyle dekolte giyinince biz sorun yaşıyoruz derken? tahrik olmadan duramıyoruz demek istemiş herhalde.. bu firmanın kapanması için kaç olay daha yaşanmalı acaba?

Kapanmaaaaaaz. Sırtı iyi yere dayalı :işsiz:

Ne güzel darısı tüm Türkiye'nin başına.
Bizim burada diz boyuna yeni yeni alışıyor millet mini bizi aşıyor şu an için :işsiz:

Bu konuda cok hasas olmama ragmen. Aklima kom bilir kadin ne dedi de sirf sinirden dediler geldi. Yani kadin eger siz siz böylesiniz şöylesiniz demişse. Adam da "evet öyleyiz dekolte giyme o zaman. Sana bilet yok "demis olabilir. Yani olay cok kapali aktarilmis.

Bedeni sergilemeye karşıyım ama bu demek degilki bir kız veya kadın mini etek giydiğinde tecavüzü tacizi hakediyor herkesin anası ablası kız kardeşi kuzeni teyzesi halası var dimi yazık.

ben genelde kot tsort giyiyorum ama kollarım acık tabi ya cok tahrik edici:)) ona bile okuz gibi bakan var ne yapayım baskaları icin uzun kollumu giyicem zihniyet meselesi bu kimi gogus dekoltesine karsı yakası kapalı normal der kimisi kolların bile gorunmesini anormal bulur yani kimseye gore hareket edemeyiz onemli olan kafa cok acık dahi gelse kadının kıyafeti ilgilenmeyecek kimse banane deyip gececek ama kadınlar bile bu konuda kadınların yanında degilki erkeklerden ne bekliyoz

Aslına kadına bilet satmayarak muavinin tacizci olduğunu kabullenmiş oldu

Back